Boya BY-WM3T2-U Lightning 2,4 GHz-es vezeték nélküli mikrofonrendszer - Tennofoto.hu

Boya BY-WM3T2-U Lightning 2,4 GHz-es vezeték nélküli mikrofonrendszer

26 900 Ft
Boya
BY-WM3T2-U

Debreceni üzletünkben készleten
- Videóhoz, Vlogginghoz, YouTube-hoz, Instagramhoz
- Miniatűr adó beépített mikrofonnal
- Plug-in Receiver iOS telefonokhoz/táblagépekhez
- Kétcsatornás vevő
- Zajszűrő funkció
- 10 óra kapacitású újratölthető akkumulátorral
- USB port a vevőn az eszközök töltéséhez
- 50 méter hatótávolság

 • Boya BY-WM3T2-U Lightning 2,4 GHz-es vezeték nélküli mikrofonrendszer

   

  A Boya egy kondenzátormikrofonjairól és elektroakusztikai termékeiről ismert cég, amely minden területen lefedi a mikrofonok összes fajtáját, és rendelkezik központi laboratóriummal, elektroakusztikai kutató- és fejlesztőintézménnyel. A cég 2007-ben rajtolt Shenzenben a Guanlan szilikonvölgyben több mint 6000 négyzetméteren. A Boya rendkívül magas figyelmet fordít a minőségre, valamint a kutatásra és fejlesztésre, és számos fejlett berendezéssel, és nemzetközi standard laboratóriummal is rendelkezik.


  Ideális újságírók, YouTube/Instagram-alkotók, TikTok személyiségek és vloggerek számára, a Boya BY-WM3T2-D1  egy könnyen használható, valódi vezeték nélküli digitális mikrofonrendszer, melynek segítségével tiszta, érthető beszédet rögzíthet okostelefonon vagy tableten.

  A csíptetős adó belsejébe épített mindenirányú mikrofonnal és a közvetlenül a felvevőkészülékhez csatlakoztatható kompakt vevővel a rendszer valódi kábelmentes élményt nyújt, testcsomag és kábelek nélkül, teljes mozgásszabadságot biztosítva bemutatókhoz, prezentációkhoz, és előadások. Az adó miniatűr házának köszönhetően a ruhához csíptetheti, ingzsebbe csúsztathatja, pódiumra helyezheti, vagy a kezében tarthatja. Ez lehetővé teszi, hogy a mikrofont a hangszóró szája közelében helyezze el, hogy jelentősen jobb hangminőséget biztosítson a mobileszközök beépített mikrofonjaihoz képest.

  Az adó és a vevő automatikusan párosul, amint bekapcsolja a rendszert, így a BY-WM3T2-D1 bárki számára könnyen használható, tapasztalattól függetlenül. A rendszer megbízható átvitelt biztosít tiszta hangzással akár 50 méteres távolságig. Az adó akár 10 órán keresztül üzemel a beépített újratölthető akkumulátorral, miközben a vevőt a mobileszköz Lightning csatlakozója látja el energiával. A vevőegység USB Type-C töltőporttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi mobileszközének töltését, miközben a vevő csatlakoztatva van.

  A kétcsatornás vevőegység azt jelenti, hogy hozzáadhat egy második adót (külön megvásárolható), és egyszerre két kamerán lévő személyt rögzíthet iOS-eszközére anélkül, hogy egy második vevőt kellene hozzáadnia, így a berendezés kompakt és könnyű marad. A BY-WM3T2-D1 habszivacs szélvédővel rendelkezik a mikrofonhoz/adóhoz, hogy csökkentse a szél- és légzészajt. USB töltőkábel is jár hozzá.

   

  Főbb jellemzők

  - 2,4 GHz-es vezeték nélküli mikrofonrendszer

  - Ultrakompakt és hordozható

  - Kompatibilis USB-C porttal rendelkező eszközökkel

  - Többirányú beépített mikrofon a 360°-os hangfelvételhez

  - Választható zajszűrés

  - Automatikus párosítás és plug and play

  - A vevőegység Lightning portja támogatja a töltést külső eszközök használat közben

  - A jeladó beépített akkumulátora biztosítja az akár 10 órás üzemidőt

  - 50 méteres működési hatótávolság

 • Boya BY-WM3T2-U Lightning 2,4 GHz-es vezeték nélküli mikrofonrendszer

  Clip-on miniatűr adó
  Kompakt plug-in vevőkészülék USB Type-C csatlakozóval

  Habszivacs szélfogó
  USB töltőkábel

  Garancia

  Használati utasítás

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS