Fujifilm FUJINON XF 80mmF2.8 LM OIS WR Macro objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 80mm F2.8 LM OIS WR Macro objektív

499 000 Ft
Fujifilm

Nagy képstabilizátorának és könnyű formatervezésnek köszönhetően támogatja a kézi fényképezést a FUJIFILM X szériás tükör nélküli kamerákkal.

  •  

    Fujifilm FUJINON XF 80mm F2.8 LM OIS WR Macro objektív

     


    A FUJINON XF 80mmF2.8 LM OIS WR Macro lencse bekerült az X szériás cserélhető objektívek családjába, melyek kiemelkedő képminőségükről híresek. Az objektív fókusztávolsága 122 mm-es (35 mm-es formátumban), maximális F2.8 rekeszértékkel és 1,0-szeres nagyítással, mellyel az első az X szériás cserélhető objektívek sorozatában. Nagy felbontóképességével a fókuszponton és gyönyörű bokeh megjelenítésével a lencse optimális a virágok és a természet fotózásához. A Fujifilm egyedülálló filmszimulációjával kombinálva, mint például a Velvia, az objektív valóban lenyűgöző közelképek készítéséhez.

    A FUJINON XF80mmF2.8 R LM OIS WR Macro objektív egy közepes telefoto makró objektív, amely a Fujifilm egyedülálló X-TRANSTM CMOS érzékelőjének legjobb eredményeit nyújtja. Egy 16 elemből álló optikai konstrukció 12 csoportban, köztük egy aszférikus, egy Super ED és három ED lencsével, valamint egy Lebegő fókusz rendszer * technológiával, így ez az objektív kiváló minőségű makrófelvételeket készítésére képes.


    Az objektív a lencse képstabilizáló rendszerének köszönhetően támogatja a kézi felvételt. Az objektív gyors és csendes automata fókuszrendszert kínál, lineáris motorok alkalmazásával. Külső megjelenése fényűző, mégis robusztus, prémium érzetet kínálva. A rekesz és a fókuszáló gyűrűk kényelmesek és könnyen kezelhetők. A lencse időjárás- és porálló, és akár -10 ° C-os hőmérsékleten is működőképes, így a kültéri felvételi körülmények széles körében használható. Az elülső lencstag Fluor bevonatot kapott a víz és a piszok visszaverésére, ami tovább emeli a lencse szívósságát.


    * A Focus System gátolja az aberráció ingadozását két fókuszcsoport nagy pontosságú vezetésével 

    ** A kép rázkódása függ a függőleges és a vízszintes mozgástól, és minél nagyobb a nagyítási arány annál nyilvánvalóbb



    Tuljadonságok


    • Magas felbontóképesség és gyönyörű bokeh
      16 elemből álló optikai konstrukció 12 csoportban, köztük egy aszférikus, egy Super ED és három ED lencsével. A kromatikus aberrációt az ED lencsék kiegyensúlyozott helyzetbe történő elrendezésével gátolják, míg az aszférikus lencsének köszönhetően a szférikus aberrációt csökkenti, nagy felbontású teljesítményt kínálva.
       
    • Gyönyörű makró képek az újonnan bevezetett AF rendszernek köszönhetően
      Lebegő fókusz rendszerével, a fókuszlencsék csoportját "első fókuszcsoport" és a "hátsó fókuszcsoport" részre osztja, és a felvételi távolságtól függően nagy pontossággal hajtja meg őket. Ez a rendszer nagy felbontást biztosít makro felvételeknél, ahol az eltérések könnyen észrevehetők. Egy újonnan kifejlesztett "Ball Slide System" vezérli a lencse mozgását, kerámia golyók rendezésével a vezetősín mentén. A rendszer magas képminőséget kínál a középponttól a szélekig, a két fókusz-lencse tetszőleges dőlésszögének elnyomásával és annak nagy pontossággal történő megőrzésével. A fókuszlencsék csoportjai a lencse hengerén belül mozognak, így a lencse hossza nem változik.
       

    • OIS gátolja a rázkódást
      A lencse optikai képstabilizáló rendszert használ a rázkódás elnyomásához, melyek makró felvételekor még számottevőbbek lehetnek. A szög mozdulást és a rázkódást a gyújtóérzékelő és a nagy pontosságú gyorsulásérzékelő segítségével gátolja, amely 5 lépéses képstabilizátort (CIPA-irányelv) kínál.
       

    • Gyors és csendes AF
      A fókuszlencsét egy csendes és gyors lineáris motor hajtja, gyors és néma AF-t biztosítva.
       

    • Időjárás- és porálló, -10 ° C alacsony hőmérsékletig működőképes, fluor bevonattal
      A lencse 11 időjárás- és porálló tömítést tartalmaz, lehetővé téve, hogy kemény kültéri környezetben is készíthessen képeket. Az első lencsetagokra alkalmazott fluorbevonat víztaszító, ezért kevésbé érzékeny a foltosodásra így könnyen tisztítható.
       

    • 1.4x és az 2.0x telekonverterrel is kompatibilis
      Az objektív kompatibilis az 1.4x-es telekonverterrel (XF1.4X TC WR) és a 2.0x telekonverterrel (XF2X TC WR), így teleobjektívként is használható.
      1.4x telekonverterrel: 112mmF4 (171 mm megfelelő a 35 mm-es formátumban)
      2.0x telekonverterrel: 160mmF5.6 (24 mm megfelelő 35 mm-es formátumban)

  • Kompatibilitás:Fujifilm
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:80 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Felépítés:16 lencsetag / 12 csoport
    Nagyítás:1,0x
    • Fujifilm FUJINON XF 80mmF2.8 LM OIS WR Macro objektív
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS