Sigma 24-70 mm 2.8 (A) DG OS HSM objektív, Nikon fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 24-70 mm 2.8 (A) DG OS HSM objektív, Nikon fényképezőgépekhez

519 800 Ft
Sigma
576955

Típus: Alap-objektív
Szerkezet: 14 csoport, 19 tag
Szűrőmenet mérete: 82 mm

  • SIGMA 24-70mm F2.8 (A) DG OS HSM  objektív Nikon fényképezőgépekhez

    A nagy átmérőjű standard zoom ideális napjaink ultranagy felbontású digitális fényképezőgépeihez

    Ez az objektív azoknak készült, akik állandó felbontást igényelnek akár F2.8 fényerő mellett is, és teljes irányítást igényelnek a háttérelmosás (bokeh) felett.

    A legmagasabb igényeket is kielégítő megdöbbentő rajzolatnak köszönhetően tökéletes tájképekhez, portrékhoz, pillanatfelvételekhez, közeli témákhoz és a mindennapok eseményeinek megörökítéséhez. 

     

    Kiemelkedő optikai teljesítmény

    Három SLD üveg lencsetag és négy aszférikus lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kép közepétől a széléig egyenletesen elérhető kiemelkedő képminőség biztosítása érdekében az optikai rendszer minimalizálja a fénycsóvát húzó kómát és a blendeállítással nem kiiktatható a transzverzális kromatikus aberrációt. Az optikai rendszer a nagy látószögnél általában megfigyelhető torzítást is minimalizálja, így kiváló optikai teljesítményt biztosít a teljes zoomtartományban.

     

    Bokeh, ami mindent visz

    Teljesen nyitott blendénél ez az objektív kiemelkedő fotográfiai ábrázolási lehetőséget kínál. A élességi síkba eső téma rendkívül éles, míg a háttér gyönyörű bokeh effektust mutat minimális szférikus aberrációval.. Mivel a nagy fényerejű objektíveket gyakran használják teljesen nyitott blendénél, a SIGMA odafigyelt a bokehra, ügyelve a tökéletesen körkörös formára.

     

    Fejlett aszférikus lencse gyártási technológia felhasználásával

    -A SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM | Art olyan aszférikus lencsetagot alkalmaz, amely lehetővé teszik az extrém nagy felbontás elérését. Ez a lencsetag sokkal vastagabb a közepén, mint a széleken, ami miatt a forma kialakítása egy igazi gyártástechnológiai kihívás. A SIGMA az aszférikus lencse felületének kialakításakor a toleranciát a mikron századrészében méri. A különlegesen sima felület lehetővé teszi, hogy a SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM | Art az aszférikus lencsetagokra gyakran jellemző koncentrikus körök nélküli természetes és sima bokeh-t rajzoljondönt.

     

    Exkluzív, alacsony szórású üveg

    A hagyományos objektíveknél komoly gondként jelentkező másodlagos spektrumot a SIGMA objektívekben akár három különböző alacsony szórású üvegből készült lencsetag is csökkentheti: ELD (Extraordinary Low Dispersion - extra alacsony szórású), SLD (Special Low Dispersion - speciálisan alacsony szórású) és FLD (“F” Low Dispersion - „F” alacsony szórású). Az FLD lencsetag ultra-alacsony szóródás mellett rendelkezik nagy fényáteresztő képességgel, ami a fluorit szokatlanul alacsony szórásával párosul. Az ilyen jellegű, egyedülállóan alacsony szórású lencsetagok felhasználásával készülő SIGMA objektívek kromatikus hibáktól mentes.

     

    A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

    A prototípus fázisban a SIGMA nem csak szimulációk során, de konkrét fotós kísérletekkel többféle szempont szerint is megvizsgálta a becsillanásokat és a szellemképképződést, hogy megállípíthassa és kiküszöbölhesse azok képződésének forrását. Ezek mellett a SIGMA Super Multi-Layer Coating segít tovább csökkenteni a tükröződéseket és a szellemképképződést, hogy a képek még ellenfényben is élesek és kontrasztosak maradhassanak

     

    OS és egyéb szolgáltatások, hogy minden felvétel sikerüljön

    - Az optikai képstabilizátor (OS) a legkülönfélébb helyzetekben is biztosítja a bemozdulásmentes képet.

    - Újratervezett HSM a gyors AF teljesítményért: Az újratervezett hypersonic motor (HSM) az elődnél 30%-kal nagyobb nyomatékra képes. Még alacsony sebességnél is páratlanul stabil a teljesítménye.

    - Gyors AF állandó manuális élességállítással: Az állandóan elérhető manuális élességállítás lehetővé teszi, hogy az objektívet az élességállító gyűrű elfordításával egyszerűen kézi élességállításra kapcsolja.

    Megjegyzés: Az állandó manuális élességállítás elérhetősége függ a bajonett típusától is.

    - Lekerekített diafragma: A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.

    - Nagy merevségű tubus: Mivel a nagy fényerejű standard zoom gyakran a fotósok legkedveltebb objektívje a SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM | Art objektívet úgy terveztük, hogy helytálljon minden olyan kihívással teli környezetben, amibe a profi fotósok kerülhetnek. Ennek érdekében a tubus egy jelentős része fémből, míg a külső, mozgó részek hőstabil kompozitból (TSC) készültek, ami ellenáll a hőmérsékletváltozásból adódó tágulásnak és összehúzódásnak. Ez a felépítés nem csak az objektív kiemelkedő optikai teljesítményét biztosítja, de hozzájárul az elnyűhetetlen, megbízható munkaeszköz érzet kialakításához is.

    - Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett :Mivel az objektív legkényesebb része a bajonett csatlakozó, a gumírozott szigetelés* megnyugtató védelmet biztosít a szennyeződések és egyéb külső behatások ellen. Ezen felül a frontlencsét víz- és zsírlepergető réteg védi, ami lehetővé teszi, hogy az objektív esőben, vízparton és más kihívást jelentő szituációban is jól teljesítsen.

    * A SIGMA bajonett kivételével

    - Nagy precizitású, erős réz bajonett: A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

     

    Főbb műszaki adatok

    - Objektív felépítése 19 lencsetag 14 csoportban
    - Legszűkebb rekesz F22
    - Szűrőmenet mérete φ82 mm
    - Látószög 84°­ - 34,3°
    - Legkisebb tárgytávolság 37 cm
    - Méretek (átmérő × hossz) φ88 mm × 107,6 mm
    - Rekesz lamelláinak száma 9 (lekerekített diafragma)
    - Legnagyobb nagyítási arány 1:4,8
    - Tömeg 1020 g

     

    Pixinfo teszt

    Hivatalos weboldal

  • Kompatibilitás:Canon
    Típus: Alap-objektív
    Gyújtótávolság:24-70 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:19 lencsetag/ 14 csoport
    Látószög:84°­ - 34,3°
    Minimum fókusztávolság:0,37 m
    Nagyítás:0,2x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:82 mm
    Átmérő: 88 mm
    Hosszúság:107,6 mm
    Tömeg:1020 g
    Garancia:3 év
    • Sigma 24-70 mm 2.8 (A) DG OS HSM objektív, Nikon fényképezőgépekhez
    • Sigma LCF-82 III 82mm lencsesapka

    • Sigma hátsó sapka LCR II for Nikon F 

    • Sigma LH876-04 napellenző

    • Kezelési útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS