Tenba Cineluxe 21 gurulós táska/roller bag - Tennofoto.hu

Tenba Cineluxe 21 gurulós táska/roller bag

119 900 Ft
Tenba
TE637521

- kerekes táska
- számtalan videós és fotós profi felszereléshez illeszkedik
- Lengéscsillapító kerekek
- Gyors doktortáska-nyitás

  • Tenba Cineluxe 21 gurulós táska/roller bag

     

    A Cineluxe Roller 21 a Sony, Canon, RED, Blackmagic és más gyártók professzionális videokameráihoz, mozifilmes kameráihoz és ENG-berendezéseihez illeszkedik, matte box és egyéb tartozékok csatlakoztatásával, és 21 hüvelyk (53 cm) magasságával megfelel a legtöbb nemzetközi légitársaság kézipoggyász-előírásainak. Ez az első olyan videokamera gurulós táska, amelyet "doktortáska" stílusú gyors hozzáférési nyílással fejlesztettek ki, és speciálisan kifejlesztett lengéscsillapító kerekekkel rendelkezik a szupersima utazás érdekében. A táska belső, alsó részének kialakítása segít maximalizálni a belső helykihasználást. A táska két párnázott csomagolást és egy párnázott cipzáras tasakot, valamint egy védő objektívpárnát és egy fényképezőgép biztonsági hevedert tartalmaz.
     

    Kamera felszerelés kapacitása - Professzionális videokamerák, mozifilmes kamerák és ENG-felszerelések akár 18 hüvelyk (46 cm) hosszúságú Sony, Canon, RED, Blackmagic és más gyártók, matt dobozokkal és egyéb tartozékokkal.

    Gyors doktortáska-nyitás - Az extra széles nyílás akadálytalan hozzáférést biztosít a felszereléshez egyetlen gyors cipzárral középen. 

    Lengéscsillapító kerekek - A speciálisan kifejlesztett kerekek szuper sima utazást biztosítanak, és a felhasználó által cserélhetőek.

    Flex-Core elválasztók - A Tenba exkluzív, alumínium megerősítéssel készült elválasztói egyszerre merevek és rugalmasak, így biztonságosan elválasztják a kamerákat és az objektíveket, ugyanakkor hajlíthatóak és áthelyezhetőek.

    Védő tok és burkolatok - A puha párnázott burkolatok és a cipzáras tok védik az objektíveket és a kényes tartozékokat, és lehetővé teszik, hogy biztonságosan tárolhatók legyenek a kamera rigek mellett, így maximalizálva a belső tárolóhelyet.

     

  • Típusa:Kerekes fotós táska
    Garancia:2 év
    Súly:4300 g
    Külső méret (H x M x Sz):28 x 53 x 36cm
    Belső méret (H x M x Sz):28 x 46 x 22cm
  • Tenba Cineluxe 21 gurulós táska/roller bag

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS