Fujifilm X-Pro3 digitális fényképezőgép váz - Tennofoto.hu

Fujifilm X-Pro3 digitális fényképezőgép váz

Fujifilm

A Titániumból készült, bármilyen környezetre kész X-Pro3 fejlesztésekor a Fujifilm figyelembe vette a modern kor elvárásait, így a korábbi X-Pro2 modell képességeit jelentősen feljavították.

Jelenleg nem kapható!
  • A Titániumból készült, bármilyen környezetre kész X-Pro3 fejlesztésekor a Fujifilm figyelembe vette a modern kor elvárásait, így a korábbi X-Pro2 modell képességeit jelentősen feljavították. A legújabb teljesítmény tradicionális stílussal.

     

    Színtiszta fotózás

    Valami más van itt. Ez a kamera a kereső képét valósággá változtatja.
    A váz titán textúrája serkenti az érzékeit, míg az egyedi kereső felfedezésre és kreativitásra készteti.
    Visszahozza azt az érzést, hogy kamera segítségével kölcsönhatásba lépjen a világgal,
    miközben megérti azt, hogy örökkévalóságnak készíti a fotóit. Az X-Pro3 a tökéletes definíciója a színtiszta fotózásnak.

    Titánból készült, ezért bármilyen környezetben használható.

     

    Titán:

    Az X sorozat a kezdetektől fogva gondoskodott arról, hogy megőrizze a kamera eleganciáját, szépségét és funkcionalitását, miközben tiszteletben tartja a fényképezés történetét. Miután felvette ezt a kamerát, ezt érezheti, és élvezheti az nosztalgia érzetét. A titán felület egyedi jellege soha nem fog elveszni. Gyorsan észreveszi, hogy a kamera sokkal több, mint fényképészeti eszköz.

     

    Fekete:

    A luxus fekete váz 2011 óta az „X-Pro” sorozat hagyományos kivitele. A karcsú megjelenése jelzi a kamera potenciálját. A titán és a festett kivitel kombinációja szépen öregszik, hogy hozzáadja a kamera vonzerejét, kiemelve annak robusztus stílusát.

     

    Duratect

    A fényképezőgéphez egy speciális Duratect bevonatot alkalmaztak, hogy megvédjék a kamerát a karcolásoktól, miközben megőrzi a titánház szép és egyedi textúráját. Ez azt jelenti, hogy szeretett fényképezőgépe soha nem veszíti el tekintélyes megjelenését.
    A DR fekete szín a csupasz titán textúra kombinációja egy sötét felülettel, amely egyedülálló megjelenést hoz létre. Ez olyan eleganciát ad a fényképezőgépnek, amelyet még soha nem láttak a fényképezőgépen.
    A DR Silver megtartja a természetes titánszínt, megjelenítve a fények és árnyékok gyönyörű kontrasztját a kamera elegáns megjelenésével összhangban. A Duratect ™ alkalmazása örökre megőrzi a felületet.

     

    TITÁN + MAGNÉZIUM

    A kameratest váza magnéziumból készül, míg a fedél és az alaplap, amelyek az időjárási elemeknek vannak kitéve, korrózióálló titánból készülnek.

     

    Időjárás-ellenálló

    Az utcai fotósok inkább maguknál tartják a fényképezőgépet, nem pedig táskába helyezik, hogy magabiztosan készen álljanak arra, hogy rögzítsék azokat a pillanatnyi pillanatokat, amelyek soha többé nem léteznek. Szüksége van egy kompakt, könnyű és megbízható kamerára, amely lehetővé teszi számukra, hogy összpontosítsanak a körülvevő világ felvételére.

     

    Kereső

    A digitális kameráknál az egyik legjobb dolog az EVF, ez az egyetlen módja annak, hogy pontosan megnézze, hogyan változtatják meg a beállítások a végeredményt. Tudjuk azonban, hogy az OVF elsősorban a fényképészeti öröm érzetét biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy élvezzék a lencsén át nézve a koncepciót. Az EVF megkönnyíti a kép komponálását a kereten belül, míg az OVF megnyitja kreativitását a kereten kívüli dolgok számára. A hibrid kereső lehetővé teszi a váltást a kettő között a kar egyszerű mozgatásával. Az OVF távolságmérő lehetővé teszi a kereső keretén kívüli világ felfedezését, lehetővé téve, hogy előre tudjon a pillanatokkal számolni mi elött lenyomja az exponáló gombot.

     

    Szín

    Az X-Pro3 EVF LED panelt használ, amely kiemelkedő teljesítményű. A kereső az sRGB színterület 97% -át lefedi, a lehető legszínhűségesebb színvisszaadást biztosítva, így ellenőrizve a Filmszimulációs módok finom különbségeit.

     

    Kontraszt

    Az organikus LED-panel magas kontrasztú, lehetővé téve részletek érzékelését árnyékban és kiemelésben megjelenítését, ezzel segítve a finom részleteinek megismerését.

     

    Fény beállítás

    A kereső tiszta és jó belenézni még fényes körülmények között is. Mindent láthat, beleértve a forgatási terület jelölőit az EVF-ben és még az OVF-ben is.

     

    Bemozdulás redukálás

    A keretek között fekete keret van beillesztve, hogy csökkentsék a mozgás elmosódását az EVF-ben. Ez különösen akkor hasznos, ha a fényképezőgépet gyorsan mozgatja egy tárgy követésekor.

     

    ERF

    További adatok az OVF használatakor a jobb alsó sarokban jeleníthetők meg. Ez a képesség az Élő nézet biztosítása, az AF pontok kibővítése és az utónézet megjelenítése drámaian javítja az OVF használatának rugalmasságát.

     

    Élvezze a fényképezőgép használatát

    Az elrejtett LCD ösztönzi a tradicionális fényképészetre, hogy koncentrálni tudjon a koncepcióra a képkeresőn belül és összekapcsolva javítson a fényképészeti élményen a kereső felhasználása mellett. Természetesen kinyitható LCD-t is tartalmaz a rendszer, lehetővé téve az X-Pro3 alapvető fontosságú tényezők ellenőrzésest, valamint a kepék visszanézését elemzésre. Az LCD-kijelzőn érheti el a komolyabb a beállításokat, valamint több hasznos funkciót is.

    Az LCD-képernyőt tükröződésmentes bevonattal látták el, széles látószöget kínál magas kontrasztot és természetes színt kölcsönöz, hogy a lehető legjobb minőségben tudja ellenőrizni felvételei minőségét.

    Egy film alapú vizuális effektus digitális ábrázolása csak az ikonikus fényképészeti berendezéseknél volt eddig elérhető. A vizuális effektusok befolyásolják a felhasználók érzelmeit és inspirálják a képzeletünket. A kis LCD-kijelzőt úgy lehet testreszabni a felhasználó számára, hogy egy filmszimulációt, vagy egy fehéregyensúly stb. beállítását láthassa.

     

    A legújabb előadás hagyományos stílusban

    Az X-Pro3 új firmware algoritmusát kihasználják a negyedik generációs X-Trans CMOS 4 érzékelő és az X-Processor 4 teljes potenciálját.

     

    Mesteri színek több mint 85 éve.

    A FUJIFILM a filmek 1934-es gyártása és fejlesztése óta tovább folytatta a színtanulmányozást. A technológiákat és az évek során felhalmozott tapasztalatokat a Filmszimulációs módokba injektálták. A gondosan kiválasztott módok mindegyike egyedi színekkel és tónusokkal rendelkeznek, így olyan képeket hozhat létre, amelyek tükrözik a fotós érzését a kép készítésekor. A kiterjesztett színes kifejezések világát, beleértve a CLASSIC CHROME, ACROS és ETERNA-t, most csatlakoztatta egy új, a film szimulációjának új módját.

    Az új filmszimulációs módot úgy alakították ki, hogy szimulálja a színes negatív filmet, amelyet hagyományosan a mindennapi jelenetek pillanatképeire választottak. Az egyes fényerőszintekhez pontosan szabályozott színek gazdag kromatikus kontrasztot adnak, hogy extra meghatározást nyújtsanak. Ez az új „CLASSIC Neg.”

     

    Monokróm szín

    Az X-Pro3 lehetővé teszi, hogy kulcsfontosságú színt válasszon a Meleg / Hűvös és a Magenta / Zöld árnyalatok mátrixából. A gazdag színátmenetet beépítheti képeibe, hogy személyes csavarral készítsen fényképeket. Élvezze saját, monokróm világának létrehozását hozzáadott árnyalatokkal, amely túlmutat a hagyományos megközelítésen: meleg tónusok használata retro megjelenéshez, hűvös tónusok használata városi pillanatképekhez.

     

    Színes krómhatású kék

    Ez további mélységet ad, és természetesen fokozza a szín élénkségét.

     

    Tisztaság beállítása

    A "tisztaság" a Hang és élesség után a harmadik paraméter. Ez ellenőrzi a kép határozottságát, miközben megőrzi a színátmenetet.

     

    A kamera teste kiterjesztése lesz önnek

    Az X-Pro3 kialakítás azt jelenti, hogy miközben a szemét a tárgyra összpontosíthatja
    ujjaival elérheti a különböző gombokat és tárcsákat a magabiztos beállítások érdekében
    hogy soha nem hagyja ki a tökéletes fotózási lehetőséget.
    Ez az analóg kamera működésének tökéletes kivitele.

     

    MINŐSÉG

    A besorolási funkció elengedhetetlen a képek kiválasztásakor, hogy elkerülhető legyen a felvett képek ezrének átválogatása.
    Ez a szolgáltatás javította a fotókezelő szoftverrel való kombinálhatóságot.

    C típusú USB kompatibilitás
    Az X-Pro3 rendelkezik egy C típusú USB porttal, amely a legújabb felület,
    lehetővé teszi az adatok intelligens töltését vagy átvitelét a fényképezőgépről.

     

    Főbb jellemzők:

    Effektív pixel szám: 26.1 MP
    EVF/ OVF váltás
    Új fajta LCD elrendezés

  • Garancia:2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:állványcsatlakozás; dönthető kijelző; Wi-Fi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800
    Beépített vaku:nincs
    Autófókusz:Intelligens Hibrid AF rendszer; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer; TTL kontraszt érzékelős
    Makró:objektívtől függ
    Szenzor típusa:CMOS; X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:Magnéziumötvözet; titán
    Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
    USB:van
  • Fujifilm X-Pro3 digitális fényképezőgép váz
    Li-ion akkumulátor (NP-W126S)
    Akkumulátor töltő (BC-W126S)
    Vállpánt
    Vázsapka
    Szíj
    Törlőkendő
    Garancia
    Használati utasítás

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS