Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz + FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz + FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

599 000 Ft
Fujifilm

-negyedik generációs X-Trans CMOS szenzor
-képérzékelő: 26,1 Mpixel
-beépített, felpattanó vaku
-akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás
- Az akció a készlet erejéig érvényes!

  • Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz + FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

     

    FUJIFILM vállalat (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be a FUJIFILM X-S10 bevezetését, amely a legújabb kompakt és könnyű tagja a FUJIFILM X Széria tükörnélküli cserélhető objektíves fényképezőgépeinek. Az egyedülálló képminőséget biztosító fényképezőgép November közepétől lesz kapható különféle objektívekkel, szettesítve is.

    Olyan főbb funkciókkal rendelkezik, mint a 26,1MP X-TransTM CMOS 4 szenzor, a nagy sebességű X-Processzor 4 képfeldolgozó motor és a vázon belüli képstabilizátor (IBIS), az X-S10 maximális teljesítményt kínál egy kompakt testben.

    Az X-S10 tökéletesen megfelel mindazoknak, akiknek könnyű képalkotási megoldásra van szükségük, professzionális funkciókkal a fotózáshoz és a videózáshoz egyaránt. Az AUTO/SP mód autómatikusan módosítja a kamera beállításait, szükséges finomhangolás nélkül, hogy a lehető legtökéletesebb képeket készítse el. A fejlett videó képességek képesek éles 4K / 30P 4: 2: 2 10 bites vagy nagy sebességű full-HD videó készítésére 240 kép / mp sebességgel. A változtatható szögű LCD akár 180 fokban előre is dönthető. A kamera mindenki számára biztosít szerethető funkciókat a fotósoktól és vloggeregtől kezdve egészen a hobbistákig!

     

    A termék főbb jellemzői


    Az újonnan kifejlesztett kisebb IBIS a kompakt vázhoz

    A vázon belüli képstablizátor (IBIS) szerkezete körübelül 30%-al lett kisebb térfogatban és tömegben, mint az előző modell.* A mindössze 450 grammos súlya és kis mérete ellenére az X-S10 akár 6,0 fényértékes*, öttengelyes képstabilizációt biztosít. Ez egyben az első középkategóriás X Szériás kamera, amely mozgásérzékelő visszatartó mechanizmust használ, ami egy mechanikus lengéscsillapító, amely megvédi a redőnyből érkező esetlegesen fellépő enyhe rezgésektől, ezzel is további stabilitásszintet biztosítva a kép tisztasága és felbontása érdekében.
    A kézi stabilitás további elősegítése érdekében az X-S10 nagy, ergonomikus magnéziumötvözetből készült markolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a kamera stabilan tartását, ha nagyobb objektívekkel használja. A kialakítás magnéziumötvözetből készült elülső és felső lemezt használ, hogy a test merev és robusztus maradjon.

    * A “FUJIFILM X-T4” tükör nélküli digitalis fényképezőgépben használt IBIS funkciójával összehasonlítva
    *6,0 fényértékes képstabilizálás a 30 cserélhető objektívből 20 esetében (XF / XC objektívek) jelenleg elérhető

     

    Legendás filmszimulációk és frissített AUTO funkciók a kiemelkedő képminőség érdekében

    A FUJIFILM filmszimulációs módok arért kelrültek kifejlesztésre, hogy megünnepeljük az analóg filmek történelmét digitalizálva az iparág legismertebb analóg filmjeit. Az X-S10 18 exkluzív filmszimulációs móddal rendelkezik, köztük az ETERNA Bleach Bypass funkcióval, amely gyönyörű, telítetlen, nagy kontrasztú képi világot hoz létre.

    Az X-S10 egy frissített [AUTO SP (Jelenethelyzet)] módot kínál, amely automatikusan állítja a fényképezőgép beállításait a tökéletes kép elérése érdekében anélkül, hogy további finomhangolásokat kellene végeznünk a beállításokban. A tájak letisztult és élénk színekkel történő fényképezése, a gyönyörű bőrtónusú portrék, vagy minden tekintetben jól exponált képek készítése már a fotográfiai tudás szintjétől függetlenül is lehetséges.

     

    Megbízható AF és nagy sebességű sorozatfelvételi mód a fontos pillanatokban

    Az X-S10 nagysebességű AF és AF-követési teljesítményének, az X-TransTM CMOS 4 érzékelő 2,16 millió fázisérzékelő képpontjának és az X-Processor 4 számítási teljesítményének kombinációja gyors és pontos autofókusz eredményt kínál, és akár 0,02 másodperc alatt éri el a fókuszt bizonyos esetekben akár -7,0 EV* mellett is.
    Az X-S10 nagy pontosságú követő AF-el van felszerelve a mozgó témák követésére, valamint Arc / Szemfelismerő AF funkcióval a személy arcának és szemének követésére.
    Sötétedés nélküli nagysebességű sorozatfelvétel * 8 kép / mp a mechanikus zár esetén és 30 kép / mp az elektronikus zár esetén

    *Ha az XF50mm F/1.0 van felszerelve a vázra.
    *Nagy sebességű sorozatfelvétel sötétedés nélkül, amelyben a kereső sötétedik felvételkészítés közben, ezért a felhasználó elvesztette a témát; Ez csak az elektronikus zár használatakor érhető el.

     

    Változtatható szögű LCD kijelző és kereső amely 3 boost módot támogat

    Az X-S10 rendelkezik egy változtatható szögű LCD-monitorral, amely akár 180 fokban is elfordítható, így nemcsak szelfik, hanem állóképek és videók készítésére is alkalmas különféle kameraállásokból.
    A kijelző élő nézet funkciójának három elérhető Boost módja van*, úgy, mint a gyenge megvilágítás prioritás, a felbontás prioritás és a képfrissítési prioritás.

     

    Kiterjedt videófelvételi funkciók

    Az X-S10 4K videót állít elő a 6K-nak megfelelő adatmennyiségből, hogy a felvételek nagy felbontásúak legyenek, alacsony zajszint mellett. Támogatja a 4K / 30p 4: 2: 0: 8 bites videók rögzítését a kamerába helyezett SD kamerára, valamint a 4K / 30p 4: 2: 2: 10 bites videó kimenetet a HDMI porton keresztül.
    A kamera nagy sebességű full-HD felvételre is képes 240p-vel, és akár 10-szeres lassítású felvételt készíthet egy gyorsan mozgó témáról.
    Az X-S10 IBIS-én kívül egy digitalis képstabilizáció is dolgozik a vázban, amely erősen korrigálja fényképezőgép esetleges remegéseit, ha például kamerával a kézben sétálva készít felvételeket. Az IS Mode Boost funkció megléte gyakorlatilag teljesen kiküszöböli a kézben tartátsból adódó remegést.
    Az X-S10 tetején elérhető dedikált filmrögzítő gomb lehetővé teszi a videófelvétel automatikus elindítását állókép készítése közben is. Az expozíció és fókusz beállítások automatikusan rögzítődnek AUTÓ módban.*

    * Az AF mód folyamatos AF-re vált.

     

    A Fujifilm X-S10 főbb műszaki adatai:

    -Képérzékelő: 26,1 Mpixel, APS-C méretű X-Trans 4 BSI-CMOS

    -akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás

    -Érzékenység: ISO160-12800 1/3 Fé lépésekben, kiterjeszthető ISO80-ig 1/3 Fé-enként, valamint ISO25600 és ISO51200 értékekre is

    -425 pontos hibrid automatikus élességállítás, arcfelismerés, -7 Fé érzékenység

    -beépített, felpattanó vaku

    -rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi üzemmód

    -2,63 millió képpontos OLED elektronikus kereső, 0,62×-es nagyítás 

    -1/4000 mp zársebesség mechanikus zárral, 1/32000 mp zársebesség elektronikus zárral

    -max. 15 kép/mp sorozat sebesség teljes felbontásban 1,25×-es kivágással és elektronikus zárral akár 30 kép/mp

    -tömörítetlen és veszteségmentesen tömörített RAW formátum támogatása

    -LCD: 3″, kihajtható és elforgatható 1,04 millió képpont

    -DCI 4k (4096×2160) és Ultra HD (3840×2160) videórögzítés (23,98; 24; 25; 30 kép/mp), 200 Mbps sávszélesség

    -Full HD felbontásban 100, 120, 200 és 240 kép/mp képfrissítés

    -F-log

    -szimpla SD/SDHC/SDXC kártyahely, UHS-I támogatás

    -HDMI kimenet

    -USB 3.1 Type-C csatlakozó, micro HDMI és mikrofon aljzatok

    -beépített Wi-Fi és Bluetooth adapterek

    -új NP-W235 Li-ion akkumulátor

    -súly: Kb. 465g (akkumulátorral és SD memóriakártyával együtt); kb. 415 g (az akkumulátor és az SD memóriakártya nélkül)

    -Mérete: 126,0 mm × 85,1 mm × 65,4 mm (minimális mélység 32,9 mm)

     

    Műszaki adatlap (gyártói oldal, angol nyelvű)

     

    FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

    Kompakt zoom, állandó F4-es rekesszel és 6,0-os OIS-el

     

    FUJINON XF16-80mmF4 R Az OIS WR maximális rekeszértéke F4 egy 16-80 mm-es fókusztávolságon belül (ami 24-122 mm egyenértékű a 35 mm-es filmformátumban). Az objektív minimális felvételi távolsága a teljes zoomtartományban 35 cm, maximális felvételi nagyítása 0,25x. A kompakt és könnyű lencse mindössze 440 g súlyú, ami körülbelül 40% -kal könnyebb, a 35 mm-es formátumú rendszerek lencséinél. Az X-T3-hoz csatlakoztatva a kit mindössze 979 g, az X-T30-val kombinálva 823 g súlyú, ezért tökéletes utazási felszerelés. Ez az új, standard zoom objektív 6.0-os OIS funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy éjszakai jelenetet vagy beltéri helyiségekben is kényelmesen fényképezhet, és nem kell aggódnia a fényképezőgép bemozdulása miatt.

     

    Továbbfejlesztett képminőség

    A lencse 16 csoportból áll, 12 csoportban, köztük három aszférikus lencsetagból és egy ED aszférikus lencséből. Az aszférikus lencsetagokat nagy pontossággal szabályozzák, hogy csökkentsék a tér görbülését és a gömb alakú aberrációt. Az ED aszférikus lencse használata OIS objektívként elnyomja a képstabilizáció miatti aberrációs ingadozást, Ennek az objektívnek élességállításkor alacsony a látószög változtatása ezért filmfelvételhez kiváló.

     

    Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás a kiváló működéshez

    A kompakt, 5x-es zoom objektív mindössze 440 g-os súlyú ezért könnyen hordozható, a teljes hossza a 88,9 mm-es kompakt méret, körülbelül 40% -kal könnyebb, mint egy teljes méretű, 5x-es zoom objektív.
    A külső fém borítás olyan stílusos megjelenést kínál, amely további minőséget és tartósságot biztosít.
    A zoom, az apertúra és a fókuszgyűrűk megfelelő nyomatékkal rendelkeznek a könnyed kezeléshez.

     

    Erőteljes OIS

    A legmagasabb OIS teljesítménye 6,0 CIPA-útmutatónak megfelelteteve. A fényképezőgép automatikusan észleli, ha állványra van rögzítve, vagy pásztázáskor, és ennek megfelelően állítja be.

     

    Gyors és csendes autófókusz

    Az objektív egy belső fókusz AF rendszert használ, amely kisebb és könnyebb fókuszáló elemeket hajt. A gyors és csendes autofókusz eléréséhez léptetőmotort használ, amely csendes működéséről és pontosságáról ismert.

     

    Továbbfejlesztett konstrukció

    Az objektívhordó 10 helyen zárt, ezért az objektív por és időjárásálló, és akár -10 ° C hőmérsékleten is működőképes. Időjárásálló tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez,mint például az X-Pro2, X-T1, X- A T2, az X-T3 és az X-H1 könnyed fényképezést kínálva esős vagy poros környezetben is.

     

    Pixinfo teszt

  • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:arcfelismerés; Full HD; HDMI kimenet; kihajtható kijelző; Wi-Fi; X-bajonett
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800; kiterjeszthető ISO80-ra és 51600-ra
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:felpattintható vaku
    Autófókusz:425 pontos
    Fehéregyensúly:7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
    Szenzor típusa:BSI-CMOS; X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány:1/32000 másodperc elektronikus zárral
    Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
    Zársebesség-előválasztás:van
    Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
  • Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz

    Fujifilm Fujinon XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

    NP-W235 Li-ion akkumulátor

    Használati útmutató
    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS