Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1.2 PRO objektív - Tennofoto.hu

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1.2 PRO objektív

449 900 Ft
Olympus
OLYNHO051

Gyönyörű "feathered" bokeh
Nagy pontosságú, gyors AF
Kompakt, könnyű, robusztus

 • M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1.2 PRO - A valódi szépség megörökítése


  Az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (90mm*) a profi fotósok választása lenyűgöző portrék készítéséhez. A különösen nagy rekeszértéknek köszönhetően ideális a kreatív elképzelések maradéktalan megvalósításához. A "feathered" bokeh által extra mélységélesség és lágy háttérrajzolat érhető el portréfotózás közben - de hatásos közelképeket is készíthetünk akár 50cm legkisebb élességállítás mellett. Az objektív minden részletében a professzionális használat igényeit és előnyeit egyesíti.

  Valamennyi M.ZUIKO objektív kompatibilis az OLYMPUS PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.

  *35mm fényképezőgépre vonatkoztatva

  Tulajdonságok


   

  • Lenyűgöző mélységélesség és képtisztaság
   Gondosan pozicionált, nagypontosságú, speciális lencsetagok biztosítják, hogy a portrék kiemelkedő eredménnyel, szemet gyönyörködtető részletgazdagsággal és képtisztasággal készüljenek el, még a legnagyobb rekesz mellett is. Az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO objektív remek témakiemelést és lágy kontúrokat biztosít - a gyönyörű "feathered" bokeh, illetve a drámai mélységélesség alkalmazásával.
    
  • A Feathered Bokeh előnyei
   A Feathered Bokeh hatás segítségével, a kép mélységének optikai növelése által minden eddiginél hatékonyabb témakiemelést érhetünk el. Az M.Zuiko PRO F1.2 objektívek - 17mm, 25mm és 45mm 1:1.2 PRO - lenyűgözően tiszta részletekkel jelenítik meg a témát a finoman elmosódott háttér előtt. Látható, ahogy a Feathered Bokeh hatás szinte elkeni a kontúrokat, így a téma ragyogóan elkülönül a háttértől.


    
  • Gyors élességállítás
   Örökítse meg a tökéletes pillanatot, pontosan akkor, amikor szeretné - az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO objektív belső fókuszrendszere gyors és precíz automatikus élességállítást biztosít. Legnagyobb sebessége mindössze 0,2 másodperc alatt képes elvégezni az élességállítás műveletét.* A beépített Movie & Still Compatible (MSC) mechanizmus ugyancsak támogatja a csendes, ugyanakkor nagysebességű élességállítást.
   *OM-D E-M1 Mark II fényképezőgéppel; Paraméterek: S-AF, target (single center point) fénymérés, IS ki, végtelen fókusz, téma 1m
    
  • Maximális mobilitás
   Kifinomult és kompromisszummentes objektív kompakt és könnyű kivitelben: az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO prémium fix objektív mindössze 410g, így a világot bejárva is élvezetes használatot biztosít. A megbízható, por-, csepp- és fagyálló kivitel mindenféle időjárási körülmények között is tökéletes használhatóságot garantál.
 • Kompatibilitás:Olympus
  Típus:Professzionális fix teleobjektív
  Gyújtótávolság:45 mm
  Maximális rekesz:f/1,2
  Minimális rekesz:f/16
  Felépítés:14 lencsetag / 10 csoport
  Látószög:27°
  Minimum fókusztávolság:0,5 m
  Nagyítás:1,0x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:62 mm
  Átmérő:70 mm
  Hosszúság:84,9 mm
  Tömeg:410 g
  Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
  • M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO
  • LH‑66B Objektív fényellenző
  • LC‑62F Objektívvédő sapka
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR‑2)
  • LSC‑0811 Objektív tok
  • Használati útmutató
  • Jótállási jegy

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS