Vanguard Veo Bib F28 fotós táska - Tennofoto.hu

Vanguard Veo Bib F28 fotós táska

30 800 Ft
Vanguard
385111

- kézi és válltáskaként hordható
- okos rendszerezőivel személyre szabható a táska
- Gyors felső hozzáférés és háromféle vállpánt konfiguráció az Ön igényei szerint
- vízálló tartós anyagból készült
- áthelyezhető bőröndbe, nagyobb táskába

 • Vanguard Veo Bib F28 fotós táska

   

  A Vanguard Veo Bib F28 modellel a Vanguard a "táska a táskában" lehetőségét kínálja.

   A táskában egy professzionális DSLR vagy tükör nélküli fényképezőgép, négy objektív (70-200 mm-ig), egy 7" -os tablet, valamint számos kiegészítő tárolható és hordozható, beleértve a memóriakártyákat, kábeleket, akkumulátort és töltőt. A tartós és időjárásálló 600D poliészter ripstop anyag és a párnázott kialakítás biztonságban tartja a fényképezőgép felszerelését. Az egyszerű forma lehetővé teszi, hogy egy másik táskába helyezze és más tárgyakat is könnyedén bepakoljon köré. Számos új generációs dizájnfrissítés teszi ezt a táskát megbízható útitárssá és otthoni tárolási megoldássá.

  A cipzáras felső nyílás gyors hozzáférést biztosít, a teljes elülső nyílás pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre láthassa az összes felszerelést. A belső térben a Vanguard új, intelligens karcsú elválasztói találhatók, amelyek maximalizálják a rendelkezésre álló belső tárhelyet és fokozott védelmet nyújtanak. A több zseb lehetővé teszi a kiegészítők tárolását, emellett kényelmes felső fogantyúja van, és egy levehető vállpánt is másodpercek alatt hozzáadható, ha a táskát önmagában szeretné használni. A táska hordható vízszintesen, vagy függőlegesen, illetve a kocsihüvelynek köszönhetően könnyedén és biztonságosan szállítható reptéren is. 

  Külső méretek: 31,5 x 19 x 23,5 cm
  Belső méretek: 28 x 16 x 18 cm

 • Típusa:Hordozó megoldás; Szervező, rendszerező táska
  Tulajdonságok: 4 objektív számára; Áthelyezhető elválasztók; DSLR vagy MILC kameraváz; Integrált övhurok; kábelek, memóriák, pendriveok tárolása; Párnázott elválasztók; Vaku tárolás; Vízálló
  Garancia:1 év
  Súly:680 g
  Anyaga:600D poliészter
  Hordhatóság:kézben és vállon
  Külső méret (H x M x Sz): 31,5 x 23,5 x 19 cm
 • Vanguard Veo Bib F28 fotós táska

  Garancaia

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS