Fujifilm X-T3 váz + Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm X-T3 váz + Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív

Fujifilm

Új X-Trans™* CMOS 4 és X-Processor 4
Új fázis-érzékelés és teljes képkockás AF
Új, akár 30 képkocka/másodperc** szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés
Új Sport üzemmód
Új monokróm szabályzás
Új 4K/60P 10 bit felvétel
Időjárás álló kialakítás

Jelenleg nem kapható!
  • Fujifilm X-T3 digitális fényképezőgép - A X széria új modellje, új háttérvilágításos érzékelővel


    A FUJIFILM X-T3 az X széria negyedik generációs modellje új fejlesztésű, háttérvilágításos "X-Trans* CMOS 4" érzékelővel rendelkezik. A 26,1MP felbontású érzékelő egy egyedi színszűrőt tartalmaz, mely az X-Trans CMOS szűrőkhöz hasonlóan aluláteresztő optikai szűrő nélkül szabályozza a moiré hatást és a hamis színeket. A háttérvilágításos kialakítás a magas S/N arány megtartása mellett is növeli a képminőséget. Emellett az ISO 160, mely korábban csak a kiterjesztett ISO kínálat részeként volt elérhető, mostantól az alap ISO tartomány része, minden eddiginél tisztább, zajmentesebb képeket téve lehetővé.

    Tulajdonságok


    • X-Processor 4 - A processzor, amely teljesen kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelő teljesítményét
      A FUJIFILM X-T3 X-Processor 4 processzorral van felszerelve, amely az X széria korábbi képfeldolgozó motorjának továbbfejlesztett változata, magas szintű feldolgozási teljesítménnyel. Az új processzor és algoritmus kombinációja hatékonyabb filmszimulációt tesz lehetővé, jelentősen javítja a mozgáskövetési teljesítményt, növeli az AF sebességét és pontosságát, és több videófunkciót kínál. Teljes mértékben kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelőben rejlő lehetőségeket, az X széria eddigi legnagyobb teljesítményű modelljét kínálva
       
    • Képkereső - A nagyobb EVF-nek köszönhetően soha nem fogja szem elől téveszteni a témát
      A FUJIFILM X-T3 3,69 millió képpontos nagy felbontású EVF-et kínál, 0,75x nagyítással. A mindössze 0,005 másodperces megjelenítési késés és a kb. 100 képkocka/másodperc* frissítési ráta biztosítja a mozgások sima, gördülékeny megjelenítését, így pontosan azonosíthatja a fotóalany mozgását és a fókuszálási pozíciókat.Szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés akár 30 képkocka/másodperc értéken AF/AE követéssel

      Az érzékelő nagyobb feldolgozási sebessége és a nagy teljesítményű processzor lehetővé teszti az AF/AE követést, szünetmentes sorozatkép-készítést 30 fps** értékkel kb. 16,6M (1,25x kivágás) módban az elektronikus zárral, fenntartva a 60 képkocka/másodperces élő megjelenítést. A zártorzítás, amely az elektronikus zárak egyik leggyakoribb problémája, a korábbi generációs készülékekhez képest a felére csökkent.

      * Az X-Trans a FUJIFILM Vállalat védjegye vagy regisztrált védjegye.
      ** A BOOST mód használatakor
      *** Ha az elektronikus rekesz funkciót használja; Mechanikus rekesszel 11 fps értékig


       
    • Sport üzemmód a tisztább felvételek érdekében - 1,25x kivágott képkocka
      A "Sport" üzemmóddal minden eddiginél egyszerűbbé vált a mozgó témák lefényképezése. Az új üzemmód kijelöl egy kivágott területet a képkeresőben, és kb. 16,6M (1,25x kivágás) méretben fényképez. Ez különösen hasznos sportesemények és állatok fotózásakor, mivel a felvétel területén kívül is nyomon követheti a téma mozgását, és a mechanikus zárhoz képest rövidebb sötétítési idővel dolgozhat.

      * A BOOST mód használatakor
      ** Ha az elektronikus rekesz funkciót használja; Mechanikus rekesszel 11 képkocka/másodperc értékig


       
    • Filmszimulációs üzemmódok számos színtónushoz és árnyalathoz
      A FUJIFILM X-T3 modell 16 filmszimulációs üzemmódot kínál, hogy a régi idők különleges filmjeihez hasonló hatást érhessen el fényképeivel. Ezek a különleges üzemmódok jól tükrözik a Fujifilm örökségét és szakértelmét, mely több mint 80 éves filmgyártási tapasztalaton alapul.
       

    • A legkorszerűbb monokróm technológia a digitális kor igényeire szabva
      A FUJIFILM X-T3 új "monokróm szabályzás" funkcióval is rendelkezik, amely pontosan visszaadja a meleg és hideg tónusokat, melyeket régen speciális fotópapírokkal és előhívó vegyszerekkel értek el. Ez a funkció, mely standard "Monokróm", illetve "ACROS" módban is elérhető, sima átmeneteket, mély fekete színt, és gyönyörű textúrát kölcsönöz a monokróm képeknek.
       

    • Színes króm hatás magas színtelítettségű témákhoz
      Ez a funkció teltebb színeket és árnyalatokat ad a magas színtelítettségű témáknál, például élénk színű, több árnyalatú virágoknál, melyeket különösen nehéz lefényképezni.
       

    • Gyors és pontos fázis-érzékelő AF a teljes képkockán
      A FUJIFILM X-T3 érzékelője a teljes képkockára kiterjesztette a fázisérzékelő AF területet (kb. 100%-kal), 2,16M fázisérzékelő pixellel. Az alacsony fényerejű AF érzékelés -1EV-ről -3EV értékre bővült, amely még rossz fényviszonyok, például gyertyafény mellett is nagy sebességű AF funkciót tesz lehetővé.
       

    • Jobb AF feldolgozás mozgó témáknál is
      Az X-Processor 4 kiemelkedő feldolgozási sebességének és jobb fázisérzékelő algoritmusainak köszönhetően a fényképezőgép a jelenlegi modellekhez képest kb. 1,5-ször gyorsabban fókuszál (AF) és mér (AE), javítva az autófókuszálási teljesítményt még gyors és szaggatott mozgás, például sportesemények fényképezése esetén is.
       

    • Jelentősen megnövelt teljesítmény arc- és szemfelismerő AF funkcióval
      A mozgó személyek arcfelismerési funkciójának teljesítménye megduplázódott. A szemérzékelő AF funkció AF-C módban is működik, pontos fókusz-követést biztosítva portréfotókhoz. Ez a funkció elölről vagy oldalról való fényképezésnél biztosít precíz fókuszt.
       

    • 11 képkocka/másodperc sorozatkép-készítés markolat nélkül
      A mechanikus zárral való 11 képkocka/másodperces sorozatkép-készítés ennél a készüléknél nem igényel opcionális függőleges markolatot.
       

    • 4K/60P 10bit HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel
      A FUJIFILM X-T3 az első modellünk, amely 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és 4K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételi funkciót kínál. A készülék támogatja a széles körben használt H.264/MPEG-4 AVC, illetve a nagyobb adattömörítést biztosító .265/HEVC formátumokat is. Ez 200Mbps bitrátát tesz lehetővé 4K/60P 4:2:0 10bit felvételek készítése mellett. A videófelvételek ALL-Intra* és hosszú GOP formátumban tömöríthetők. Az ALL-Intra* mód használata esetén a videórögzítési ráta 400Mbps**
       

    • Jobb ISO teljesítmény változatosabb videófelvételek készítéséhez
      Az új zajcsökkentési eljárás és az új "4K képkockák közötti NR" funkció az ISO12800 mellett kb. 2 leállításnak megfelelő mértékben csökkentette a képzajt. Az NR eljárás pontosabban képes azonosítani a képzajt a hatékonyabb zajcsökkentési teljesítmény érdekében. A 4K képkockák közötti NR funkció az egymást követő képkockák különbözetei segítségével még tovább csökkenti a zajt. Emellett az F-log felvételkészítés és a DR400% felvételkészítés minimális érzékenysége ISO800-ról ISO640-re bővült.
       

    • Tovább bővített videófunkciók firmware frissítéssel
      A 2018 végi firmware frissítéssel a FUJIFILM X-T3 támogatni fogja a Hibrid Log Gamma (HLG) videórögzítést is, amely az ITU-R BT.2100 nemzetközi szabványokban meghatározott egyik formátum. Felhasználóink visszajelzései alapján a firmware frissítés után a FUJIFILM X-T3 modell egyszerre lesz képes biztosítani filmszimulációs és F-Log kimenetet, tovább bővítve a videófunkciókat.
       

    • Gazdagabb színátmenetek 10 bites színmélységgel
      A FUJIFILM X-T3 10 bites színmélysége 64-szer több színinformációt tartalmaz, mint egy 8 bites rendszer. A dinamikus 400%-os (kb. 12 leállításnak megfelelő) tartománnyal gazdag színátmenetű videófelvételeket készít a visszafogottabb színeket és dúsabb árnyékokat biztosító "ETERNA", vagy a még szélesebb dinamikus tartományt biztosító "F-Log" gamma görbe segítségével.
       

    • Egyidejű 4K HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel
      A FUJIFILM X-T3 támogatja az egyidejű 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és a K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételt. Így biztonsági másolatot készíthet a videófelvételről, vagy 4K/60P belső SD kártyás felvételt rögzíthet a 4K/60P felvétel ellenőrzése közben. Ezen felül az érzékelő olvasási ideje 1,5x a jelenlegi modellekének, 4K/60P videó esetén is gyors, 17 msec-es olvasást tesz lehetővé. A zártorzítást még tovább csökkentettük a gyorsan mozgó témák simább rögzítéséhez.
       

    • MKX mozifilmes objektívek a jobb minőségű videófelvételekhez (MKX18-55mmT2.9 és MKX50-135mmT2.9) 
      A díjnyertes FUJINON mozifilmes objektívek mostantól X bajonettel is kaphatók, kiemelkedő képélességet és hordozhatóságot biztosítva. A mozifilmes objektívek megakadályozzák a fókusz eltolódását nagyítás közben, és csökkentik az objektív lélegzését fókuszálás közben, amelyre a hagyományos fotóobjektívek nem képesek. Ezen felül az MKX objektívek három kézi tárcsával rendelkeznek a precíz fókuszálás, nagyítás, és rekeszméret-beállítás érdekében, kényelmes és praktikus használatot biztosítva.
       

      * 4K/29,97P, 25P, 24P, 23,98P, és FHD/59,94P, 50P, 29,97P, 25P, 24P, 23,98P beállításokkal, H.265/HEVC beállítás mellett. A H.264 beállítással nem kompatibilis.
      ** 4K/29,97P, 25P, 24P vagy 23,98P beállítások mellett érhető el
      400Mbps bitrátás filmrögzítéshez használjon V60 vagy magasabb sebességosztályba tartozó SD kártyát.
      *** Nem kompatibilis a DCI4K beállítással.
      *4 A kodek és bitráta a felvevő programtól függően változik.

       

    • A FUJIFILM X-T2, mint az új dizájn alapköve
      A FUJIFILM X-T3 számos népszerű dizájnelemet örököl meg a FUJIFILM X-T2 modelltől, többek között a felső panelen elhelyezett beállító tárcsákat, a nagyobb stabilitást adó, középen elhelyezett képkeresőt, és a kiváló, kényelmes markolatot.
       

    • Standard ezüst színben
      Az új modell standardja az ezüst szín egy klasszikusabb árnyalat, mint a korábbi modellek limitált kiadású grafitszürke színe. Stílusában a hagyományos fényképezőgépeket idézi, kiemelkedő praktikussággal ötvözve, mely hosszú éveken át örömmel használhat.
       

    • Rögzíthető EVF dioptriaszabályozó tárcsa
      Az EVF dioptriaszabályzása a tárcsa kihúzásával és elforgatásával rögzíthető, így a beállítás a fényképezőgép mozgatása közben sem állítódik el.
       

    • 3 irányban dönthető érintőképernyő
      A FUJIFILM X-T3 nagyobb kontraszttal rendelkező érintőképernyővel van felszerelve, mely nagyobb látószöget és kényelmesebb használatot biztosít a korábbi modelleknél.
       

    • Továbbfejlesztett tárcsák és gombok
      A FUJIFILM X-T3 továbbviszi a FUJIFILM X-H1 számos dizájnelemét, például a nagy méretű felső tárcsákat / hátsó gombokat és a kényelmes, kattintható első és hátsó tárcsákat.
       

    • Kiváló bővíthetőséget biztosító terminál
      A fényképezőgépen található fejhallgató-csatlakozó segítségével a videófelvételekhez szükséges összes tartozék, például mikrofonok és HDMI eszközök, közvetlenül csatlakoztathatók a készülékhez, kiváló mobilitást biztosítva.
      A terminálfedél eltávolítható, az USB aljzat pedig támogatja a C-típusú USB (USB3.1 Gen1) csatlakozókat is.
       

    • Munkafolyamati szoftver
      A megfelelő szoftverek telepítésével összefüggő munkafolyamat hozható létre például "csatlakoztatott felvétel - képellenőrzés - RAW előhívás előnézet - RAW előhívás" és hasonló feladatokhoz. A FUJIFILM saját szoftvere mellett a készülék más szoftverekkel is kompatibilis. A csatlakoztatott felvételek készítéséhez csatlakoztassa a FUJIFILM X-T3 készüléket számítógépéhez USB kábellel vagy Wi-Fi hálózaton keresztül, vezeték nélküli LAN elérési ponttal. A RAW fájlok a filmszimulációs beállítások alapján is előhívhatók
      FUJIFILM X Acquire + RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX

      A FUJIFILM X Acquire letöltése
      A RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX letöltése

       

    • FUJIFILM Tether Shooting Plug-in PRO* + Adobe® Photoshop® Lightroom® Classic CC*
      FUJIFILM X RAW STUDIO
      Ez az egyedi RAW előhívó szoftver a FUJIFILM saját fejlesztése. Ha egy USB kábel segítségével csatlakoztatja a készüléket egy X RAW STUDIO szoftverrel rendelkező számítógéphez, a fényképezőgép processzora RAW fájlok feldolgozására is használható. A számítógép teljesítménye nem befolyásolja a feldolgozási időt, és sok fájl egyidejű feldolgozása sem okoz problémát. Mivel a szoftver az X széria készülékeihez optimalizált, teljes egészében visszaadja a képminőséget, beleértve a tónust, színeket, és filmszimulációkat.

      A FUJIFILM X RAW STUDIO letöltése
       

    • Vezeték nélküli kommunikáció
      A FIJUFILM X-T3 egy okostelefonnal vagy táblagéppel is párosítható Bluetooth kapcsolaton keresztül** a felvételek automatikus átmásolásához.
       

    • Anker PowerCore+ 26800 PD*** (mellékelt 30W fali töltővel) és Anker PowerCore Speed 20000 PD (mellékelt 30W fali töltőkészlettel)*4
      Az "Anker PowerCore+ 26800 PD" és "Anker PowerCore Speed 20000 PD", illetve a mellékelt 30W fali töltők használatával feltöltésenként sokkal több képet készíthet, és hosszabb videókat rögzíthet.
       

      * Külön kapható
      ** Ingyenes "FUJIFILM Camera Remote" alkalmazást igényel
      *** Az Anker és a PowerCore az Anker Innovations Limited vagy partnerei védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.
      *4 A termék nem minden országban kapható.


       

    Fujifilm XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív


    Ez a zoomobjektív lefedi a gyakran használt gyújtótávolságokat, a 18 mm-es nagy látószögtől az 55 mm-es teleobjektívig. Az objektív 14 lencsetagból áll 10 csoportban, köztük 3 aszférikus és 1 extra alacsony szórású elemmel, hét késes kerekített rekesz nyílással.
    A lineáris motorral hajtott rendszer nagy sebességű autofókusz teljesítménye 0,1 másodperc, így biztosan "elkapja" azokat a tökéletes pillanatokat. Csendes működése alkalmassá teszi  videofelvétel készítésére is.
    Kihasználva a fejlett optikai és mechanikai tervezést, az optika mérete annak ellenére kompakt, hogy fényereje F2.8 - 4.0. Gyors és rendkívül mobil objektív, mely kiváló képminőséget garantál különböző típusú jelenetekhez, még gyenge fényviszonyoknál is, vagy ha szép, bokeh hatású háttérrel készült képet szeretnénk.
    OIS (optikai képstabilizátorral) rendelkezik, ami 4 lépéssel egyenértékű, kontrolálva a fényképezőgép rázkódásának hatását, kiküszöbölve a homályos felvételeket. Az objektív rekeszállító-gyűrűvel rendelkezik, így a felhasználók könnyen beállíthatják a rekeszértéket, miközben szemükhöz emelik a kamerát.
     


    Terméktájékoztató


    A Pixinfo terméktájékoztatója

  • Garancia:2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:3 irányban kihajtható LCD; Dioptria korrekció; elektronikus szintező; film szimuláció; hisztogram; motion panorama; RAW konvertálás gépen belül; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; vörösszem korrekció
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800; auto; kiterjeszthető ISO80, ISO100, ISO125, ISO25600, ISO51200-ra
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:nincs
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; vaku ki; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:425 pontos; fázis-különbség elvű; TTL hibrid kontraszt érzékelős
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Fehéregyensúly:3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
    Szenzor típusa:X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány:1/32000–30 másodperc + B záridő
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 szegmensű mátrix; átlag; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:WiFi
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Fujifilm X-T3 digitális fényképezőgép
    • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív
    • NP-W126S akkumulátor
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS