Olympus E-PL10 digitális fényképezőgép + M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake objektív - Tennofoto.hu

Olympus E-PL10 digitális fényképezőgép + M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake objektív

Olympus
OLYNHP234

Pixelszám: 16,1 millió
Érzékelő: 4/3" Live MOS
Váz: Fém
Objektív foglalat: Micro Four Thirds
Stabilizátor: 3 irányú, szenzor eltolásos
Pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter
Lenyűgöző építési minőség
Érintőkijelzővel vezérelhető, kreatív használat
Oszd meg felvételeidet egyszerűen

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus E-PL10 digitális fényképezőgép

     

    MINŐSÉG: GONDOLKODÁSMÓD

    A PEN E-PL10 a színtiszta esztétika, az időtlen design és a csúcstechnológia elegye, ami a fotózás új szintjére repít. A kompakt méret és az egyszerű használhatóság által ez a gép "A" nélkülözhetetlen társ, az inspiráló múzsa és a stílusos “It Piece” egyben, ha soha nem szeretnél kompromisszumot – mert a szenvedély megköveteli a minőséget.

     

    A SZENVEDÉLY MEGKÖVETELI A MINŐSÉGET

    A PEN generáció a legmagasabb minőségi szintű, minden elvárásodnak tökéletesen megfelelő felvételek készítését garantálja. Így még a bonyolult szituációk, például az éjszakai felvételek sem jelenthetnek kihívást. Ragadd meg a pillanatot a gyönyörű bokeh segítségével, mely kiemeli a képeket a szokásos okostelefon-fotók közül!

     

    EGYSZERŰ HASZNÁLHATÓSÁG

    Az E-PL10 egyszerű és intuitív kezelhetőségének köszönhetően soha többé nem fogod elszalasztani a tökéletes képet! A gyors autofókusz és az érintőkijelző által biztosan készen állsz majd a megfelelő pillanatra! Az integrált, elforgatható kijelzővel a tökéletes szelfi sem lehet gond többé – szinte bármilyen perspektívából. Auto módban a fényképezőgép azonosítja a fotós szituációt és automatikusan választja ki az optimális beállításokat.

     

    MINDIG TÖKÉLETES HARMÓNIA

    A szépséges E-PL10 gépet kompakt méretének és könnyű kivitelének köszönhetően bármikor magaddal viheted. Háromféle időtlen és kifinomult színvariációban érhető el, így mindenféle stílushoz passzolhat - sőt, divatkiegészítők széles választéka áll rendelkezésre a tökéletes megjelenéshez!
    Ez a PEN modell ugyancsak kiemelkedő kreatív felvételi funkciókkal áll rendelkezésedre - például Művészi szűrőkkel, melyek különleges megjelenést adhatnak - például - Instagram oldaladnak. A téma módok és az Advanced Photo Mode könnyű kezelhetősége mind a kreatív elképzelések megvalósítását támogatják. Az
    E-PL10 érintőkijelzőre optimalizált kezelőfelülete által "Instagram Perfect" képeket hozhatsz létre - szinte egy érintésre.

     

    VÁLTOZTASD MEG A LÁTÁSMÓDOD

    Nem számít, mire fókuszálsz - a PEN sorozat legújabb modellje mindig az elérhető legjobb képminőséget garantálja. Az M.Zuiko objektívek széles választékával tűéles makro és mikro fotókat, valamint csodaszép portrékat készíthetsz!

     

    MINDIG KAPCSOLATBAN

    Oszd meg szenvedélyedet barátaiddal és a PEN Generation közösség tagjaival - automatikusan! Az Olympus PEN-nel a fantasztikus felvételek mindössze egy érintéssel továbbíthatók okostelefonodra, az integrált WI-FI-n és az ingyenesen letölthető OI. Share alkalmazáson keresztül – bárhol és bármikor.

     

    KIVÁLÓ STABILITÁS - MENET KÖZBEN IS!

    Az E-PL10 a legmagasabb szintű képminőség mellett mást is nyújt. A fényképezőgép 4K formátumban rögzíthet videókat, ráadásul az E-PL10 professzionális felvételeket garantál - a nagy teljesítményű, vázba épített képstabilizátornak köszönhetően. Készíts tökéletes videókat akár menet közben – egy vloghoz, vagy csak saját emlékeid megörökítéséhez.

     

    M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ  objektív

     

    Az Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ a világ leglaposabb „pancake” típusú zoom objektívje*, amely egyúttal elképesztően éles képminőséget biztosít a teljes képterületen. Ha ezt az objektívet Olympus OM-D/PEN vázhoz csatlakoztatjuk, máris élvezhetjük egy olyan kimagaslóan jó rendszer fényképezőgép minőségét, ami a tenyerünkben elfér. Az ezüst metál és fekete színekben kapható M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ igen figyelemre méltó, 3x optikai zoomja támogatja a sokoldalú alkalmazást. Az M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektív széles gyújtótávolság-tartománya 35mm megfelelője 28- 84mm. Az elektronikus zoom mechanika még azt is lehetővé teszi, hogy okostelefonon keresztül vezéreljük a zoom funkciót. A kivételesen gyors és csendes autofókusz rendszer gondoskodik a könnyed, feszültségmentes fotózásról és videofelvétel-készítésről. Mindemellett a manuális élességállító mechanika elég érzékeny, és éppen elegendő csillapító erőt biztosít a finom és precíz működéshez. Az elképesztően pici objektív ugyanakkor lélegzetállító képminőséget garantál. Soha többé nem kell fényképezőgép nélkül elindulnia otthonról – mostantól mindig mindent megörökíthet! Az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektívvel minden megváltozik.

  • Garancia:2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:Supersonic Wave Filter ; TruePic VIII processzor
    Pixelszám:17 megapixel
    Iso értékek:automatikus:ISO LOW* - 6400 (egyénileg beállítható felső küszöbérték: 200 - 25600); manuális: ISO LOW - 25600 1/3 vagy 1 FÉ ISO lépésenként
    Képstabilizátor:Szenzor eltolás; üzemmódok: háromdimenziós, vertikális vagy horizontális aktiválás, automata
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; automatikus TTL-vakuzás; derítés; lassú szinkron; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Autófókusz:121 pontos; Arcfelismerő AF; Folyamatos AF; Kontrasztérzékelő AF rendszer; Követő AF
    Fehéregyensúly:auto; Kelvin értéken hangolható; Live MOS szenzor
    Szenzor típusa:4/3'' LiveMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 60 mp. (1/3, 1/2, 1 FÉ lépésenként)
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3, 1/2 vagy 1 lépésközzel
    Fénymérés:324 mérőmező, Többpontos érzékelő rendszer; csúcsfény; shadow; szpot; TTL nyitott rekeszes fénymérés
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
    Memóriakártya foglalat:SDHC; SDXC; UHS-I támogatás
    Energiaforrás:BLS-50 Li-ion
    USB:van
  • E‑PL10 váz (fekete)
    BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
    BCS‑5 akkumulátortöltő
    Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
    Vállpánt
    CB‑USB12 USB kábel
    Használati útmutató
    Jótállási jegy

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS