Olympus M.Zuiko 8-25mm 1:4.0 PRO objektív - Tennofoto.hu

Olympus M.Zuiko 8-25mm 1:4.0 PRO objektív

439 900 Ft
Olympus
OLYNHO070

nagy látószögű zoom objektív
Szűrő méret: 72mm
Fényerő: F/4
Gyújtótávolság: 8-25mm( 35 mm ekvivalens 16‑50 mm)
Közelpont.: 0,23m
Látószög: 47-107°
Tömeg: 411g

  • Olympus M.Zuiko 9-18 mm  1:4.0-5.6 objektív


    Ultra-nagylátószögű, újratervezett

    Dinamikus, nagy látószögű zoom objektív, a M.ZUIKO Digital ED 8-25mm f / 4 PRO kifinomult optikai kialakítással rendelkezik, amely számos aszférikus, alacsony szórású és nagy törésmutatójú elemet tartalmaz, csökkenti mind a kromatikus, mind a gömb alakú aberrációt a teljes zoomtartományban. Tisztaság, élesség és színpontosság jellemzi. A ZERO lencse bevonatot is alkalmazták a kontraszt javítására erős fényviszonyok mellett. A fejlett objektív kialakításon túl ezt a zoomot az állandó f/4 maximális rekesznyílás, valamint az időjárásálló zárt szerkezet is jellemzi, így kiváló a kültéri fotókhoz és a drámai látképekhez is. Nagyfelbontású képeket készíthetat látványos, a kép egyik szélétől a másikig kiváló élességgel, minden gyújtótávolságnál, még a legnagyobb rekeszérték használata esetén is.

    Valamennyi M.Zuiko objektív kompatibilis az Olympus PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.


    A mindössze 411 g tömegű és 8,85 cm hosszú, ultra-nagylátószögű és 3,1x nagyítású, Pro sorozatú zoomobjektív mindenhol veled lehet, bármerre is mész. Élvezd a sokoldalú felvételkészítés szabadságát a fix F4.0 rekesszel, ami a teljes, 16-50 mm (35mm ekvivalens) fókusztartományon rendelkezésedre áll! A kényelmes hordozhatóságot biztosító parkolóállás-mechanizmusnak köszönhetően egy mozdulattal, a zoomgyűrű eltekerésével használatba veheted az objektívet a gondtalan felvételkészítéshez.

    Professzionális teljesítmény


    A világ egyik legfinomabb üvegéből készült, rendkívül precízen vágott lencsék egysége kiküszöböli a kromatikus aberrációt, illetve minimalizálja a becsillanást és a szellemképek problémáját. Készíts nagyfelbontású képeket látványos, széltől szélig kiváló élességgel minden gyújtótávolságnál, még a legnagyobb rekeszérték használata esetén is.

    Időjárásálló kivitel, fém házban


    Ez az IPX1 védelmi osztályú objektív cseppálló, porálló és -10°C-ig fagyálló a gondtalan, időjárástól független felvételkészítéshez – így magabiztosan használhatod a legkeményebb körülmények között is! A hosszú időre tervezett, tartós fém kivitellel büszkélkedő objektív mindent legyőz, amit a zord időjárási körülmények között csak kaphat. Az objektív frontlencséje rendkívül egyszerűen tisztítható a kifinomult, kiváló jellemzőket biztosító fluorin bevonatnak köszönhetően, mely szinte taszítja a port, a különféle szennyeződéseket, az esőt és a havat.

    Az ultra-nagylátószögtől a kültéri portrékig


    Élvezd a sokoldalú felvételkészítés szabadságát a fix F4.0 rekesszel, ami a teljes, 16-50 mm (35mm ekvivalens) fókusztartományon rendelkezésedre áll. Légy még közelebb! Az M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO akár 23 cm legkisebb tárgytávolságot kínál minden gyújtótávolság mellett, valamint akár 0,42x (35mm ekvivalens) nagyítást még kreatívabb felvételek készítéséhez.

  • Kompatibilitás:Olympus
    Típus:Nagylátószögű zoom
    Gyújtótávolság:8-25 mm
    Maximális rekesz:f/4
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:16 lencsetag / 10 csoport
    Látószög:107 - 47°
    Minimum fókusztávolság:0,23 m
    Nagyítás:0,21x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:72 mm
    Átmérő:77 mm
    Hosszúság:88,5 mm
    Tömeg:411 g
    Garancia:2 év
    • Olympus M.Zuiko 8-25mm 1:4.0 PRO objektív
    • LC‑72C Objektívvédő sapka

    • LH‑76E Objektív fényellenző
      LR‑2 MFT objektívvédő sapka (hátsó)

    • CS-53 Objektív tok

    • Jótállási jegy

    • Használati útmutató

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS