Vanguard Veo Select 28S fotós válltáska - Tennofoto.hu

Vanguard Veo Select 28S fotós válltáska

36 900 Ft
Vanguard
BC-395231

- Hatalmas kapacitás több fényképes felszerelés hordozásához
- Csatlakoztatható a kerékkel együtt szállított csomagok fogantyújához
- Víz-/karcálló anyag és ütésálló lábak az alján
- Teljesen fedő esővédő
- Fekete színváltozata Debreceni üzletünkben azonnal átvehető, KÉSZLETEN van!

  • Vanguard Veo Select 28S fotós válltáska

     

    - Bármilyen változó környezetben is találja magát, a Vanguard Veo Select 28 válltáskával az oldalán sokoldalúságot, alkalmazkodóképességet, védelmet és biztonságot fog élvezni felszerelései és értékei számára.

    - Exkluzív kivitel, mégis óriási kapacitás több darab és több féle fotós felszerelés hordozásához. Jól párnázott és kiválóan elrendezett, élénk belső tér, mely megkönnyíti a dolgok megtalálását. Felszerelése mindig védett a táska professzionális kialakításának köszönhetően.

    - Biztonságos tárolás biztonságos hátsó zsebekkel és rejtett zsebbel az első fedél alatt az útiokmányok és a pénztárca számára. 

    - További jellemzők biztosítják a maximális teljesítményt, beleértve a páratlan minőségi anyagokat és táskaszerkezetet, az ütésálló ábakat, az erős, vízálló és karcálló anyagot az alján, valamint a teljes fedőképességű esővédőt. Ezenkívül a VEO Select 28S rendelkezik a VEO Tripod Link kihajtható külső állványcsatlakozóval.

    - Elfér benne 1-2 professzionális DSLR váz 2-4 objektívvel (70-200 f2.8-ig), vakuval és egyéb alapvető kiegészítőkkel. Hordozhatsz egy 9,7”-es tabletet és egy külsőleg rögzített állványt is.

    - Biztonságos tárolás biztonságos hátsó zsebekkel és rejtett zsebbel az első fedél alatt az útiokmányok és a pénztárca számára. 

    - A VEO SELECT 28S kényelmesen átvihető a mellkason, vagy a vállára akasztva jól párnázott vállpánt segítségével. Utazás közben a hátoldalon található dedikált pánt kényelmesen csatlakozik a keréken áthúzható poggyász fogantyújához, így nem kell cipelni a táskát utazás közben. Végül, egy erős felső fogantyú lehetővé teszi a „ragadd meg és fuss” forgatókönyvet, bármikor. Két diszkrét színben kapható: fekete és zöld


    Hivatalos gyártói webodal

  • Típusa:Válltáska
    Tulajdonságok: 4 objektív számára; Áthelyezhető elválasztók; Cipzáros rekesz az apróbb kellékek tárolására; Dedikált tablet rekesz; DSLR váz; Ergonomikus vállpánt; Esővédő; karcálló alsórész; Kézipoggyász méret; Külső állvány csatlakozások; Párnázott fogantyú; Rekesz személyes tárgyak tárolására; ütésálló lábak; Vízálló
    Súly:1390 g
    Külső méret (H x M x Sz):32,38 x 27,94 x 22,86 cm
    Belső méret (H x M x Sz):27,94 x 22,86 x 16,51 cm
  • Vanguard Veo Select 28S fotós válltáska

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS