Vanguard Veo Bib Divider S46 fotó/video táska - Tennofoto.hu

Vanguard Veo BIB Divider S46 fotó/video táska

73 800 Ft
Vanguard

- Egyedileg kialakított fém keret fokozott ütés- és ütésvédelmet nyújt.
- Kemény öntött EVA szerkezet és 1000D poliészter ripstop anyaggal kombinálva egy kiváló, tartós, biztonságos védelmet nyújt a felszerelésnek.
- Külső méretek: 55,8 x 43,4 x 21,8 cm

 • Vanguard Veo BIB Divider S46 fotó/video táska

   

  A Vanguard fekete VEO BIB Divider S46 Bag-in-Bag rendszerű kamera táskája bőrönd kialakítású, egyedileg kialakított fém keret fokozott ütés- és ütésvédelmet nyújt. Kemény öntött EVA szerkezet és 1000D poliészter ripstop anyaggal kombinálva egy kiváló, tartós, biztonságos védelmet nyújt a drága felszerelésnek. Vízálló cipzár, konfigurálható okos elválasztókkal ellátott, párnázott bársony belső jellemzi. A mozgáshoz a masszív, tartós felső fogantyú továbbfejlesztett varrással segíti a táska kényelmes hordozását. A csomaghoz egy levehető vállpánt is tartozik vastag, csúszásmentes párnával. 

  Tökéletes útitárs és biztonságos tárolási megoldás fotó- vagy videófelszerelések, madarász- vagy sportoptika vagy egyéb érzékeny felszerelések számára .

  A fedél alatt tárolózsebek találhatók a táblagépek és egyéb tartozékok számára, valamint egy betétpanel a különféle kiegészítők, például az SD-kártyák és kábelek számára. 

   Csomagolja be a BIB Divider S táskát egy Vanguard Supreme tokba az abszolút maximális védelem érdekében, amikor a legnagyobb biztonságban kell tudnia felszerelését. 

  Külső méretek: 55,8 x 43,4 x 21,8 cm
  Belső méretek: 53,5 x 40 x 17,5 cm

   

 • Típusa:Hordozó megoldás; Szervező, rendszerező táska
  Tulajdonságok:6-8 objektív számára; Áthelyezhető elválasztók; DSLR vagy MILC kameraváz; Flexibilis elválasztók; Integrált övhurok; kábelek, memóriák, pendriveok tárolása; Párnázott elválasztók; Vaku; Vaku tárolás; vízálló cipzárral
  Garancia:2 év
  Súly:3000 g
  Anyaga:1000D poliészter
  Hordhatóság:kézben és vállon
  Külső méret (H x M x Sz):55,8 x 43,4 x 21,8 cm
  Belső méret (H x M x Sz):53,5 x 40 x 17,5 cm
 • Vanguard Veo Bib Divider S46 fotó/video táska

  Garancia

 • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS