DJI Osmo Action akciókamera - Tennofoto.hu

DJI Osmo Action akciókamera

DJI

- 3840 x 2160 pixel video felbontás
- Dupla képernyő
- 4K HDR Video
- 8x Slow Motion
- 135 perc akkumulátor üzemidő
- Vízálló 11 méterig

Jelenleg nem kapható!
  • DJI Osmo Action akciókamera - Egyedülálló design, strapabíró kialakítás


     

    Az élet minden kalandja számára ideális kamera, mely kompakt és ellenálló kialakítással rendelkezik és jatszi könnyedséggel kezeli az extremitásokat:  víz-, ütés-, és porálló, valamint fagypont alatt is működőképes(- 10 °C-ig)!

    A piacon egyedülálló design filozófia: színes kijelzők a hátlapon és az előlapon is, így a kritikus pillanatokban is tökéletes felvételek készülnek.

    A kisebb előlapi kijelző a vloggolást és szelfizést minden eddiginél könnyebbé teszi, ebben a 750 NIT fényerő is segítségünkre van, mely erős napsütésben is remekül mutatja a tartalmakat, a nagyobb hátlapi kijelző pedig vízlepergető és ujjlenyomat álló bevonatot kapott.  

    Interatív felhasználói felülete, az Action OS ötvözi a letisztult és funkcionális fizikai kialakítást a rugalmas működtetéssel. Három dedikált gomb segítségével egy szempillantás alatt beállítatod a felvételi módokat, az Osmo Action SnapShot funkciója pedig az exponáló gomb megnyomását követően két másodpercen belül üzembe helyezi a kamerát és meg is kezdi a felvételt, így nincs egyetlen elmulasztott pillanat sem! 

    Az 1/2,3 hüvelykes érzékelő 12 megapixeles fotók és 4K felbontású videofelvételek rögzítésére képes, másodpercenként akár 60 képkocka sebességgel, 

    Három üvegtagból álló aszférikus lencse kialakítással rendelkezik alacsony torzítás érdekében

     

    Néhány érintéssel elérhető, intelligens és kreatív funkciók: 

    Slo-mo: 8x-os lassítás 1080p 240 fps, vagy 4x-es lassítás 1080p 120 fps mellett, amely vizuálisan megkapó felvételeket eredményez az akciódús jelenetek forgatásakor.
    Timelapse: egyedülálló tartalmak rögzítéséhez, amelyben a világ a megszokottnál gyorsabban mozog, a percek másodpercekre rövidülnek
    Egyényi expozíciós beállítások: irányítsd figyelmed a csillagok felé a manuális vagy fél automata beállítások segítségével, amelyek maximum 120 másodperces expozíciókat tesznek lehetővé, mely tökéletes az éjszakai égbolt rögzítéséhez.

     

    További jellemzők: 

    - Az Osmo Action Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül is vezérelhető iOS vagy Android okostelefonról a DJI Mimo alkalmazással.

    - Emellett képes nagy dinamikatartományú (HDR) videók rögzítésére is 4K felbontásban 30 fps sebességnél, ami további 3 fényerővel növeli a rögzített anyag dinamikatartományát, még természetesebb és részletgazdagabb átmeneteket eredményezve a világos és sötét részletek között ,köszönhetően a  RockSteady elektronikus képstabilizációs technológiájának.

    - Cserélhető akkumulátora 4K / 30fps és RockSteady képstabilizáció mellett 93 perc működést, míg stabilizáció nélkül, 1080p / 30 fps esetén 135 percnyi felvételt tesz lehetővé.

    - Az összes állóképet és videót egy microSD kártyára menti, a memóriakártya támogatás: a legalább 30 Mb / s írási sebességű és legfeljebb 256 GB kapacitású microSD / SDHC / SDXC kártyákat képes kezelni

    - Az Osmo Action vízálló 11'méter mélységig lefeljebb 30 másodpercig, így szörfözhet, és úszhat biztonságosan kamerájával

    - A kamera kettős mikrofon rendszere lehetővé teszi az Osmo Action hangvezérlését, hangszórója pedig kiváló minőségben játssza vissza a rögzített tartalmakat.

     

    Műszaki adatok: 


    - Súly 124 g
    - Vízállóság tok nélkül 11 m
    - Látómező 145 °
    - Rekeszérték f/2.8
    - Szenzorméret 1/2,3"
    - Támogatott videóformátumok MOV, MP4
    - Támogatott videotömörítések H.264
    - Állóképfelbontás 12 megapixel
    - Sorozatfelvétel (burst mód) 3/5/7 fps
    - Vezeték nélküli csatlakozások 2,4 és 5 GHz, Bluetooth Wi-Fi
    - Extra szolgáltatások: Időzítő
    - Sorozatképek: Time-lapse
    - Akkumulátor kapacitása 1300 mAh
    - Garancia 12 hónap saját

  • Menü:Nincs adat
    Videó, kép és hang rögzítési formátum:MOV; MP4
    Látószög:94 °
    Optika fényerő:f/2.8
    Garancia:12 hónap
    Súly:221 g
    Akkumulátor kapacitása:980 mAh
  • - 1 db Osmo Aktion akciókamera,

    -1 db Kamera keret,

    - 1 db Öntapadós rögzítő lapos felületekhez,

    - 1 db Öntapadós rögzítő ívelt felületekhez,

    - 1 db Rögzítő talp,

    - 1 db Akkumulátor,

    - 1 db Akkumulátor tok,

    - 1 db Rögzítő csavar,

    - 1 db USB-C töltőkábel

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS