Manfrotto Advanced2 Compact Hátizsák - Tennofoto.hu

Manfrotto Advanced2 Compact Hátizsák

32 900 Ft
Manfrotto
MB MA2-BP-C

Praktikus, kicsi és könnyen hordozható hátizsák
Ideális MILC géphez 2 objektívvel
Gyorsan cserélhetjük az objektívet a felső nyilásnak hála
13'' laptop fér bele
Oldalsó állvány csatlakozással rendelkezik

 • Praktikus, kicsi és könnyen hordozható kamera és laptop hátizsák. A Manfrotto Advanced² Compact hátizsák tükör nélküli kamerákhoz készült, az összes többi alapvető fontosságú kiegészítővel együtt, pl több objektívet és a személyes tárgyainkat is hordozhatjuk benne.


  A párnázott felső rekeszt MILC gépekhez tervezték, mint például a Sony A7 sorozat vagy a Fujifilm X-T sorozatú kamera, és méretüktől függően további 2-3 objektív is elér a gép mellett.

  A fő rekeszben elválasztók vannak, hogy a felszerelésünk rendezettek és tökéletesen legyen elrendezve. A felső nyitással a felszerelést könnyebb és gyorsabb elővenni. Csak ki kell nyitnia a táskáját, hogy megtalálja, amire szüksége van. Még egy dedikált laptop rekesze is van, amely tökéletesen illeszkedik egy 13 '' laptophoz.

  Az alsó rekeszben elhelyezheted az összes személyes tárgyadat, és külön rejtett cipzárral férhetsz hozzájuk. Ez az okos kialakítás segít, hogy kéznél legyen minden a nélkül, hogy le kellene venni a táskát. A cipzáron keresztül kábeleket és fejhallgatókat is kivezethetünk a táska viselése közben. Egy kisebb állványt az erős oldalsó hevederrel rögzíthetünk a táskához. Az extra rugalmas zsebekbe vizes palackot, ernyőt vagy más olyan kiegészítőt tehetünk, amit kéznél szeretnénk tudni. Az összes külső anyag kezelt, így vízlepergető, de e mellett egy esővédőt is tartalmat a táska kedvezőtlen időjárási körülmények esetére.

   

  Tulajdonságok

  Súly: 1.1 kg

  Fő Belső Rekesz Szélesség: 24 x 16 x 40 cm

  Kamera Betét Szélesség: 22 x 10 x 19.5 cm

  Külső Szélesség: 26 x 17 x 44 cm

  Szín: fekete

  Kompatibilis MILC Kamerák: Canon EOS M3, Canon EOS M5, Canon EOS M6, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-T20, Leica TL, Leica TL19, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M5 II, Olympus PEN-F, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GH5, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Sony Alpha 9, Sony A7R III

  Állvány Csatlakozó: Igen

  Compatible Drones Models: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum, DJI Mavic Air, DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic 2 Zoom

  Laptop Rekesz Szélesség: 23 x 2.5 x 36 cm

  Anyaga: műszálas szövet

  Objektívek Száma: 3

  Kiegészítő Rekesz Szélesség: 22 x 16 x 22.5 cm

  Tároló Személyes Tárgyaknak: Igen

  Felszerelés Típusa: Drón, DSLR, Tükör Nélküli, Állvány

  Vízlepergető: Igen

  Kézipoggyász Méret: A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

  Külső Állvány Csatlakozó: Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

  Áthelyezhető Elválasztók: Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

  Laptop Kompatibilis: Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

  Esővédő: Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

  Tablet Rekesz: Tablet PC tároló rekesz.

  Trolley Csatlakozó: A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

  Vízlepergető: Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

 • Kamera betét mérete: 22 x 10 x 19.5 cm
  Laptop rekesz mérete:23 x 2.5 x 36 cm
  Belső fő rekesz mérete:24 x 16 x 40 cm
  Típusa:Hátizsák
  Tulajdonságok:3 objektív számára; Áthelyezhető elválasztók; Dedikált laptop rekesz; Dedikált tablet rekesz; Esővédő; Ideális drón számára; Kézipoggyász méret; Külső állvány csatlakozások; Rekesz személyes tárgyak tárolására; Trolley Csatlakozó; Vízlepergető
  Súly:1100 g
  Anyaga:műszálas szövet
  Külső méret (H x M x Sz):26 x 17 x 44 cm
 • Advanced2 Compact hátizsák

  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS