DJI Osmo Mobile 3 gimbal - Tennofoto.hu

DJI Osmo Mobile 3 gimbal

DJI

Rögzítse élete emlékezetes pillanatait moziminőségben az összehajtható Osmo Mobile 3-mal

Jelenleg nem kapható!
  • Az Osmo sorozat legújabb tagja az Osmo 3, amely egy hordozható és összehajtható stabilizátor mobiltelefonokhoz. A kategóriavezető légi és földi célú gimbalok (stabilizátorok) hosszú hagyományára építő Osmo Mobile 3 a DJI-technológiájának csúcsa egy átgondolt dizájnba csomagolva. Az Osmo Mobile 3, amely az eddigi leginkább utazásbarát Osmo Mobile, ideális társ minden kaladjához. A DJI Mimo alkalmazás legújabb változatába épített intelligens funkciókat használva ultrastabil felvételeket és egyedi tartalmakat készíthet. Az Osmo Mobile 3 intuitív dizájnja egyben funkcionális is, amely egyszerűsített működést és beállítást tesz lehetővé.

     

    A mindennapi stabilizátor

    Az Osmo Mobile 3 kiváló hordozhatóságot biztosító összehajtható dizájnjának köszönhetően mindig felkészülten rögzíthet magas minőségű fotókat és videókat. Az Osmo Mobile 3-at könnyedén elteheti anélkül, hogy az általa elfoglalt hely miatt kellene aggódnia. Ez az ultrakompakt mobiltelefon-stabilizátor teljesen új dizájnnal, valamint a gondtalan szállítást biztosító zárómechanizmusokkal gondolja újra az Osmo Mobile koncepciót. Mivel gyorsan széthajthatja, és rögzítheti rajta mobiltelefonját, valamit az akkumulátora 15 órán át bírja, biztos lehet abban, hogy sosem marad le élete legemlékezetesebb pillanatairól.

     

    A forma követi a funkciót

    Az Osmo Mobile 3 nem csak összehajtható, az új dizájn rendkívül hatékonnyá teszi a működtetését, mivel a legfontosabb vezérlők egy kézzel használhatók. A markolaton lévő kényelmes gomboknak köszönhetően könnyedén irányíthatja a gimbal mozgását, és érhet el hasznos funkciókat. A Quick Roll a Mode (M) gomb kétszeri megnyomásával az orientációt portréból tájképbe forgathatja anélkül, hogy el kellene távolítania a mobileszközt. Az újratervezett forma többé nem akadályozza a töltő- és hangcsatlakozókat, lehetővé téve a könnyű csatlakozást az eszköz feltöltéséhez, vagy külső mikrofonok használatát. Egy kioldó segít a gimbal manőverezésében az orientáció lezárásával, a gimbal elforgatásával szelfikhez, és még a középhelyzetbe állításnál is egy tárgy követésénél. A kioldó egyszeri megnyomásával használhatja az ActiveTrack funkciót, amely követésnél a kép közepén tartja a tárgyat. Közelítsen és távolítson a stabilizátor oldalán lévő dedikált zoom-csúszkával anélkül, hogy meg kellene érintenie a mobileszköz képernyőjét, így kevésbé bonyolult a tartalom rögzítése. A zoom sebességét igényei szerint állíthatja be.

     

    Alkosson lenyűgözőt

    Az Osmo Mobile 3 a fejlett DJI Mimo alkalmazást használja, amely szórakoztató és kreatív előre programozott módokat nyújt. Csatlakoztassa az eszközt Bluetooth 5.0-val, és használja ki ezeket a szolgáltatásokat:

     

    Story Mode

    Lehetővé teszi videója kreatív szerkesztését számos előre beállított zenével, képátmenettel, és szűrővel. Válasszon a 13 szórakoztató sablon közül, és a Mimo kezeli önnek a kamera mozgását. Felvétel után a Mimo automatikusan elkészíti megosztásra kész, saját, professzionálisan szerkesztett rövid videóját.


    Gesture Control

    Készítsen szelfit könnyedén anélkül, hogy lenyomna egy gombot. A gesztusvezérlés bekapcsolása után mutasson egy "béke jelet", vagy a tenyerét, és az Osmo Mobile 3 elindít egy időzített kioldást.

     

    Sport Mode

    A DJI Ronin sorozatban lévő funkcióhoz hasonlóan fokozza az eszköz reakciósebességét hogy tartani tudja a lépést gyorsan mozgó jelenetek rögzítésénél.


    ActiveTrack 3.0

    A DJI képfelismerő és mélytanuló algoritmusa lehetővé teszi a Osmo Mobile 3 számára, hogy felismerje és kövesse a kiválasztott tárgyakat, ami tökéletes családi pillanatok rögzítéséhez egy érintéssel.


    TimeLapse és MotionLapse

    Ha a perceket másodpercekké akarja változtatni, a TimeLapse tökéletes egyedi tartalom rögzítéséhez olyan hatással, mintha a világ gyorsabban mozogna ön körül, míg a MotionLapse dinamikus mozgással egészíti ki a TimeLapse-t iránypontok beállításával.

     

    HyperLapse

    Fogja a TimeLapse vonzó látványát, és egészítse ki mozgással azáltal, hogy kézzel mozgatja az Osmo Mobile 3-at önnel együtt. Továbbá a HyperLapse nem csak a valós idejű elektronikus képstabilizálást, hanem az ActiveTrack 3.0-t is támogatja.

     

    Panorama

    Válassza a szélesebb perspektívát a 3x3-as, vagy a 180°-os panorámamóddal.


    Slow Motion

    Lassítsa le a világot ön körül a 4-szeres vagy 8-szoros lassított lejátszással.

  • Osmo Mobile 3 (beépített akkumulátorral)
    Töltőkábel
    Tárolótasak
    Csuklópánt
    4 db csúszásmentes párna

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS