Olympus FL-700WR vezeték nélküli vaku - Tennofoto.hu

Olympus FL-700WR vezeték nélküli vaku

139 900 Ft
Olympus
OLYGSV033

- 2,4 GHz-es vezeték nélküli rádiós TTL rendszer
- Kompatibilis az Olympus TTL-lel
I- rányszám: 137,8' ISO 100 és 75 mm mellett
- Zoom tartomány: 12-75 mm
- LED videó lámpa
- 90°-ig felfelé dönthető
- 180°-ban elforgatható balra és jobbra
- IPX1-besorolású, időjárásálló kivitel

  • Olympus FL-700WR vezeték nélküli vaku

    A nagyteljesítményű vaku por‑, csepp‑ és (‑10°C‑ig) fagyálló, ugyanakkor kisméretű és könnyű kivitellel büszkélkedhet. Az OM‑D sorozat időjárásálló modelljeivel, valamint a szintén időjárásálló M.Zuiko PRO objektívekkel együtt használva nem kell többet aggódnunk, ha zord körülmények között fotózunk.
    A nagy intenzitású, 42 kulcsszámmal jellemezhető vaku használata remekül kiegészíti a fényképezőgép képprocesszora (TruePic) és a TTL szinkron technológia által kínált előnyöket, ezzel bármilyen fotós munka során megfelelő fényeket teremthetünk. Mivel a vaku vezeték nélküli vezérlés lehetőségével rendelkezik, használhatjuk nagy intenzitású többvakus rendszerben, vezeték nélküli vezérléssel, akár 30m távolságból is. Három vakucsoportot, illetve korlátlan számú vakuegységet kezelhetünk így ‑ a csoportok különálló használata, a vaku késleltetés és más beállítások is megadhatók. Kiváló sokoldalú használatot garantál a master/slave vakuvezérlés lehetősége ‑ ha a vakut a gép vakupapucsához csatlakoztatjuk, a vezérlő funkcióval master vakuként használhatjuk.
    Természetesen az egyedülálló Olympus High Res Shot, a Focus Stacking és a Focus Bracketing funkciók is együtt használhatók a vakuval ‑ és az eddigieknél rövidebb idő alatt állunk készen az újabb fotóra! Az FL‑700WR LED fénnyel rendelkezik a videofelvételek támogatására, mely különösen hatékony az OM‑D Movies rögzítésekor, gyenge fények, illetve erős háttérfények esetén.
  • LCD kijelző:van
    Kulcsszám:58
    Fénymérés:TTL
    Garancia:2 év
  • Olympus FL-700WR vezeték nélküli vaku

     
    Használati útmutató
    Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS