Tenba DNA 13 DSLR fotós válltáska - Tennofoto.hu

Tenba DNA 13 DSLR fotós válltáska

64 900 Ft
Tenba
638572

- A TPU-bevonatú és varrással lezárt alsó rész teljesen vízálló az alsó oldalon
- tükröző panel
- Kivehető, párnázott kamerabetét
- FIDLOCK® mágneses rögzítők és szíj kocsitokokhoz
- Kerékpár biztonsági öv és időjárásálló huzat

  • Tenba DNA 13 DSLR válltáska

     

    A Tenba legkelendőbb messenger táskái most jelentős újítást kaptak. A kollekció újdonsága a varrással lezárt és teljesen vízálló alsó rész, a memóriahabos vállpánt, az iPad Pro és a 16"-os Apple MacBook Pro készülékekhez illeszkedő egyedi laptop/táblagép rekeszek és még sok más. Az új táskák négy méretben kaphatók, hogy a kompakt tükör nélküli fényképezőgépektől az akkumulátormarkolattal ellátott DSLR fényképezőgépekig minden elférjen, fekete és kék színben. Miután éveken át a világ egyik legkelendőbb fényképezőgép-táskája volt, a DNA Messengert teljesen újratervezték, hogy megfeleljen a tartalomkészítők legújabb generációjának és a fényképezőgép felszerelésének.

    A külső anyag matt felületű, hasonlóan a DNA Special Editionhoz, még jobb tartóssággal és kopásállósággal. Kellemes kézi tapintású, most már teljesen fekete színben is kapható.A szövete szuper vízlepergető. A szövet felső és hátsó bevonata, beleértve a belsőt is, bevonattal van ellátva, így vízállóbbak, mint a Tenba által valaha készített táskák.

    Fényképezőgép/laptop/táblagép felszerelési kapacitása – Tükör nélküli vagy DSLR fényképezőgéphez 3-5 objektívvel (max. 70-200 mm 2,8) plusz vakuval és kiegészítőkkel, valamint egy 13 hüvelykes (33 cm-es) laptoppal és egy 11-es táblagéppel használható. hüvelyk (28 cm), például az Apple® iPad® 11 Pro.

     

    Vízálló alap

    A TPU-bevonatú és varrással lezárt alsó rész teljesen vízálló az alsó oldalon. A vízálló alja 3,8 cm magas. A táska bármilyen nedves felületre felhelyezhető – akár hosszabb időre is, így a nedvesség nem szivárog be a táskába.

     

    Fényvisszaverő panel

    Az elülső szárny alsó részét fekete fényvisszaverő anyag borítja. Növeli a biztonságot és a láthatóságot éjszaka, különösen a városban kerékpározás, robogó és segédmotoros kerékpározás során. Amikor fény éri a fényvisszaverő felületet, az világít.

     

    Jellemzők Belül

    Sötétszürke árnyékos ripstop szövet kiváló minőségű dizájnnal, amely illeszkedik a roadie belső teréhez. Az elülső zseb cipzárral rendelkezik a fontos tárgyak, például akkumulátorok, kábelek, memóriakártyák, mobiltelefon és kulcsok biztonságos tárolására. A táskához az elülső szárny alatti felső cipzáron keresztül is hozzá lehet férni. A táska praktikus és letisztult elrendezésével meggyőz.

     

    Kivehető, párnázott kamerabetét

    Ez a betét nagyon praktikus, mivel gyorsan kiveheti a fényképezőgépeket és az objektíveket, így a táskát nem fényképező táskává varázsolhatja általános használatra, például edzőterembe, főiskolára vagy hétvégi vakációra. Az oldalsó kék díszítés szép megjelenést kölcsönöz a táskának. 

     

     
     
    FIDLOCK® mágneses rögzítők és szíj kocsitokokhoz

    Az új akasztópántok megakadályozzák, hogy a kapcsok messze a táska alatt lógjanak. Lehetővé teszik a gyors kioldást csúsztatással és az egyszerű visszaszerelést lefelé történő érintéssel. Ez a világ leggyorsabb klipje. Egy kézzel nyitható és zárható, akár kesztyűben vagy a táskával a háta mögött is.

    A táskát a guruló poggyász kihúzható fogantyújára vagy a felszerelés táskájára tolják. Az új, magasabb kialakítás nagyobb biztonságot nyújt, és megakadályozza, hogy a táska elcsavarjon, ha egy guruló bőröndre van felcsatolva.

     

    Kerékpár biztonsági öv és időjárásálló huzat

     

    Az állítható biztonsági pánt a táska hátulján lévő D-gyűrűkhöz kapcsolódik, így rögzíti a táskát, és megakadályozza, hogy előrecsússzon biciklizés vagy robogózás közben. Figyelmeztetés: a DNS 9 nem rendelkezik ezzel a szíjjal.

    Az időjárásálló huzat levehető és megfordítható. Egyik oldala ezüst, hogy visszaverje a napot és elvezesse a hőt, a másik oldalán pedig fekete, hogy álcázza magát.

     

     

    Súly: 1,18 kg

    Külső méretek (cm):  36 x 28 x 17 cm

    Belső méretek (cm) 33 x 27 x 13 cm

    Laptoprekesz méretei (cm):33 x 23 x 3 cm

     

  • Laptop rekesz mérete:33 x 23 x 3 cm
    Típusa:Esővédő; Messenger; Válltáska
    Tulajdonságok:3 objektív számára; 5 méterig vízálló; DSLR váz; kábelek, memóriák, pendriveok tárolása; Kivehető kamera betét; Párnázott vállszíj; Vaku tárolás; vízálló alsó rész; Vízlepergető
    Garancia:1 év
    Súly:1180 g
    Hordhatóság:vállon
    Külső méret (H x M x Sz):36 x 28 x 17 cm
    Belső méret (H x M x Sz):33 x 27 x 13 cm
  • Tenba DNA 13 DSLR fotós válltáska

    GArancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS