TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 objektív, Nikon Z fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 objektív, Nikon Z fényképezőgépekhez

379 900 Ft
Tamron
A063Z

Gyönyörű képminőséggel, nagy sebességű autófókusszal és kiváló ár-érték aránnyal érkezik a standard zoomobjektívek piacára.
A VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineáris motoros fókuszmechanizmus gyors, csendes és precíz autofókusz teljesítményt biztosít a teljes zoomtartományban.

  • TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 objektív, Nikon Z fényképezőgépekhez

     

    A frissített optikai kialakítással és kifinomult élességállítási rendszerrel rendelkező Tamron 28-75 mm f/2.8 Di III VXD G2 Nikon Z-bajonettel szerelt zoom objektív. Sokoldalú, széles, portréig terjedő hossztartományt és fényes f/2.8 maximális rekeszértéket kínál. A megújult optika nagyobb felbontást és jobb élességet eredményez az előző generációhoz képest, a fókuszrendszert pedig VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) mechanizmus váltotta fel, amely gyorsabb és precízebb teljesítményt ér el, így állókép- és videóalkalmazásokhoz egyaránt alkalmas. Ennek a népszerű objektívnek a második generációjaként ez a frissített verzió az objektív külső kialakítását is finomította, egy közelebbi, 7,1"-os minimális fókusztávolságot, valamint egy új csatlakozóportot, amely a Tamron Lens Utility szoftverrel történő munkafolyamat egyszerűsítésére szolgál. objektív beállítások.

    Emellett az objektív kialakítása figyelembe veszi a kezelhetőséget, többek között kiváló karcállóságú bevonattal az objektív tubusán és kényelmes, biztonságos fogást biztosító gumi fókuszgyűrűvel.

  • Kompatibilitás:Nikon Z
    Típus:Alapzoom
    Gyújtótávolság:28-75 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:17 lencsetag/ 15 csoport
    Látószög:75°23’-32°11’
    Minimum fókusztávolság:0,18 m
    Nagyítás:0,37x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:67 mm
    Átmérő:75,8 mm
    Hosszúság:119,8 mm
    Tömeg:550 g
    Garancia:2 év
    • TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS