Fujifilm FinePix X-PRO 2 digitális fényképezőgép kit, XF 23mm F2 R WR objektívvel (grafitszürke)

Fujifilm

Új X-Trans ™ * CMOS III érzékelő & X Processzor Pro
Új továbbfejlesztett hibrid multi képkereső
Új 1/8000 mp. mechanikus zár
Új Filmszimuláció "ACROS"
Új 7x7 fázis alapú AF terület
Új tömörített RAW fájlformátum
Időjárásálló kialakítás

Jelenleg nem kapható!
 • Fujifilm FinePix X-PRO 2 digitális fényképezőgép váz


  Képminőség
   

  • FUJIFILM X-Pro2: Új szint az X szériás képminőségben a vadonatúj X-Trans™* CMOS III szenzor & X-Processzor Pro motor kombinációjával. 
   Az újonnan kifejlesztett 24.3MP ;APS-C X-Trans CMOS III szenzor az X szériás kamerák eddigi legnagyobb pixelszámával büszkélkedik. Egy XF objektívvel kombinálva, sokkal nagyobb felbontású képet kínál, mint csupán a használt pixelek száma. Ráadásul, a fázis észlelő pixelek nagyobb területen helyezkednek el, így gyorsabb és pontosabb fázis alapú AF teljesítményt kínálnak. A magas ISO érzékenység teljesítménye is javult a teljes érzékenységi tartományban — egészen a maximum ISO 12800 (kiterjesztett kimeneti érzékenység akár 51200) — megbízhatóan használható.
  • Új processzor növeli a sebességét és a képfeldolgozó kapacitást
   Az új fejlesztésű X-Pro processzor motornak köszönhetően, körülbelül négyszer gyorsabb feldolgozási sebességet kínál, mint a hagyományos modellek. Maximalizálja az X-Trans CMOS szenzor III kapacitását, biztosítva a legjobb képminőséget és a szuper-gyors reakcióidőt. Ezen túlmenően, az érzékelő nagy sebességű képolvasás technológiájával, a hagyományos EVF kijelző 54fps sebessége is megnőtt, maximum 85fps *. Ezzel jelentősen csökkenthető a kép megjelenítés késedelme, mozgó tárgyak fényképezésénél. Körübelül felére csökken az exponálás utáni képmegjelenítés, támogatott RAW tömörítés és javítottak a RAW adatok kezelhetőségén is. 
  • FUJIFILM X-Pro2: Új CPU a nagysebességű képfeldolgozáshoz. Megnövelt puffer memória, még gyorsabb reagálás.
  • Filmszimuláció
   A színes film gyártás során megszerzett tudás hasznosításával, film szimulációk használatával a felhasználók a jelenetnek megfelelően módosíthatják a szín és a tónus beállításokat, csakúgy mintha egy tekercs filmet használnának a felvételekhez. Összesen 15 mód áll rendelkezésre mint a PROVIA / Standard, Velvia / élénk and ASTIA / lágy.
   ACROS - FUJIFILM X-Pro2: az új ACROS Filmszimulációs móddal rendelkezik. Finomabb átmenetek mély fekete és gyönyörű textúrák jellemzik. Ultra magas minőségű monokróm képek készíthetők, extra kreativitást kínálva az általános monokróm módhoz.
  • Szemcse effekt 
   A FujiFilm X-Pro2 képes reprodukálni a film-alapú képekre jellemző egyedi szemcsézettségét. Másik két erőssége: Erős vagy gyenge, melyek kombinálhatók minden egyes Film Szimulációs módnál. Az effektek RAW módban is elérhetők.
  • Tömörített RAW
   Tömörített RAW módban, a teljesítmény és a funkcionalitás már kielégíti a profi fotósok elvárásait is, gyorsabb élő nézetet kínál és még nagyobb felbontású videók készíthetők.
    

  Képkereső
   

  • A FujiFilm X-Pro2 az egyetlen cserélhető objektíves fényképezőgép a világon ami hibrid kereső rendszerrel, optikai és elektromos keresővel is rendelkezik.
   A fotósok szeretik ha úgy készíthetnek képeket, hogy átnéznek a képkeresőn, ezért az X szériás modellek az első perctől kezdve használják a keresőt. Az OVF és az EVF előnyeit ötvözve, a Fujifilm három opcióval tökéletesítette az új, fejlett hibrid, multi képkeresőt . A maga nemében a világon egyedülálló képkeresővel visszatérhet a fényképezés gyökereihez
  • Elektronikus távolságmérő (ERF) egy időben mutatja a kis EVF ablakot az optikai keresőn.
   Az EVF kis ablakban egyidejűleg jelenik meg, az optikai keresőben. Három különböző módon jeleníthető meg: 100% -os látómező, 2.5x és 6x nagyítás. Így a felhasználók valós időben ellenőrizhetik a fókuszt, a látószöget, az expozíciót és a fehéregyensúlyt , akkor is, ha OVF módban fényképeznek. MF segédlet használható, pontos MF lehetséges OVF módban.
  • Dioptriaszabályzás 
   A képkereső optikai kialakítása javult, a szem-pont a korábbi modell 14mm-ről 16 mm-re nőtt. Dioptria korrekció tárcsával rendelkezik, így a képkeresőt még kényelmesebb a használni.
  • Mélységélesség-előnézet
   Mélységélesség skála is választható a film referencia megjelenítésénél a hagyományos pixel hivatkozás melett. Film referenciával, nyomdai fotó-előnézet a mélység megjelenítés előfeltételévé válik, így a felhasználó azt egyfajta mélységélességként használhatja hasonlóan a film alapú fotókhoz.
    

  Fókuszálás
   

  • A korábbi modelleknél választható 49 fókuszpont 77-re bővült, nagyobb funkcionalitást és a gyorsabb autofókuszt kínálva.
  • A fókuszáló rendszer egyesíti a gyors és pontos AF-t és az egyszerű MF-t
  • A téma hangsúlyozása. A fotósoknak a fókuszálás fontos munka. Bár az AF gyorsabban reagál mint az emberi szem, az MF fontossága soha nem fog eltűnni. Az élességállító gyűrű manuális működtetése gyakran kulcsfontosságú, egy adott elem kiemeléséhez a képkeretben. A gyorsaság nem minden.
    

  Működés
   

  • A legfontosabb funkciók a váz jobb oldalán találhatók, így legfontosabb kezelőszerveket anélkül is könnyedén eléri, hogy szemét levenné a keresőről.
  • Dizájn és maximális praktikusság 
   Nincs olyan fotós aki szereti levenni a szemét a keresőről, nehogy lemaradjon a tökéletes képről. Ezt szem előtt tartva, a legfontosabb vezérlési gombok a fényképezőgép jobb oldalán helyezkednek el. A fő expozíciós beállítások gyors ujjmozdulatokkal elérhetők a vezérlőtárcsán. Kikapcsolt fényképezőgépnél is állíthatunk a beállításokon, így a felhasználók mindig készen állhatnak a következő képkocka elkészítésére. A FUJIFILM X-Pro2 tudásának köszönhetően: hamarosan mesterműveket készíthet.
  • Kettős funkciójú ISO tárcsa - Egy tárcsa mind az ISO mind a zársebességhez
   A zársebesség és az ISO ugyanazon a tárcsán vezérelhető, így felidézve a régi filmes fényképezőgépeket. Az ISO beállítás a tárcsa külső részének megemelésével történik. Igy minden expozíciós beállítás elvégezhető a tárcsán.
  • Megbízhatóság
   Masszív, megbízható szerkezet, amely készen áll hogy, a professzionális felhasználók bármit megvalósíthassanak.
   Nem kell aggódnia a körülmények miatt. FUJIFILM X-Pro2: bármikor, bármilyen körülmények között fényképezhet.
   A megbízhatóság az egyik legfontosabb szempont, egy kamera kiválasztásánál, így a FUJIFILM X-Pro2 minden pillanatban képes működni, függetlenül attól, hogy hol van, és milyen típusú jelenetet szeretne fényképezni. Ezért készült a váz magnéziumból, egy por, csepp- és fagyálló szerkezet, valamint egy igen tartós fókuszsíkzárral és kettős kártyanyílással.
  • Tartós magnézium váz
   Ugyanazzal a fél-matt festékkel van bevonva mint az X-Pro1, ezen új zászlóshajó modell luxus kialakítású teste igen robusztus magnézium ötvözetből készült, amely kézben tartva tapinthatóan szilárd és megbízható. A tárcsák alumínium ötvözetből készültek, működésüket megbízható kattanással jelzik. Ezen túlmenően, a FUJIFILM X-Pro2 számos előfeltételtnek megfelel, hogy egy professzionális kamera legyen, beleértve a por-és vízállóságát és azt a képességét, hogy alacsony hőmérsékleten is működőképes, köszönhetően a kameratest 61 időjárásálló tömítésének. Készítsen magabiztosan képeket, nem aggódva az időjárás miatt.

  XF 23mm F2 R WR objektív


  XF23mmF2 R WR nagylátószögű objektív továbbfejlesztett képfelbontással, mely képes kihasználni a Fujifilm szabadalmaztatott X-Trans CMOS érzékelőjének teljesítményét. Hasonló méretű és kialakítású mint az XF35mmF2, és tökéletesen illeszkedik a kompakt F2 objektívek elegáns gyűjteményébe. A belső fókusz AF rendszere egy léptetőmotort * használ a fókuszáló lencsetag csoport irányításához, így csendes és gyors autofókuszt kínál.
  Fém burkolata prémium minőséget és stabilitás biztosít, a blende és a fókuszgyűrű optimális kezelhetőséget kínál. A objektív időjárás- és porálló, akár -10 ° C-on is üzemképes, így ideális választás szabadtéri fényképezéshez.

   

  • Típus:  XF23mmF2 R WR
  • Lencsefelépítés: 10 elem 6 csoportban (2 aszférikus elemet tartalmaz)
  • Gyújtótávolság: f=23mm (35mm format egyenértékű : 35mm)
  • Látószög: 63.4°
  • Max. rekesz: F2
  • Min. rekesz: F16
  • Rekeszállítás: Kések száma: 9 (írisz), Lépés méret: 1/3 Fé (19 lépésben)
  • Fókusztartomány: 22cm - ∞
  • Max. nagyítás: 0.13x
    
 • Garancia:2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:AF segédfény; beépített Wi-Fi vezérlő; Dioptria korrekció; film szimuláció; hisztogram; RAW konvertálás gépen belül; ultrahangos szenzortisztítás; X-bajonett
  LCD:3,0"
  Pixelszám:16 megapixel
  Iso értékek:200-12800 1/3 Fé lépésekben; auto; kiterjeszthető ISO100-25600
  Beépített vaku:van
  Vaku opciók:automata; derítés; lassú szinkron; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
  Külső vakupapucs:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:77 pontos; hibrid
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:hibrid (elektronikus és optikai)
  Fehéregyensúly:3 egyedi; 7 előre beállított; kézi színhőmérséklet állítás
  Szenzor típusa:X-Trans CMOS
  Zársebesség-tartomány:1/32000–30 másodperc + B záridő
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; szpot
  Rekesz-elõválasztás:van
  Zársebesség-előválasztás:van
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Burkolat anyaga:magnézium öntvény
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W126 Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
  • Fujifilm FinePix X Pro 2digitális fényképezőgép váz (grafitszürke)
  • FUJINON XF 23mm F2 R WR objektív
  • Li-ion akkumulátor NP-W126
  • akkumulátor töltő BC-W126
  • Vállpánt
  • Vázsapka
  • szíj 
  • garancia
  • Használati utasítás

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS