Boya BY-M2 Univerzális Lavalier mikrofon (iOS) - Tennofoto.hu

Boya BY-M2 Univerzális Lavalier mikrofon (iOS)

15 800 Ft
Boya
BY-M2

Mintavételi frekvencia: 44.1 / 48 kHz
Kábel hossza: 6m
Hang érzékenység: -40dB+/-3dB (0dB=1V/Pa, at 1KHz)

  • A Boya egy kondenzátormikrofonjairól és elektroakusztikai termékeiről ismert cég, amely minden területen lefedi a mikrofonok összes fajtáját, és rendelkezik központi laboratóriummal, elektroakusztikai kutató- és fejlesztőintézménnyel. A cég 2007-ben rajtolt Shenzenben a Guanlan szilikonvölgyben több mint 6000 négyzetméteren. A Boya vezető cég Kínában a DSLR-hez, kamkorderekhez, hangrögzítőkhöz, stb. szánt mikrofonok területén. Rendkívül magas figyelmet fordít a minőségre, valamint a kutatásra és fejlesztésre, és számos fejlett berendezéssel, és nemzetközi standard laboratóriummal is rendelkezik.


    A Boya BY-M2 csiptetős mikrofon mobilinterjúk, közösségi média használathoz. Jó hangzást biztosít pénztárcabarát áron. A mikrofon közvetlenül a iOS készülékekhez csatlakozik, a mellékelt Lightning kábelnek köszönhetően. 

    A mindenirányú mikrofon bizonyos mozgásteret enged az elhelyezéshez. Tartozéka egy hordtáska, egy szélvédőszivacs, egy csiptető és egy Lightning adapterkábel. Ha szüksége van rá, a kábel leválasztható  mikrofonról, így egy 3,5 mm-es TRS-Lightning adapter áll rendelkezésére kedvenc kompatibilis eszközei számára.

    Könnyen kezelhető

    A 19,7 hüvelykes kábel bőséges teret kínál a kamerán belüli pozicionáláshoz. A mellékelt szélvédőszivacs biztosítja, hogy a mikrofon ne vegye fel a bosszantó plozívumokat.

    Mindenirányú az egyszerű elhelyezéshez

    Ez a kondenzátoros mindenirányú poláris mintázatot kínál, amely a mikrofon minden irányából felveszi a hangot, amellyel következetesebb szinteket biztosít, még akkor is, ha kissé elfordul az eszköztől.  44,1 vagy 48 kHz mintavételezéssel, 24 bites sebességgel veszi fel a hangot, ami kiváló minőségűnek számít.

     

    Főbb jellemzők:

    - Mindenirányú csiptetős kondenzátormikrofon IOS eszközökhöz

    - A lecsatolható dizájn lehetővé teszi más, 3,5 mm-es TRS típusú kimenettel rendelkező hangeszközök, pl. RX8 Pro, vagy BY-MM1 csatlakoztatását iOS eszközeihez.

    - Apple MFi minősítésű Lightning csatlakozó

    - Tartozéka egy hordtáska, egy szélvédőszivacs, egy csiptető és egy Lightning adapterkábel.

  • BOYA BY-M2 digitális egyirányú Lavalier mikrofon levehető kábellel (iOS)

    3,5 mm-es TRS dugó-villám adapterkábel (19,7 ')

    Szélvédőszivacs

    Csiptető

    Hordtáska

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS