Vanguard Veo City TP28 NV technikai táska - Tennofoto.hu

Vanguard Veo City TP28 NV technikai táska

34 800 Ft
Vanguard

- Elegáns és modern dizájn, bőr bevonattal
- Masszív, vízálló anyagok és esővédő
- Állítható rendszerező kábelekhez és egyéb tartozékokhoz
- Több zseb és tárolási megoldások a tartozékok számára
- Laposra összehajtható, hogy könnyen elérje a kitjét
- Pántok egy kis támaszték, például asztali állvány vagy gimbal rögzítésére

  • Vanguard Veo City TP28 NV technikai táska

    A Vanguard Veo City TP28 egy innovatív többfunkciós táska, amely biztonságosan tárolja felszerelését, és divatos kiegészítőként is használható. Letisztult, modern stílusú, melyet kamerafelszerelés vagy vloggolókészlet rendezésére és szállítására terveztek. Használható kézitáskaként, táskaként, de akár smikkészlet tárolására és hordozására is alkalmas. Kompakt kialakításának köszönhetően elfér egy gimbal vagy egy szelfibot a folyamatosan mozgásban lévő vloggerek számára, akik okostelefont vagy kompakt kamerát használnak.

    A VEO CITY kollekció elegáns és modern dizájnt kínál, amely illeszkedik az Ön stílusához, és elfedi azt a tényt, hogy értékes felszerelést visz magával a városban. A részletekre való odafigyelés öltésmentes, kellemes tapintású megjelenést biztosít. A kollekció a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyeket a teljesítmény garantálása érdekében teszteltünk. Air Textured Fonalból készült, amely légáramot használ a fő fonal szálainak szétválasztására, meglazítására és hajlítására, ezután sűrűn elrendezett, szabálytalan hurkokat képez, amelyek összefonódnak, hogy nagy teherbírású 1050D nylon védőanyagot képezzenek, amely szakadás- és kopásálló (az anyagot több mint 10 000 helyszíni kopásvizsgálatnak vetették alá). Ez a (több mint 5000 felhasználásra tesztelt) vízálló cipzárral és az akár 60 kg-ot is elbíró fogantyúval kombinálva azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a VEO City kollekció nem hagyja cserben. A dizájnra való összpontosítás ellenére a kollekció praktikus tárolási megoldásokat kínál a készletek széles skálájához, amely magában foglalja a fotózást, a vlogozást, az akciókamerákat, a drónkészleteket és még sok mást.

    - Elegáns és modern dizájn, bőr bevonattal
    - Masszív, vízálló anyagok és esővédő
    - Állítható rendszerező kábelekhez és egyéb tartozékokhoz
    - Több zseb és tárolási megoldások a tartozékok számára
    - Laposra összehajtható, hogy könnyen elérje a kitjét
    - Pántok egy kis támaszték, például asztali állvány vagy gimbal rögzítésére

    A technikai táskákat (TP - Technical Pack) úgy tervezték, hogy kisebbek legyenek, hogy illeszkedjenek a sokak által a vlogozáshoz használt eszközökhöz, legyen az kompakt fényképezőgép, GoPro vagy okostelefon. Alternatív megoldásként a fogantyú vagy a mellékelt levehető vállpánt segítségével kényelmesen rendszerezheti és hordozhatja fényképezési kellékeit (vagy szinte bármi mást).

    A VEO CITY TP28 egy könnyű technikai táska, 4 literes, amely lehetővé teszi, hogy magával vigye vlogozó eszközét, legyen az okostelefon, GoPro vagy kompakt kamera. Ezenkívül lehetővé teszi a tartozékok széles skálájának elrendezését a táskában, mint például lámpák, mikrofonok, állványtartó karok (tripod support arm - TSA), vakupapucs-tartók, bilincsek és okostelefon-/táblagép-adapterek, valamint alul gimbal vagy egyéb kis tartó, például asztali állvány elhelyezését, így kéznél van minden, ami a fényképezéshez szükséges.

     

    A képeken látható kiegészítők nem képezik az ajánlat részét, az csak a táskára vonatkozik.

  • Típusa:Hordozó megoldás; Szervező, rendszerező táska; Válltáska
    Tulajdonságok:1 objektív számára; CSC/MILC; Esővédő; kábelek, memóriák, pendriveok tárolása; Külső állvány csatlakozások; vízálló cipzárral; vlogger eszközök rendszerezésére, tárolására, hordozására
    Garancia:2 év
    Súly:820 g
    Anyaga:1050D poliészter
    Külső méret (H x M x Sz):31 x 21.5 x 13.5 cm
    Belső méret (H x M x Sz):26 x 20 x 9 cm
  • Vanguard Veo City TP28 NV technikai táska

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS