Fujifilm EF-X500 TTL vaku - Tennofoto.hu

Fujifilm EF-X500 TTL vaku

217 000 Ft
Fujifilm

- Fujifilm TTL rendszervaku
- Kulcsszám: 50 (ISO 100)
- Beépített LED világítás
- Időjárásálló kialakítás

  • Fujifilm EF-X500 vaku


    Használja ki a nagy sebességű szinkronizálás, a vezeték nélküli vezérlés és aktiválás, valamint az egyéb fejlett vakuteljesítményeket a FUJIFILM EF-X500 vaku X-sorozatú fényképezőgépekhez. Ez az alacsonyabb profilú, időjárásálló vaku kompatibilis a Fuji TTL rendszerével, kiváló választás a Fujifilm tükör nélküli fényképezo . Nagy hatótávolságú 164 hüvelykes ISO 100 és 105 mm-es beállításokkal, valamint 24-105 mm-es zoomtartománnyal rendelkezik, ami 16-70 mm-nek felel meg az APS-C objektíveknél. Kihúzható diffúzor áll rendelkezésre, hogy kiterjessze a lefedettséget a szélesebb 20 mm-es vagy 10 mm-es APS-C objektívekre. A hibrid állóképek/videokamerák kialakításának megfelelően, és a vakuba épített kihúzható visszapattanó kártya alternatív kitöltési fény opcióját kínálja egy LED-es lámpa.

     

    A Fujifilm EF-X500 TTL, HSS képes, vakusarúra szerelhető vaku lehetővé teszi a vaku használatát nagy zársebességgel vagy több egység szinkronban történő használatával.

    Az FP vaku nagy sebességű vaku szinkronizálást támogatja, ezért nem kell ragaszkodni nagyobb záridők alkalmazásához.

    A fókusz sík zárral ellátott kameráknál, amikor a zársebesség magas, az első és a második redőny egyidejűleg mozog, így az expozíció keskeny függőleges résen keresztül történik. Emiatt a hagyományos vaku fénye csak az érzékelő kis részét érheti el. Ez az oka annak, hogy a vakuval való fényképezésnél lassabb zársebességet kell alkalmazni, ez miatt a rendelkezésre álló zársebességek tartománya szigorúan korlátozott az ilyen fajta vakuknál.

    Az EF-X500 támogatja az FP módot (nagysebességű vaku szinkronizálás), amelyben a vaku folyamatosan világít, míg az első és a második függöny az érzékelőn halad át, ezáltal lehetővé teszi a vakus fényképezést bármilyen zársebességen használja azt.

    Ha tágabb rekesznyílással készíti a képeit szép bokeh effektet kaphat, viszont a zársebesség magasabbra emelkedik. Ez a vaku mód lehetővé teszi, hogy a fotósok tudatában legyenek a zársebességkorlátozásoknak, és lehetővé teszik számukra, hogy a fényképezésre összpontosítsanak.

    A vezeték nélküli multi-flash TTL szabadon szabályozhatja a témát és a háttérvilágítást a kreatív fotózások érdekében.

    Az EF-X500 többfunkciós beállítás esetén használható a tárgy és a háttér fényének vezérlésére a kreatív eredmény érdekében. A TTL világításvezérlés egyetlen vakuval és többfunkciós vakuval is elérhető, így elkezdheti a fényképezést anélkül, hogy nehézkes beállításokat kellene végeznie a fénykibocsátáshoz.

    A több vakus beállítást akár három csoportban is vezérelheti, amelyek mindegyike beállítható úgy, hogy különböző fényerővel rendelkezzen, lehetővé téve a fénytér finomhangolását. Mivel a fénykibocsátás a fényképezőgépről is beállítható, a világításvezérléshez nem kell beállítani.

    Távoli Flash LCD kijelző

    Ez az első Fujifilm vaku, amely porálló és vízálló. Használja az időjárásálló X sorozatú kamerákkal a fényképészeti tevékenységek kibővítésére.

    Innovatív kialakítás, alacsony súlyponttal, tökéletes harmóniát teremtve a könnyű és kompakt X sorozatú kamerákkal.

    Az EF-X500 burkolatának elülső oldala bőr textúrával van ellátva, hogy kiegészítse az X sorozatú kamerák kialakítását. Alacsony súlyponttal van ellátva, hogy könnyű kezelhetőséget biztosítson az X-sorozatú fényképezőgépekre szerelve, amelyek könnyű és kompakt tervezésükről ismertek.

    Termékjellemzők:

    Maximális kulcsszám kb. 50 (ISO100 · m) / 164 (ISO100 · láb)
    A megvilágítási szög nagyítása a fókusztávolsághoz mérve 24 mm - 105 mm *, és a 20 mm-es megvilágítási szög lefedése a széles panel használata esetén
    Villanófény, amely 90 fokos szögben, 10 fokos szögben, 135 fokos balra, jobbra pedig 180 fokkal balra fordítható.
    LED-es videófénnyel felszerelt, amely AF segédfényként is használható
    Legfeljebb tíz különböző beállítás kombinációját regisztrálja. Regisztrálja a beállításokat egy adott felvételi feltételnek megfelelően, hogy szükség esetén gyorsan aktiválhatóak legyenek.
    Választható kiegészítők: "EF-BP1" akkumulátorcsomag, Az "EF-BP1" külső akkumulátor 8 AA elemet vesz igénybe, hogy lerövidítse a töltési időt és javítsa a töltések számát.

  • Kompatibilitás:összes, felsőbb kategóriás Fujifilm fényképezőgép
    Eredeti megfelelő:eredeti Fujifilm markolat
    Vaku kompatibilitás:Fujifilm
    LCD kijelző:van
    Kulcsszám:50
    Használható vaku mód:kézi vakuzás; TTL
    Dönthetõ fej:igen
    Forgatható fej:igen
    Zoom tartomány:24-105 mm
    Újratöltési idõ:2,5-3,9 másodperc
    Tápellátás:4 x AA (alkáli, lítium, NiMH)
    Méret:67,2 x 124 x 107,3 ​​mm
    Tömeg:380 g
    Garancia:2 év
    • Fujifilm EF-X500 vaku
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS