Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-45MM 1:4.0 PRO objektív - Tennofoto.hu

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-45MM 1:4.0 PRO objektív

279 900 Ft
Olympus
OLYNHO055

Gyújtótávolság: 12-45mm
Fényerő: F/4,0
Közelpont: 0,12m
Látószög: 27-84°
Szűrő méret: 58mm
Tömeg: 254g

  • M.ZUIKO DIGITAL 12-45mm 1:4.0 PRO objektív

     

    Gondtalan felvétel, csúcsminőségű végeredmény
    A világ legkompaktabb és legkönnyebb standard zoom objektívje ‑ gyönyörű, lágy bokeh hatással. Az M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO a kompakt és könnyű objektívek mintapéldája, miközben lenyűgöző felbontást kínál a teljes zoomtartományban ‑ valamint fantasztikus makró teljesítményt. Az M.Zuiko Pro sorozatú objektívek legnépszerűbb jellemzői között a brilliáns optikai megjelenítést, valamint a por‑ és cseppálló kivitelt is megtaláljuk ‑ mindent, amit csak elvárhatunk az M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO objektívtől!Valamennyi M.Zuiko objektív kompatibilis az Olympus PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.

     

    Lenyűgöző hordozhatóság

    Az M.Zuiko Digital ED 12–45mm F4 PRO a világ legkompaktabb és legkönnyebb* objektívje – mely lenyűgöző hordozhatóságot és kényelmet garantál. A mindössze 254 gramm tömegű objektív szupergyors autofókusz jellemzőket kínál - így akkor sem maradunk le a tökéletes felvételről, ha gyorsan mozgó témát fotóznánk, vagy mozgás közben vagyunk. A por- és cseppálló kivitel teljes szabadságot jelent, bármilyen fotós feladat esetén.


    Kiváló felbontás

    A híres M.Zuiko tervezésnek köszönhetően az objektív a képsarkokig éles felvételeket kínál bármely gyújtótávolság mellett - és gyönyörű háttér életlenítést a teljes zoomtartományban. Az objektív felépítése mellett a ZERO bevonat segít a torzítás, a becsillanás és a képszéleknél jellemző sötétedés csökkentésében - így a teljes képterület fényes és tiszta lehet.


    Szemet gyönyörködtető makró felvételek

    Ez az objektív mindazt tudja, amit csak szeretnénk a nagylátószögű makrófelvételek perspektíva-hangsúlyozásával – vagy a telemakró felvételek háttér-életlenítésével. A 0,25x (0,5x**) legnagyobb nagyítás és a mindössze 12 cm (nagylátószög), vagy 23 cm (telemakró) legkisebb tárgytávolság a makrófotók készítésének igazi élvezetét nyújtja. Az objektív optimális a Focus Stacking*** funkció használatához, ahol akár 15, különböző élességállítású fotó összegzésével készül egyetlen kép.

  • Kompatibilitás:Olympus
    Gyújtótávolság:12-45 mm
    Maximális rekesz:f/4
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:12 lencsetag / 9 csoport
    Látószög:84 - 27°
    Minimum fókusztávolság:0,12 m
    Nagyítás:0,25x; 0,5x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:58 mm
    Átmérő:63,4 mm
    Hosszúság:70 mm
    Tömeg:254 g
    Garancia:2 év
  • LC‑58F Objektívvédő sapka
    LR‑2 MFT objektívvédő sapka (hátsó)
    Jótállási jegy

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS