Kalahari BI-BP1 párnázott fotós elválasztó táskabetét hátizsákokba - Tennofoto.hu

Kalahari BI-BP1 párnázott fotós elválasztó táskabetét hátizsákokba

14 990 Ft
Kalahari

- ha már van egy klassz táskád és nem szeretnél külön fotós táskát vásárolni, akkor a Kalahari fotós elválasztó táskabetét ideális választás számodra!
- Amennyiben kedvenc táskád belső mérete nagyobb, mint 26x36x10.5cm, ezt a lezárható, egy mozdulattal kivehető és visszahelyezhető táskabetétet bátran megrendelheted webáruházunkból.

  • Kalahari BI-BP1 párnázott fotós elválasztó táskabetét hátizsákokba

     


    Ha már van egy klassz táskád és nem szeretnél külön fotós táskát vásárolni, akkor a Kalahari fotós elválasztó táskabetét ideális választás számodra! Amennyiben kedvenc táskád belső mérete nagyobb, mint 26x36x10.5cm, ezt a lezárható, egy mozdulattal kivehető és visszahelyezhető táskabetétet bátran megrendelheted webáruházunkból. 

    Nagyon jól párnázott külső falak, puha gyapjúval és tépőzáras rekeszelosztó falakkal lehetővé teszik a berendezés optimális alkalmazkodását és optimális védelmét. A betét teljes elülső fala lenyitható, így másodpercek alatt hozzáférhetsz a teljes belső térhez. A praktikus fogantyúval a betét könnyen kihúzható a hátizsákból, és így tároló helyként is szolgál a fotós felszerelésed számára, amikor nincs rá szükség. Az elülső fal belső felén található hálós rekesz ideális a kisebb tartozékok tárolására, mint például akkumulátoroknak, elemeknek vagy vezetékeknek.

    Alkalmas a Kalahari GOPE K-52 hátizsákhoz, de például Fjällräven Kanken táskához vagy azonos méretű modellekhez is, amelyek belső méretei nagyobbak, mint a betét külső méretei. Belső méretek (SzxMaxMé): 24x34x9cm

    Külső méretek (SzxMaxMé): 26x36x10.5cm

    Súly: 350g.

  • Típusa:Szervező, rendszerező táska
    Tulajdonságok: 4 objektív számára; DSLR vagy MILC felszerelt objektívvel; Párnázott elválasztók; Vaku tárolás
    Garancia:1 év
    Súly:350 g
    Hordhatóság:kézben
    Külső méret (H x M x Sz):26x36x10.5cm
    Belső méret (H x M x Sz):24x34x9cm
  • Kalahari BI-BP1 párnázott fotós elválasztó táskabetét hátizsákokba

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS