Tamron SP AF 70-300 mm F4-5,6 Di VC USD objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

139 900 Ft
Tamron
A005NII

Akár beltéri vagy kültéri a fényképezés, legyen tájkép, sport-, portré- vagy természetfotózás, a Tamron SP 70-300 mm F4-5,6 Di VC USD telezoom objektív az egyik legkiválóbb eszköz a fényképezéshez. A Tamron Anniversary objektíve és az első a Tamronok között, amiben van USD (Csendes autófókusz motor), ami segíti a gyors, halk és pontos fókuszálást.
Lehetőség van 5 éves kiterjesztett garanciára, ehhez a vásárlást követő 2 hónapon belül regisztrálni kell a Tamron oldalán.

 • Tamron SP AF 70-300 mm F4-5,6 Di VC USD objektív - új minőségi mérce a teleobjketív gyártásban


  Ez a prémium kategóriás tele-zoomobjektív az egyik tetőpontja a Tamron több évtizedes kimagasló innovációjának az ultaranagy átfogású zoomobjektívek területén. Az aboszlút kezelhetőséget és minőséget biztosítja telezoom kategóriában mind a professzionális, mind a haladó szintű amatőrök számára teljes méretű vagy APS-C méretű fényképezőgépekhez. Műszaki jellemzőiben az SP (Super Performance – Szuper Nagyteljesítményű) sorozat többi tagjához igazodva ultranagy felbontást biztosít a teljes tartományon. A világon legelőször alkalmazott USD (Ultrasonic Silent Drive – Csendes Ultrahangos Motor) pedig rendkívül gyors autofókuszt és nagyfokú érzékenységet garatnál. A kézből készített tűéles képek alkotásához az SP 70-300mm objektívekbe beépítették a VC (Vibration Compensation) optikai képstabilizátor egységet, amely kizárólag a Tamron objektívekben található háromtengelyes, alacsony súrlódású megoldás, a jelenleg létező egyik leghatékonyabb rendszer.

  VC Képstabilizátor
  A Tamron saját fejlesztésű VC (Vibráció Kompenzáló) mechanikája egy szabadalmaztatott beavatkozó és a hozzá tartozó algoritmus amely extrém stabil keresőképet és kiváló témakövetést biztosít. A kompenzáló lencsét három elektromágneses tekercs működteti. A lencse három rendkívül alacsony súrlódású golyón mozog. Ez az egyszerű mechanikai felépítés a titka a Tamron kompakt objektíveinek

  SP Szuper nagyteljesítmény
  A Tamron SP (Super Performance Szuper Nagyteljesítményű) sorozat egy objektívcsalád amely a professzionális és olyan fényképészek által támasztott igényeknek megfelelően lett kifejlesztve akik csak az elérhető legjobb képminőséggel elégednek meg. Az SP objektívek tervezésekor a mérnökök a hangsúlyt az optikai teljesítményre helyezik és kevésbé kell figyelembe venniük szigorú költségkorlátokat. Azok a Tamron objektívek, amelyeken rajta van az SP jelölés impresszív és innovatív megjelenésükkel irigylésre méltó hírnevet szereztek maguknak azon ismert fotográfusok között, akik csak a legjobb minőséget fogadják el.

  USD Csendes autófokusz motor
  Az USD (Ultrasonic Silent Drive – Csendes Ultrahangos Motor) -a Tamron legújabb fejlesztése - egy nagy mértékben feljavított autofókusz meghajtó rendszer. Rendkívül gyors és pontos autofókusz, amely elengedhetetlen a gyors sporteseményeknél. Diszkrét, gyakorlatilag hangtalan ami fontos lehet bizonyos eseményeknél. A megoldás alapja a fejlett villanymotor technológia és az új fejlesztésű szoftver. Piezoelektromos kerámia egységek két nagyfrekvinciás ultrahangos rezgést állítanak elő a motor állórészén. Ezek felváltva mozgásra kényszerítik a forgórészt. Ez a fejlett, elektronikus vezérlésű autofókusz rendszer egy precíziós spirális áttételhez van kapcsolva amelyik a lencsét pontosan a fókuszpontba mozgatja. Az eredmény: az autofókusz egy új szintje sebesség, pontosság, egyenletesség és csendesség területén.

  XLD Extra alacsony szinszórású lencsetag
  Az XLD (Extra Low Dispersion – Extra kisszórású) lencsetag speciális ultranagy törésmutatójú üvegből készül. Ezzel a technológiával a színszóródás és a nagyításból eredő torzítás sokkal jobban kézben tartható, ami a minőségi képalkotás komoly akadálya volt korábban. Az LD tagokkal kombinálva az XLD lencsetagok olyan fejlett optikák építését teszik lehetővé amelyek a legnagyobb kontrasztot, a legfinomabb felbontást és kimagasló képminőséget biztosítanak a teljes zoomtartományon.

  LD Kisszórású lencsetag
  A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

  Tulajdonságok


  • Típus: Tele-objektív
  • Szűrőmenet mérete: 62 mm
  • Objektív szerkezet / csoport: 17
  • Objektív szerkezet / tag: 12
  • Bajonett: Nikon
  • Közelpont: 1,5 m
  • Méret: 82x143 mm
  • Súly: 765 g
    

  Tamron terméktájékoztatói


  Regisztráció az 5 éves garanciához

 • Kompatibilitás:Nikon
  Típus:Telezoom
  Gyújtótávolság:70-300 mm
  Maximális rekesz:f/4–5,6
  Minimális rekesz:f/32-45
  Felépítés:17 lencsetag / 12 csoport
  Látószög:34° - 8°
  Minimum fókusztávolság:1,5 m
  Nagyítás:0,25x
  Szűrő méret:62 mm
  Átmérő:82 mm
  Hosszúság:143 mm
  Tömeg:765 g
  Garancia:1 év A termék regisztrációja esetén: 4 év
  • Tamron SP AF 70-300 mm F4-5,6 Di VC USD objektív
  • Kezelési útmutató
  • Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS