Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz+ XF18-55mm F/2.8-4 R objektív szett - Tennofoto.hu

Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz+ XF18-55mm F/2.8-4 R objektív szett

882 000 Ft 921 000 Ft Akciós ár: 2024-06-30-ig
Fujifilm

ELŐRENDELHETŐ! Várható érkezés: 2022.11.18
- XF18-55mm F/2.8-4 R objektívvel
- X-processor 5: A feldolgozási sebesség kétszerese az X-Processor 4-nek
- Nagy felbontású 40.2MP-es BSI képérzékelő:
- Hátulról megvilágított, 40,2 MP-es X-TransTM CMOS 5 HR*2 szenzor
- ISO 125 standard érzékenység

 • Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz + XF18-55mm F/2.8-4 R objektív szett

   

  A Fujifilm bejelentette a legújabb tükör nélküli digitális fényképezőgépet, amely az X Series termékcsalád legújabb tagja, minden eddigiél jobb képminőséggel, mely többek között 1/180 000 mp-es leggyorsabb záridővel és Pixel Shift Multi-Shot funkcióval, váztulajdonságokat tekintve hátulról megvilágított, 40,2 MP-es X-TransTM CMOS 5 HR*2 szenzorral és a nagy sebességű X-Processor 5 képfeldolgozó motorral büszkélkedhet.

  Az X-T sorozat forradalmárának számító X-T1 megjelenése óta már az 5. generációval lépett elő a Fujifilm. Ezalatt a közel egy évtized alatt folyamatosan fejlesztette képalkotási technológiáit, hogy mindig lenyűgözze és hihetetlen képmínőséget kínáljon a fotósokak, mindezt az örök klasszikus vázban. 

   

  Főbb jellemzők

   

  X-Trans CMOS 5HR

   A nagy felbontású 40,2 megapixeles X-Trans CMOS 5 HR érzékelő továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmussal rendelkezik, amely a felbontást a jel-zaj arány romlása nélkül növeli, így elképesztő képminőséget biztosít.

  (23.5mm x 15.7mm (APS-C) X-Trans CMOS 5 HR elsődleges színszűrővel)

   
   
   
   
  Témafelismerő autofókusz

  Az X-Processor 5 a mélytanulásos mesterséges intelligencia technológiával készült témaérzékelő AF funkcióval rendelkezik. Az emberi arcok és szemek hihetetlen AF-követése és -felismerése mellett az X-T5 most már a témák széles skáláját is képes automatikusan felismerni és követni, beleértve az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket és vonatokat. Így a fotósok a kompozícióra és a kreativitásra koncentrálhatnak, bízva abban, hogy az X-T5 pontosan követi a fókuszt.

   
  Frissített AF algoritmus

  Az X-T5 nagyobb pixelszámának köszönhetően nő a fázisérzékelő pixelek száma, ami javítja az AF-S fókuszálási pontosságát olyan témáknál, mint a tájképek és portrék. A fényképezőgép egy továbbfejlesztett AF-előrejelző algoritmust is tartalmaz, amelyet az X-H2S számára fejlesztettek ki, és amely stabil fókuszálást tesz lehetővé AF-C használatakor is.

   

  ISO 125 standard érzékenység

  Az X-Trans CMOS 5 HR fényhatékonyabb pixelszerkezettel rendelkezik. Az ISO 125 – korábban kiterjesztett érzékenység – mostantól natívan elérhető.

   

  1/180,000 másodperces záridő

  Az X-T5 maximális elektronikus zársebessége 1/180 000 másodperc, ami körülbelül 2,5 fényértéknyi növekedést jelent a többi X szériás fényképezőgéphez képest. Használd széles rekesznyílással rendkívül fényes környezetben, hogy több kreatív lehetőséged legyen, vagy hogy a tökéletes pillanatban állítsd meg az akciót.

   

  A részletek világa - 160MP Pixel Shift Multi-Shot

  Az X-T5 Pixel Shift Multi-Shot funkciója a Pixel Shift Combiner szoftver segítségével egyetlen, ultra-nagy felbontású 160MP-es képet készíthet az exponálógomb egyetlen megnyomásával.

  A vázon belüli képstabilizátor segítségével az érzékelőt minden képkocka között fél pixellel eltolja, az X-T5 pontosan 20 képkockát készít, hogy minden piros, zöld és kék pixel azonos információval rendelkezzen. Az eredmény egy olyan végső kép, amelyen szinte egyáltalán nem látszanak hamis színek.

  ©︎Krittanun Tantraporn

   
   X-processor 5: A feldolgozási sebesség kétszerese az X-Processor 4-nek

  Mesterséges intelligencia feldolgozó technológia és következő generációs HEIF képformátum

   
   
   
   
   
   
   
  Három irányban dönthető LCD kijelző: 

  A háromirányban dönthető LCD kijelző fokozott sokoldalúságot biztosít, különösen derékmagasságban vagy portré tájolásban történő felvételkészítéskor A dönthető LCD és a középre helyezett kereső kombinációja az optikai tengelyhez igazítja az objektívet, a fényképezőgépet és a fotóst, így kényelmesebb és intuitívabb képkészítési élményt nyújt.

   

  Három felső tárcsa

  - Három felső tárcsa vezérli az ISO-t, a zársebességet és az expozíció-kompenzációt a fényképezőgép felső borításáról. A legtöbb XF objektíven található rekeszgyűrűvel együtt az összes expozíciós érték ellenőrizhető és beállítható még a fényképezőgép bekapcsolása előtt.

   

  Könnyű súly, nagy teljesítmény: 

  Az X-T5 öttengelyes, vázon belüli képstabilizáló rendszere (IBIS) akár 7,0 fényértékes kompenzációt is biztosít, valamint egy 0,8x nagyítási arányú, 3,69 millió képpontos EVF-el rendelkezik. Ennek ellenére a fényképezőgép váza mindössze 557 g (1,23 lb) súlyú. A tárcsák és gombok könnyű kezelhetőséget biztosítanak, így az élet legértékesebb pillanatai esélyt kapnak arra, hogy dokumentálva legyenek a jövő számára.

   

  Filmszimulációs módok

  19 páratlan filmszimulációs mód: Az X-T5-ben található 19 filmszimulációs üzemmód digitálisan reprodukálja a Fujifilm által több mint 85 éve kifejlesztett klasszikus fotófilmek megjelenését. Reprodukáld a klasszikus színeket és tónusokat, amelyekről a Fujifilm ismert, vagy adj a képekhez művészi hangulatot, és kezdd el építeni a stílusodat.

   

  AI-technológia által vezérelt AWB

  Az új, mélytanulásos AI technológia optimalizálja az automatikus fehéregyensúly teljesítményét az X-T5 fényképezőgépben azáltal, hogy pontosan azonosítja a meleg, narancssárga árnyalatú színeket, így segítve a fényképezőgép automatikus fehéregyensúlyának pontosságát.

   

  Támogatja a HEIF képformátumot

  Az X-T5 támogatja a HEIF képformátumot, amely 10 bites képminőséget biztosít a szabványos JPEG-képeknél akár 30%-kal kisebb fájlokban. Az X széria esetében hivatalosan is megkezdődött a következő fejezet a kiváló minőségű, közvetlenül a fényképezőgépből származó eredmények elérésében.

   

  Megnövelt akkumulátor élettartam

  Az X-Processzor 5 csökkentett energiafogyasztásának köszönhetően az állóképek akkumulátorának élettartama az X-T4-hez képest jelentősen megnőtt, körülbelül 600-ról 740 képkockára*.

  *Takarékos üzemmódban

   

  Rendkívül megbízható, időjárásálló váz

  Az X-T5 56 időjárásálló szigetelt ponttal rendelkezik a magas szintű por- és nedvességállóság érdekében. Akár -10 °C-os (14 °F) hőmérsékleten is képes működni.

   

  TELJES GYÁRTÓI SPECIFIKÁCIÓ

   

  Fujifilm FUJINON XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS objektív X sorozathoz

  Ez a zoomobjektív lefedi a gyakran használt gyújtótávolságokat, a 18 mm-es nagy látószögtől az 55 mm-es teleobjektívig* . Az objektív 14 lencsetagból áll 10 csoportban, köztük 3 aszférikus és 1 extra alacsony szórású elemmel, hét késes kerekített rekesz nyílással.

  A lineáris motorral hajtott rendszer nagy sebességű autofókusz teljesítménye 0,1 másodperc, így biztosan "elkapja" azokat a tökéletes pillanatokat. Csendes működése alkalmassá teszi  videofelvétel készítésére is.

  Kihasználva a fejlett optikai és mechanikai tervezést, az optika mérete annak ellenére kompakt, hogy fényereje F2.8 - 4.0. Gyors és rendkívül mobil objektív, mely kiváló képminőséget garantál különböző típusú jelenetekhez, még gyenge fényviszonyoknál is, vagy ha szép, bokeh hatású háttérrel készült képet szeretnénk.

  OIS (optikai képstabilizátorral) rendelkezik, ami 4 lépéssel egyenértékű, kontrolálva a fényképezőgép rázkódásának hatását, kiküszöbölve a homályos felvételeket. Az objektív rekeszállító-gyűrűvel rendelkezik, így a felhasználók könnyen beállíthatják a rekeszértéket, miközben szemükhöz emelik a kamerát.

   

  Főbb tulajdonságok

  - Típus: Professzionális alapobjektív

  - Gyújtótávolság: 18-55 mm

  - Maximális rekesz: f/2,8-4

  - Minimális rekesz: f/22

  - Felépítés: 14 lencsetag / 10 csoport

  - Látószög: 76.5° - 29°

  - Minimum fókusztávolság: 0,3 m

  - Nagyítás: 0,15x

  - Íriszlamellák száma: 7

  - Szűrő méret: 58 mm

  - Átmérő: 65 mm

  - Hosszúság: 70,5 mm

  - Tömeg: 310 g

 • Garancia:3 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:8, 10 vagy 15 kép/mp sebesség redőnyzárral, max. 30 kép/mp elektronikus zárral 1,25×-es képkivágással; Bluetooth; elektronikus szintező; film szimuláció; HDMI kimenet; hisztogram; kihajtható kijelző; külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség; magyar menü; RAW konvertálás gépen belül; time-lapse; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; video: ALL-I vagy Long GOP tömörítés, 10 bites mentés SD kártyára 4:2:2 kvantálással, max. 400 Mbps sávszélesség; vörösszem korrekció; WiFi; X-bajonett
  LCD:3,0"
  Pixelszám:40,2 megapixel
  Iso értékek:125-12800; Kiterjesztett érzékenység: ISO64 / ISO80 / ISO100 / ISO25600 / ISO51200
  Képstabilizátor:digitális stabilizátor; Képérzékelő eltolási mechanizmus 5 tengelyes kompenzációval
  Vaku opciók:automatikus TTL-vakuzás; Kulcsszám: kb. 11 (ISO200・m) / kb. 8 (ISO100・m); lassú szinkron; Szinkronizálás. Mód: 1. függöny / 2. függöny
  Külső vakupapucs:van
  Autófókusz:425 pontos; Folyamatos AF; Intelligens hibrid AF (TTL kontraszt AF / TTL fázisérzékelő AF); Single AF
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:betekintés érzékelés; dioptria korrekció; EVF; OLED
  Fehéregyensúly:2500K - 10000K színhőmérséklet választás; 3 egyedi; auto; kézi színhőmérséklet állítás; Nappali fény / árnyék / fluoreszkáló fény-1 / fluoreszkáló fény-2 / fluoreszkáló fény-3 / izzólámpa / víz alatti világítás
  Szenzor típusa:23.5mm x 15.7mm (APS-C) X-Trans CMOS 5 HR elsődleges színszűrővel; X-Trans CMOS IV
  Zársebesség-tartomány: Elektronikus zár P mód: 1/180000mp-ig. A mód: 1/180000mp-ig. S/M mód: 15 perc és 1/180000mp között. Bulb: 1mp. Fix; Mechanikus zár P mód: 1/8000mp-ig. A mód: 1/8000mp-ig. S/M mód: 1/8000mp-ig. Bulb: legfeljebb 60 percig.
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Memóriakártya foglalat:dupla kártyafoglalat; SD; SDHC; SDXC
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
 • Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép

  Fujifilm XF18-55mm F/2.8-4 R objektív 

  NP-W235 akkumulátor
  AC hálózati adapter AC-5VJ
  Dugó adapter
  USB-kábel
  Fejhallgató adapter
  Vállpánt
  Vázsapka
  Vakupapucs takaró
  Szinkron terminál fedele
  Használati útmutató
  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS