Manfrotto MB MBAG75N Állványtáska béleletlen 75cm - Tennofoto.hu

Manfrotto MB MBAG75N Állványtáska béleletlen 75cm

22 900 Ft
Manfrotto
MB MBAG75N

A tökéletes táska tripodjának
Thermoformált fedő a maximális védelemért
A legtöbb fotó tripod tárolható benne, mint a 290 Xtra, 290 Dual és társai
Kényelmes vállszíjjal
Vízlepergető anyagból

  • Manfrotto Állványtáska béleletlen 75cm


    Az MB MBAG75N egy könnyű béleletlen állványtáska, amely megvédi a fejjel felszerelt állványt, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik: Aszimmetrikus kúp alak, ami lehetővé teszi az állvány tárolását a fejjel Az állványlábak kényelmesen illeszkednek a keskenyebbik végén A fő cipzár a táska teljes hosszában terjed, míg a felső részen körbe megy az állvány könnyű nyitásához és fogásához A Thermoform fejpárna megvédi az állványfejet szállításnál A mellékelt vállpánttal szállítható.

     

    Manfrotto Professzionális/Amatőr Táskák Jótállása


    A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 

    Terjessze ki díjmentesen Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 

  • Típusa:Hordozó megoldás
    Tulajdonságok:Vízlepergető
    Garancia:2 év
    Súly:350 g
    Anyaga:műszálas szövet
    Hordhatóság:kézben és vállon
    • Manfrotto MB MBAG75N Állványtáska béleletlen 75cm
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS