Boya BY-M2 Univerzális Lavalier mikrofon (iOS) - Tennofoto.hu

Boya BY-M2 Univerzális Lavalier mikrofon (iOS)

14 900 Ft
Boya
 • A Boya egy kondenzátormikrofonjairól és elektroakusztikai termékeiről ismert cég, amely minden területen lefedi a mikrofonok összes fajtáját, és rendelkezik központi laboratóriummal, elektroakusztikai kutató- és fejlesztőintézménnyel. A cég 2007-ben rajtolt Shenzenben a Guanlan szilikonvölgyben több mint 6000 négyzetméteren. A Boya vezető cég Kínában a DSLR-hez, kamkorderekhez, hangrögzítőkhöz, stb. szánt mikrofonok területén. Rendkívül magas figyelmet fordít a minőségre, valamint a kutatásra és fejlesztésre, és számos fejlett berendezéssel, és nemzetközi standard laboratóriummal is rendelkezik.


  A Boya BY-M2 csiptetős mikrofon mobilinterjúk, közösségi média használathoz. Jó hangzást biztosít pénztárcabarát áron. A mikrofon közvetlenül a iOS készülékekhez csatlakozik, a mellékelt Lightning kábelnek köszönhetően. 

  A mindenirányú mikrofon bizonyos mozgásteret enged az elhelyezéshez. Tartozéka egy hordtáska, egy szélvédőszivacs, egy csiptető és egy Lightning adapterkábel. Ha szüksége van rá, a kábel leválasztható  mikrofonról, így egy 3,5 mm-es TRS-Lightning adapter áll rendelkezésére kedvenc kompatibilis eszközei számára.

  Könnyen kezelhető

  A 19,7 hüvelykes kábel bőséges teret kínál a kamerán belüli pozicionáláshoz. A mellékelt szélvédőszivacs biztosítja, hogy a mikrofon ne vegye fel a bosszantó plozívumokat.

  Mindenirányú az egyszerű elhelyezéshez

  Ez a kondenzátoros mindenirányú poláris mintázatot kínál, amely a mikrofon minden irányából felveszi a hangot, amellyel következetesebb szinteket biztosít, még akkor is, ha kissé elfordul az eszköztől.  44,1 vagy 48 kHz mintavételezéssel, 24 bites sebességgel veszi fel a hangot, ami kiváló minőségűnek számít.

   

  Főbb jellemzők:

  - Mindenirányú csiptetős kondenzátormikrofon IOS eszközökhöz

  - A lecsatolható dizájn lehetővé teszi más, 3,5 mm-es TRS típusú kimenettel rendelkező hangeszközök, pl. RX8 Pro, vagy BY-MM1 csatlakoztatását iOS eszközeihez.

  - Apple MFi minősítésű Lightning csatlakozó

  - Tartozéka egy hordtáska, egy szélvédőszivacs, egy csiptető és egy Lightning adapterkábel.

 • BOYA BY-M2 digitális egyirányú Lavalier mikrofon levehető kábellel (iOS)

  3,5 mm-es TRS dugó-villám adapterkábel (19,7 ')

  Szélvédőszivacs

  Csiptető

  Hordtáska

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS