Hoya Cirkular polar UX II 72 mm szűrő - Tennofoto.hu

Hoya Cirkular polar UX II 72 mm szűrő

18 990 Ft
Hoya
Y5UXPOL072II

- WR rétegének köszönhetően megakadályozza a vízcseppek, ujjlenyomatok üvegen maradását, illetve a mikrokarcokat is.
- Ez az új, 10-szeres bevonat, amelyet a szűrőüveg mindkét oldalára alkalmaztak, szintén megbízható visszaverődés-elnyomást biztosít.

- Az UX II sorozat különösen azokat a belépő kategóriás fotósokat célozza meg, akiknek megfizethető árú szűrőkre van szükségük.

 • Hoya Cirkular polar UX II 72 mm szűrő

   

  KONTROLLÁRT REFLEXIÓK

  Általánosan ismert, hogy a cirkuláris polarizációs szűrőket (CIR-PL) a nem fémes felületek fényvisszaverődésének csökkentésére használják. A maximális pont általában a CIR-PL szűrő leginkább kihasznált pozíciója, amikor a tükröződéseket csökkentik. Vannak azonban olyan esetek, amikor a fényvisszaverődéseket a fotós szándékának megfelelően szabályozni kell. Ezzel kapcsolatban azt mondhatjuk, hogy a CIR-PL szűrő nem a tükröződések csökkentésére, hanem a tükröződések szabályozására szolgál.

   előtte                                                                                     utána                                                                                     

  KONTRASZTNÖVELÉS

  A CIR-PL szűrők az égbolt és a fák leveleinek telítettségét is fokozhatják a levegőben koncentrálódó apró nedvességcseppek és por fényvisszaverődésének levágásával. Ez kiemeli a fehér felhőket, és növeli a kép általános kontrasztját.

   előtte                                                                                     utána                                                                                     

  Az UX II sorozat különösen azokat a belépő kategóriás fotósokat célozza meg, akiknek megfizethető árú szűrőkre van szükségük.

  Az "UX" a sorozat nevében a "User eXperience" (felhasználói élmény) rövidítése, amely jelzi azokat az élményeket, amelyeket a felhasználók e szűrők használata során szereznek, és mindazt, ami ezzel jár. A sorozat UX elnevezésével az a célunk, hogy a felhasználóknak jobb egyéni élményeket nyújtsunk a fotózással kapcsolatos összes tevékenység során.

   

  Átmérő 67mm
  Gyártó Hoya
  Típus Polár
  Garancia 1 év

 • Átmérő:67 mm
 • Hoya Cirkular polar UX II 72 mm szűrő

  Garancia

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS