Olympus OM-D E-M1 Mark II digitális fénpezőgép PRO DUPLA kit, ED 12‑40mm PRO és ED 40‑150mm PRO objektívekkel - Tennofoto.hu

Olympus OM-D E-M1 Mark II digitális fényképezőgép PRO DUPLA kit, ED 12‑40mm PRO és ED 40‑150mm PRO objektívekkel

Olympus
OLYNHM078

A kit tartalma:
E-M1 Mark II váz
M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO
M.ZUIKO DIGITAL ED 40‑150mm 1:2.8 PRO

Jelenleg nem kapható!
 • Olympus OM-D E-M1 Mark II digitális fényképezőgép 


  Nagy sebesség és teljesítmény
  Gyors sorozatfelvétel: tapasztalja meg az SLR gépeknél megszokottól jóval magasabb szintű sorozatfelvétel funkció előnyeit. Az E-M1 Mark II S-AF és C-AF funkciót kínál lenyűgöző, nagyfelbontású és részletgazdag 20,4 megapixel képekkel. A párhuzamos képfeldolgozás rendszerének köszönhetően még a gyorsan mozgó témák is akár 60fps felvételi sebességgel, kristálytiszta és tűéles képeken kerülnek megörökítésre.


  Single AF (S-AF)
  Mindig azonos területre történő élességállítás érhető el, ha a sorozatfelvételhez Single AF (S-AF) beállítást választunk. Amíg az AF/AE funkció zár, az E-M1 Mark II akár 60fps sebességgel készít felvételeket a gyorsan mozgó témáról, amit az elektronikus keresővel követünk. Minden rögzített kép teljes felbontású RAW formátumban kerül mentésre.
    Folyamatos élességállítás (C-AF)
  Tegye a fotózást gondtalanná a folyamatos AF (C-AF) beállítás használatával! Az AF/AE Tracking funkcióval mindig a témán tarthatjuk a szemünket, illetve a megfelelő időben akár 18fps sebességgel rögzíthetünk képeket. Minden felvétel teljes felbontású RAW formátumban kerül mentésre.


  Pro Capture
  A Pro Capture funkció attól a pillanattól kezd felvételeket rögzíteni, amint félig lenyomjuk az exponáló gombot. Az így rögzített képek egy köztes memóriába kerülnek - mely legfeljebb 14, teljes felbontású felvétel tárolását végzi. Amikor az exponáló gombot félig lenyomjuk, gyakorlatilag folyamatos képrögzítés kezdődik. Innentől vissza tudunk menni az időben - legfeljebb 14 kép erejéig - így a megfelelő pillanatot biztosan rögzítjük, akkor is, ha esetleg késve exponálnánk.

  Precizitás és használhatóság
  Az E-M1 Mark II fényképezőgépbe épített nagysebességű élességállító (AF) rendszer a másodperc törtrésze alatt is precíz eredményt hoz. Így akár a kifinomult funkciók széles választékát alkalmazva is mindig tökéletesen tiszta képet kapunk a témáról.

   

  121 keresztérzékelős AF terület
  Minél több, annál jobb - főleg, ha precíz témakövető információkról van szó. Ezért alkalmaz az E-M1 Mark II érzékelőbe integrált, fáziseltolásos AF-rendszert, amely elképesztő, 121 pontos mérési területtel rendelkezik és ezek mindegyike keresztérzékelős AF pont.
  Keresztérzékelős szenzor (függőleges és vízszintes vonalak érzékelésével)
    Témakövető klaszter kijelző
  A kijelzőn megjelenő témakövető mezők ábrázolásával az új kijelzés-rendszer megkönnyíti a mozgó téma követését AF Tracking használatakor.


   


  AF Target üzemmód
  Az AF Target mód vezérlési lehetőségei a lehető legoptimálisabbak – csak négy opció és egy egyműveletes gomb alkalmazható – így a profi szinten elvárt precíz eredmény még egyszerűbben és gyorsabban elérhető.

  Mobilitás és megbízhatóság
  A következő projekt dokumentálása közben, vagy lélegzetelállító tájakon keresztül utazva, az E-M1 Mark II géppel nagyszerű felvételek készíthetők, nagyfokú kényelem mellett. Könnyű, ugyanakkor időjárásálló kivitele, valamint kifinomult akkumulátor-rendszere mindenféle fotós feladatra alkalmassá teszi.

  Kompakt méret


  Még az M.ZUIKO Pro szuper-telefotó objektívvel szerelve is az E-M1 Mark II jóval kompaktabb és könnyebb, mint a DSLR fényképezőgépek - ezzel pedig könnyed, kézből kitartható fotósorozatok készíthetők, szabad mozgás mellett.
  Akkumulátor üzemidő:
  440 kép

  Töltési idő:
  2 óra

  Hosszú üzemidejű akkumulátor
  Ne hagyja ki egy különleges pillanat megörökítését sem. Az új lítium-ion akkumulátornak köszönhetően még több felvételt készíthetünk az E-M1 Mark II géppel, jelentősen rövidebb töltési idő mellett. A százalékos töltöttségjelző segítségével pontosabban becsülhető meg a hátralévő használati idő.

  Masszív felépítés
  A tömítések gondosan tervezett rendszerének köszönhetően az E-M1 Mark II cseppálló, porálló és –10°C hőmérsékletig fagyálló, így szinte bármilyen környezetben és bármilyen időjárási körülmények között felvételkészítésre kész.

  Tökéletes képminőség

  Az E-M1 Mark II a technológia igazi erőműve. A kompakt méretű fényképezőgépbe csomagolva találjuk a legújabb 20M Live MOS érzékelőt és a TruePic VIII képprocesszort, melyek a méltán híres OLYMPUS mérnöki munka alkotásai. Az ezekre a fejlett technológiára épülő jellemzők és funkciók által mozifilmhez hasonlóan tiszta fotók és videók megörökítése lehetséges.

  20,4M Live MOS szenzor, 50M High Res Shot funkció
  Új, nagysebességű, alacsony energiaigényű érzékelő a képpontok feldolgozási folyamatainak még magasabb szintjével biztosítja a gazdag árnyalatok és a lenyűgöző képminőség megjelenését minden felvételen - nagy érzékenységű fotózás során is. Ezt egészíti ki a tükröződésmentesítő bevonat, mely minimálisra csökkenti a becsillanás és szellemkép hatásait - közvetlenül az érzékelőnél. Még nagyobb felbontás eléréséhez rendelkezésünkre áll az 50M High Res Shot funkció, mely 8 nagy felbontású felvétel kombinálásával állít elő egy, 50M felbontásnak megfelelő képet.

  TruePic VIII képprocesszor
  Az E-M1 Mark II újdonságai között találjuk a legújabb fejlesztésű képprocesszort, mely "double quad-core" rendszerrel és speciális, közvetlen AF feldogozással büszkélkedhet. A 20M Live MOS érzékelővel együttműködve biztosítják a teljesítményt az elképesztő sebességű autofókusz és a lenyűgöző képminőség megvalósulásához.

  OM-D Movie 4K videofelvétel
  A 4K (3840 x 2160) és C4K (4096 x 2160) kompatibilis
  E-M1 Mark II ugyancsak ideális eszköz autentikus filmkészítéshez. A választható 30P vagy 24P felvételi sebességnek, illetve az akár 237Mbps bitaránynak köszönhetően a 4K digitális filmkészítés-szabvány igényeinek megfelelő minőségben készíthetünk videofelvételeket.

  5-tengelyes képstabilizátor
  Újratervezve, kifejezetten az E-M1 Mark II fényképezőgépre szabva: a képstabilizátor mechanizmus akár 6,5 zársebesség-lépés korrekció* teljesítményre képes a mindig megbízható mértékű bemozdulás elleni kompenzáció eléréséhez. Ez a forradalmi képstabilizátor rendszer tökéletesen illeszkedik az E-M1 Mark II videofelvételi képességeihez és az E-M1 Mark II gépet tökéletesen alkalmazhatóvá teszi bármilyen megvilágítás esetén, valamint kézből történő videofelvétel-készítéshez.

  *Az új M.ZUIKO Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO objektívvel együtt alkalmazva
   

   

  További jellemzők


  • Csendes felvételkészítés
   A kioldó zaja, illetve minden elektronikus zaj kiiktatásra kerül a teljesen halk felvételkészítés érdekében - mely például madarak fotózásához elengedhetetlen.

  • Focus Bracketing és Focus Stacking funkciók
   A makró felvételeknél különösen hasznos funkció egyszerre több képet készít a témáról, majd összedolgozza azokat egyetlen, széltől szélig tökéletesen tiszta képpé.*
    
  • Live Composite és Live Bulb üzemmód
   Készítsen gyönyörű felvételeket remek kompozíciókkal éjszaka és gyenge fényviszonyok között is a Live Composite és Live Bulb üzemmód segítségével. Komponálás közben a várható végeredmény úgy jelenik meg a kijelzőn, ahogy később a kész felvételen - ezzel nagyfokú szabadságot kínálva a gyenge fényviszonyok esetén szükséges beállítások pontos megadásához.
    
  • OLYMPUS Capture
   Az OLYMPUS Capture a profi felhasználók számára tervezett, gondtalan alkalmazhatóságot kínáló Tethered shooting funkció-rendszer elnevezése. A felvételek PC, illetve Mac irányú, egyszerű átvitelében a teljesen új USB 3.0 Type C port segíti az E-M1 Mark II használóját.


  * Kompatibilis modellek: M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm F1.8 Fisheye PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm F3.5 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm F2.8 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm F4.0 IS PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm F2.8 PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm F2.8 PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm F2.8 PRO


  M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO objektív


  Az új M.ZUIKO objektívek előhírnökeként megjelent első modell, az új M.ZUIKO PRO kategóriás M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO objektív minden tekintetben a profi fotósok által támasztott követelményeknek való megfelelés szem előtt tartásával készült. A nagy fényerejű objektívet OLYMPUS OM-D vázzal együtt használva egy hihetetlenül gyors AF és nagy teljesítmény jellemzőkkel rendelkező standard zoom előnyeit használhatjuk ki. A f2.8 rekeszérték folyamatosan nagy fényerőt biztosít minden gyújtótávolságnál (35mm megfelelője 24-80mm), ami olyan kifinomult technológiákkal párosul, mint az MSC vagy a manuális fókuszgyűrű átkapcsoló mechanika (Manual Focus Clutch mechanism), melyek hozzájárulnak a fényviszonyoktól és a távolságtól függetlenül is kiváló minőségű képalkotáshoz. A kompakt és könnyű kivitel porálló és cseppálló jellemzői akár a legnagyobb kihívást jelentő környezetben történő, professzionális szintű felhasználásra is alkalmassá teszik.


  Tulajdonságok


  • Gyújtótávolság: 12-40mm
  • Fényerő: F/2,8
  • Közelpont: 0,2m
  • Látószög: 30-84°
  • Szűrő méret: 62mm
  • Tömeg: 382g
      M.ZUIKO DIGITAL ED 40‑150mm 1:2.8 PRO objektív


  Íme egy Mikro-NégyHarmad teleobjektív, mely maximálisan kihozza a fényképezőgép által kínált képalkotó képességet és képminőséget. Az elképesztően kompakt és könnyű M.ZUIKO DIGITAL 40–150mm 1:2.8 PRO a professzionális kategória leginkább lenyűgöző hordozhatóságát kínálja. A nagyteljesítményű objektív emellett gyors autofókuszt, illetve 50cm legkisebb munkatávolságot biztosít a teljes gyújtótávolság-tartományban - valamint rendkívül kifinomult, profi jellemzőket, melynek köszönhetően tökéletes például az esküvőfotózás, a természet, vagy akár a sportfotózás témakörében.
  Valamennyi M.ZUIKO objektív kompatibilis az OLYMPUS PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.


  Tulajdonságok


  • Gyújtótávolság: 40 - 150 mm
  • Gyújtótávolság 35 mm-es megfelelője: 80 - 300 mm
  • Látószög: 30 - 8,2°
  • Élességállítás legrövidebb távolsága: 0,7 m
  • nagy törésmutatójú lencsetag: 1
  • Aszferikus üveglencsék: 2
  • Aszferikus ED lencsetag: 1
  • ED lencsetagok: 3 / 1 (Super ED)
  • Felépítés: 16 lencsetag / 10 csoport
  • Maximális nagyítás: 0,21x (Mikro-NégyHarmad) / 0,42x (35 mm-es formátum)
  • Minimális mezőméret: 82 x 62 mm
  • Maximális rekesznyílás: 1:2.8
  • Minimális rekesznyílás: 1:22
  • Lamellák száma: 9 A kerek formájú fényrekesz természetes hatással életleníti a hátteret
  • Méret: 79,4 mm Ø, 160 mm
  • Szűrő átmérő: 72 mm
  • Súly: 760 g (állvány adapter nélkül) 880 g (állvány adapterrel)
 • Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia; 2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:5 tengelyes szenzor eltolásos stabilizátor; Dioptria korrekció; Elektronikus képkereső; por- és cseppálló váz; TruePic VIII processzor
  LCD:3,0"
  Pixelszám:20 megapixel
  Iso értékek:100-25600; ISO
  Képstabilizátor:ötdimenziós; Szenzor eltolás
  Beépített vaku:nincs, külső vaku mellékelve
  Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
  Külső vakupapucs:van
  Digitális zoom:nincs
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:TTL kontraszt érzékelős
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:elektronikus
  Fehéregyensúly:4 előre beállított; auto; finomhangolható; kézi színhőmérséklet állítás; Live MOS szenzor; manuális
  Szenzor típusa:LiveMOS
  Zársebesség-tartomány:1/8000 - 60 másodperc B záridő
  Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3, 1/2, vagy 1 lépésközzel
  Fénymérés:digitális ESP; középre súlyozott; szpot
  Rekesz-elõválasztás:van
  Zársebesség-előválasztás:van
  Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
  Belső memória:nincs
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Burkolat anyaga:magnézium öntvény
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:BLH‑1 Lítium-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
 •  

  • E-M1 Mark II váz
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO objektív
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 40‑150mm 1:2.8 PRO objektív
  • FL‑LM3 Vaku
  • Vállpánt
  • BLH‑1 Lítium-ion akkumulátor
  • BCH‑1 Akkumulátortöltő
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
  • CC‑1 Kábelrögzítő
  • CB‑USB11 USB kábel
  • Olympus Viewer szoftver
  • Kezelési útmutató
  • Jótállási jegy
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS