Kowa TSN-PA7 adaptergyűrű - Tennofoto.hu

Kowa TSN-PA7 adaptergyűrű

62 900 Ft
Kowa
KOWTAR0070

Kowa TSN-PA7 - kifejezetten cserélhető optikás DSLR és MILC gépvázakhoz kifejlesztett adaptertubus, mely TE-11WZ és TE-10Z okulárokkal való fotózást tesz lehetővé.

TE 11WZ zoom okuárral használva APS-C formátumú gépen f=1000-2570mm

  • Kowa TSN-PA7 adaptergyűrű


    A Kowa TSN-PA7 adaptertubus a TSN-880 / TSN-770 spektíveket nagyteljesítményű, DSLR gépvázakon használható teleobjektívvé alakítja át. Nem csak pengeéles, kitűnő fényképeket készíthet segítségével a környező világról, de vibráló részletdús videókat is.

    A hagyományos spektívvel való fényképezéssel összehasonlítva, ahol is a gép saját objektívjével az okuláron keresztül készítjük el a képet, a TSN-PA7 közvetlenül csatlakozik a gépvázhoz egy T2 bajonettátalakítón keresztül, és az okulár funkcionál a fényképezőgép objektívjeként. Így a tradícionális teleobjektívekkel összevetve, egy könnyebb, ám mégis nagyteljesítményű objektív nyerhető.


    A TSN-PA7 adaptertubus a TE-11WZ, vagy TE-10Z okulárokra csúsztatva illeszthető a gépváz és a spektív közé. Az okulár teljes nagyításán elképesztően nagy, 2570 mm-es gyújtótávolság használható TE-11WZ esetén, míg a TE-10Z típust használva ez az érték 2750 mm-re adódik (35 mm-es ekvivalenciára kiszámítva). Mindkét okulár esetében a teljes nagyítási tartomány kihasználható.
    A TSN-PA7 adaptertubus a Prominar 500 teleobjektívvel is együtthasználható, impozáns gyújtótávolságot adva.*

    A TSN-PA7 használata fényképezőgéppel
    A spektív menetvédőjének a helyére tekerhető be a TSN-PA7 gallérgyűrűje, erre rögzül majd a tubus, mely T2 bajonettátalakító adapteren keresztül csatlakozik a gépvázra.
    A tubus a kivágást tartalmazó, kiszélesedő gyűrűrésszel előre  csúszik rá az okuláron át a gallérgyűrűre és két csavarral rögzíthető rajta. A kétoldali kivágásokon keresztül, elérhető az okulár zoomgyűrűje, amivel beállítható a szükséges képkivágás (nagyítás).
    A fényképezéshez az élesség a spektív kettős fókuszállítójával szabályozható be pontosan.
    A fényképezőgép a tubussal együtt, a két rögzítőcsavar oldásával gyosan lehúzható az okulárról, így újra  spektívvé alakul vissza.
     

    Figyelmeztetés  
    * A TSN-PA7 Prominar 500 (TP-556FL) objektíven való
      használathoz a TP-88EC1 prizmaegység szükséges!

     

    • Kowa TSN-PA7 adaptergyűrű
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS