Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku - Tennofoto.hu

Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku

159 900 Ft
Olympus
OLYGSV031

- Nagy intenzitású vaku (legfeljebb 58-as kulcsszám)
- Támogatja a sorozatfelvétel funkciót
- Kompakt, könnyű és időjárásálló

  • Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku

    Ez a nagy teljesítményű vaku csepp‑, por‑ és fagyálló (–10 °C‑ig) kivitelben, kompakt és kis súlyú borítással készül. Az OM‑D sorozatú, időjárásálló fényképezőgépekkel és az M.ZUIKO PRO objektívvel együtt használva még mostoha időben sem kell aggódnia a felvételkészítést illetően.
    A vállalat egyik vezető termékeként ismert vaku legnagyobb vezérszáma 58. A fényképezőgép beépített TruePic képfeldolgozó processzorának és a TTL szinkronizáló technológiának köszönhetően a felvételkészítés során mindig biztosított az optimális megvilágítás.

    Mivel a vaku távvezérelhető, a távvezérlés segítségével egyszerre több vakut is kezelhet, akár 4 csoportban is. Kiválaszthatja, hogy melyik vaku működjön és melyik ne, kompenzálhatja a vakuk teljesítményét, és különféle beállításokat végezhet el. A másik roppant hasznos funkció a másodlagos vakuként való felhasználhatóság, amikor a vakut a fényképezőgép vakupapucsára csatlakoztatva az utasítási funkciót alkalmazva a vakut fővakuként működtetheti.

    Természetesen az Olympus egyedi funkciói, úgymint a nagy felbontású felvétel, a fókuszsorozat és az automata fókuszsorozat továbbra is elérhetők, és minden eddiginél rövidebb felvételi időtartamok közül lehet választani.
    Az FL‑900R a filmek készítéséhez LED‑fénnyel is el van látva, amely gyengén megvilágított vagy háttérvilágításos helyen javítja az OM‑D filmek felvételi minőségét. Kiváló megoldás a legalább 12 mm (24 mm*) gyújtótávolságú objektívekhez.
     
  • LCD kijelző:van
    Kulcsszám:58
    Fénymérés:TTL
    Garancia:2 év
  • Olympus FL-900R vezeték nélküli vaku

     
    Használati útmutató
    Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS