Fujifilm X-Pro3 digitális fényképezőgép váz

699 900 Ft
Fujifilm

AZ AKCIÓS ÁR KIZÁROLAG AZ ALÁBBIAKBAN FELSOROLT OBJEKTÍVEK VALAMELYIKÉNEK EGYÜTTES VÁSÁRLÁSÁVAL ÉRVÉNYES, 2020.07.03 - 2020.08.31 közötti időszakban! A termékek megtalálhatóak a termékleírás végén, kapcsolódó termékekként is.

Fujifilm FUJINON XF 16mm F/2.8 R WR objektív
Fujifilm FUJINON XF 23mm F1.4 R objektív
Fujifilm FUJINON XF 23mm F2 R WR objektív
Fujifilm FUJINON XF 50mm F2 R WR objektív
Fujifilm FUJINON XF 56 F1.2 R objektív

 • A Titániumból készült, bármilyen környezetre kész X-Pro3 fejlesztésekor a Fujifilm figyelembe vette a modern kor elvárásait, így a korábbi X-Pro2 modell képességeit jelentősen feljavították. A legújabb teljesítmény tradicionális stílussal.

   

  Színtiszta fotózás

  Valami más van itt. Ez a kamera a kereső képét valósággá változtatja.
  A váz titán textúrája serkenti az érzékeit, míg az egyedi kereső felfedezésre és kreativitásra készteti.
  Visszahozza azt az érzést, hogy kamera segítségével kölcsönhatásba lépjen a világgal,
  miközben megérti azt, hogy örökkévalóságnak készíti a fotóit. Az X-Pro3 a tökéletes definíciója a színtiszta fotózásnak.

  Titánból készült, ezért bármilyen környezetben használható.

   

  Titán:

  Az X sorozat a kezdetektől fogva gondoskodott arról, hogy megőrizze a kamera eleganciáját, szépségét és funkcionalitását, miközben tiszteletben tartja a fényképezés történetét. Miután felvette ezt a kamerát, ezt érezheti, és élvezheti az nosztalgia érzetét. A titán felület egyedi jellege soha nem fog elveszni. Gyorsan észreveszi, hogy a kamera sokkal több, mint fényképészeti eszköz.

   

  Fekete:

  A luxus fekete váz 2011 óta az „X-Pro” sorozat hagyományos kivitele. A karcsú megjelenése jelzi a kamera potenciálját. A titán és a festett kivitel kombinációja szépen öregszik, hogy hozzáadja a kamera vonzerejét, kiemelve annak robusztus stílusát.

   

  Duratect

  A fényképezőgéphez egy speciális Duratect bevonatot alkalmaztak, hogy megvédjék a kamerát a karcolásoktól, miközben megőrzi a titánház szép és egyedi textúráját. Ez azt jelenti, hogy szeretett fényképezőgépe soha nem veszíti el tekintélyes megjelenését.
  A DR fekete szín a csupasz titán textúra kombinációja egy sötét felülettel, amely egyedülálló megjelenést hoz létre. Ez olyan eleganciát ad a fényképezőgépnek, amelyet még soha nem láttak a fényképezőgépen.
  A DR Silver megtartja a természetes titánszínt, megjelenítve a fények és árnyékok gyönyörű kontrasztját a kamera elegáns megjelenésével összhangban. A Duratect ™ alkalmazása örökre megőrzi a felületet.

   

  TITÁN + MAGNÉZIUM

  A kameratest váza magnéziumból készül, míg a fedél és az alaplap, amelyek az időjárási elemeknek vannak kitéve, korrózióálló titánból készülnek.

   

  Időjárás-ellenálló

  Az utcai fotósok inkább maguknál tartják a fényképezőgépet, nem pedig táskába helyezik, hogy magabiztosan készen álljanak arra, hogy rögzítsék azokat a pillanatnyi pillanatokat, amelyek soha többé nem léteznek. Szüksége van egy kompakt, könnyű és megbízható kamerára, amely lehetővé teszi számukra, hogy összpontosítsanak a körülvevő világ felvételére.

   

  Kereső

  A digitális kameráknál az egyik legjobb dolog az EVF, ez az egyetlen módja annak, hogy pontosan megnézze, hogyan változtatják meg a beállítások a végeredményt. Tudjuk azonban, hogy az OVF elsősorban a fényképészeti öröm érzetét biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy élvezzék a lencsén át nézve a koncepciót. Az EVF megkönnyíti a kép komponálását a kereten belül, míg az OVF megnyitja kreativitását a kereten kívüli dolgok számára. A hibrid kereső lehetővé teszi a váltást a kettő között a kar egyszerű mozgatásával. Az OVF távolságmérő lehetővé teszi a kereső keretén kívüli világ felfedezését, lehetővé téve, hogy előre tudjon a pillanatokkal számolni mi elött lenyomja az exponáló gombot.

   

  Szín

  Az X-Pro3 EVF LED panelt használ, amely kiemelkedő teljesítményű. A kereső az sRGB színterület 97% -át lefedi, a lehető legszínhűségesebb színvisszaadást biztosítva, így ellenőrizve a Filmszimulációs módok finom különbségeit.

   

  Kontraszt

  Az organikus LED-panel magas kontrasztú, lehetővé téve részletek érzékelését árnyékban és kiemelésben megjelenítését, ezzel segítve a finom részleteinek megismerését.

   

  Fény beállítás

  A kereső tiszta és jó belenézni még fényes körülmények között is. Mindent láthat, beleértve a forgatási terület jelölőit az EVF-ben és még az OVF-ben is.

   

  Bemozdulás redukálás

  A keretek között fekete keret van beillesztve, hogy csökkentsék a mozgás elmosódását az EVF-ben. Ez különösen akkor hasznos, ha a fényképezőgépet gyorsan mozgatja egy tárgy követésekor.

   

  ERF

  További adatok az OVF használatakor a jobb alsó sarokban jeleníthetők meg. Ez a képesség az Élő nézet biztosítása, az AF pontok kibővítése és az utónézet megjelenítése drámaian javítja az OVF használatának rugalmasságát.

   

  Élvezze a fényképezőgép használatát

  Az elrejtett LCD ösztönzi a tradicionális fényképészetre, hogy koncentrálni tudjon a koncepcióra a képkeresőn belül és összekapcsolva javítson a fényképészeti élményen a kereső felhasználása mellett. Természetesen kinyitható LCD-t is tartalmaz a rendszer, lehetővé téve az X-Pro3 alapvető fontosságú tényezők ellenőrzésest, valamint a kepék visszanézését elemzésre. Az LCD-kijelzőn érheti el a komolyabb a beállításokat, valamint több hasznos funkciót is.

  Az LCD-képernyőt tükröződésmentes bevonattal látták el, széles látószöget kínál magas kontrasztot és természetes színt kölcsönöz, hogy a lehető legjobb minőségben tudja ellenőrizni felvételei minőségét.

  Egy film alapú vizuális effektus digitális ábrázolása csak az ikonikus fényképészeti berendezéseknél volt eddig elérhető. A vizuális effektusok befolyásolják a felhasználók érzelmeit és inspirálják a képzeletünket. A kis LCD-kijelzőt úgy lehet testreszabni a felhasználó számára, hogy egy filmszimulációt, vagy egy fehéregyensúly stb. beállítását láthassa.

   

  A legújabb előadás hagyományos stílusban

  Az X-Pro3 új firmware algoritmusát kihasználják a negyedik generációs X-Trans CMOS 4 érzékelő és az X-Processor 4 teljes potenciálját.

   

  Mesteri színek több mint 85 éve.

  A FUJIFILM a filmek 1934-es gyártása és fejlesztése óta tovább folytatta a színtanulmányozást. A technológiákat és az évek során felhalmozott tapasztalatokat a Filmszimulációs módokba injektálták. A gondosan kiválasztott módok mindegyike egyedi színekkel és tónusokkal rendelkeznek, így olyan képeket hozhat létre, amelyek tükrözik a fotós érzését a kép készítésekor. A kiterjesztett színes kifejezések világát, beleértve a CLASSIC CHROME, ACROS és ETERNA-t, most csatlakoztatta egy új, a film szimulációjának új módját.

  Az új filmszimulációs módot úgy alakították ki, hogy szimulálja a színes negatív filmet, amelyet hagyományosan a mindennapi jelenetek pillanatképeire választottak. Az egyes fényerőszintekhez pontosan szabályozott színek gazdag kromatikus kontrasztot adnak, hogy extra meghatározást nyújtsanak. Ez az új „CLASSIC Neg.”

   

  Monokróm szín

  Az X-Pro3 lehetővé teszi, hogy kulcsfontosságú színt válasszon a Meleg / Hűvös és a Magenta / Zöld árnyalatok mátrixából. A gazdag színátmenetet beépítheti képeibe, hogy személyes csavarral készítsen fényképeket. Élvezze saját, monokróm világának létrehozását hozzáadott árnyalatokkal, amely túlmutat a hagyományos megközelítésen: meleg tónusok használata retro megjelenéshez, hűvös tónusok használata városi pillanatképekhez.

   

  Színes krómhatású kék

  Ez további mélységet ad, és természetesen fokozza a szín élénkségét.

   

  Tisztaság beállítása

  A "tisztaság" a Hang és élesség után a harmadik paraméter. Ez ellenőrzi a kép határozottságát, miközben megőrzi a színátmenetet.

   

  A kamera teste kiterjesztése lesz önnek

  Az X-Pro3 kialakítás azt jelenti, hogy miközben a szemét a tárgyra összpontosíthatja
  ujjaival elérheti a különböző gombokat és tárcsákat a magabiztos beállítások érdekében
  hogy soha nem hagyja ki a tökéletes fotózási lehetőséget.
  Ez az analóg kamera működésének tökéletes kivitele.

   

  MINŐSÉG

  A besorolási funkció elengedhetetlen a képek kiválasztásakor, hogy elkerülhető legyen a felvett képek ezrének átválogatása.
  Ez a szolgáltatás javította a fotókezelő szoftverrel való kombinálhatóságot.

  C típusú USB kompatibilitás
  Az X-Pro3 rendelkezik egy C típusú USB porttal, amely a legújabb felület,
  lehetővé teszi az adatok intelligens töltését vagy átvitelét a fényképezőgépről.

   

  Főbb jellemzők:

  Effektív pixel szám: 26.1 MP
  EVF/ OVF váltás
  Új fajta LCD elrendezés

  AZ AKCIÓS ÁR KIZÁROLAG AZ ALÁBB FELSOROLT OBJEKTÍVEK VALAMELYIKÉNEK EGYÜTTES VÁSÁRLÁSÁVAL ÉRVÉNYES:

  XF16mm F/2.8
  XF23mm F/2
  XF23mm F/1.4
  XF50mm F/2
  XF56mm F/1.2 

 • Garancia:2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:állványcsatlakozás; dönthető kijelző; Wi-Fi
  LCD:3,0"
  Pixelszám:26 megapixel
  Iso értékek:160-12800
  Beépített vaku:nincs
  Autófókusz:Intelligens Hibrid AF rendszer; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer; TTL kontraszt érzékelős
  Makró:objektívtől függ
  Szenzor típusa:CMOS; X-Trans CMOS IV
  Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Burkolat anyaga:Magnéziumötvözet; titán
  Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
  USB:van
 • Fujifilm X-Pro3 digitális fényképezőgép váz
  Li-ion akkumulátor (NP-W126S)
  Akkumulátor töltő (BC-W126S)
  Vállpánt
  Vázsapka
  Szíj
  Törlőkendő
  Garancia
  Használati utasítás

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS