Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

274 900 Ft
Tamron
A001NII

A Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív, optimális kezelésre, maximális hordozhatóságra tervezve. Tökéletesen alkalmazható Nikon DSLR kamerákkal.
Lehetőség van 5 éves kiterjesztett garanciára, ehhez a vásárlást követő 2 hónapon belül regisztrálni kell a Tamron oldalán.

 • Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív - az abszolút távolság, nagyfényerő, teljesítmény mindkét formátumhoz


  Ez az új nagyfényerejű nagyteljesítményű F/2.8 telezoom kimagasló képminőséget, optikai teljesítményt nyújt APS-C és teljes méretű érzékelős gépekhez, mindezt meglehetősen kellemes fizikai méretek mellett. Élességállítása 0,95 m-től indul a teljes tartományon ami 1:3,1-es leképzést biztosít 200 mm-nél. A nagy fényerő miatt gyorsabb záridők használhatóak azonos fénymennyiség mellett és a mélységélesség egész kis mértékre csökkenthető.

  SP - Szuper nagyteljesítmény
  A Tamron SP (Super Performance Szuper Nagyteljesítményű) sorozat egy objektívcsalád amely a professzionális és olyan fényképészek által támasztott igényeknek megfelelően lett kifejlesztve akik csak az elérhető legjobb képminőséggel elégednek meg. Az SP objektívek tervezésekor a mérnökök a hangsúlyt az optikai teljesítményre helyezik és kevésbé kell figyelembe venniük szigorú költségkorlátokat. Azok a Tamron objektívek, amelyeken rajta van az SP jelölés impresszív és innovatív megjelenésükkel irigylésre méltó hírnevet szereztek maguknak azon ismert fotográfusok között, akik csak a legjobb minőséget fogadják el.

  Di - Integrált digítális tervezés
  A Di (Integrált Digitális tervezés – Digitally Integrated Design) jelölést a Tamron olyan objektíveken használja amelyek digitális fényképezéshez lettek optimalizálva. Fejlett technológia, többrétegű lencsebevonatok biztosítják a kiváló képminőséget. Ezen tulajdonságai miatt a Di objektívek kiválóan használhatóak teljes méretű, APS-C méretű érzékelős vagy filmes fényképezőgéppel.

  LD - kisszórású lencsetag
  A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

  IF - Belső élességállítás
  A belső élességállítás ([IF] Internal Focusing) számos praktikus előnyt nyújt a fotósok számára mint például a nem forgó szűrőmenet amivel a polárszűrő egyszerűen beállítható és egyszerűbben használható mivel élességállítás közben a tubus hossza nem változik, nincs szükség a szűrő utánállítására. Ennél azonban fontosabb a közelpont drasztikus csökkentése a Tamron [IF] objektíveknél a teljes fókusztávolság tartományon. Az [IF] növeli az optikai teljesítményt a képsarkokban jelentkező fényveszteség minimálisra csökkentésével (vignettálás) és segít szabályozni a fényszóródást ami különböző tárgytávolságoknál meglehetősen komplex feladat.

  Tulajdonságok


  • Felépítés: 18 lencsetag/13 csoport
  • Látószög (fok°): 28°51'-10°17'
  • Lamellák száma: 9
  • Legkisebb rekesznyílás: 32
  • Közelpont: 0.95 m a teljes zoom tartományban
  • Nagyítási arány makró módban: 1:3.1
  • Szûrõméret: 77 mm
  • Méretek (átmérõ/hossz): 89.5 x 194.3 mm
  • Tömeg: 1150g


  Tamron terméktájékoztatói


  Regisztráció az 5 éves garanciához

 • Kompatibilitás:Nikon
  Típus:Makró objektív
  Gyújtótávolság:70-200 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/32
  Felépítés:18 lencsetag / 13 csoport
  Látószög:34.2-12.2°
  Minimum fókusztávolság:0,95 m
  Nagyítás:0,32x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:77 mm
  Átmérő:88,6 mm
  Hosszúság:193 mm
  Tömeg:1150 g
  Garancia:1 év A termék regisztrációja esetén: 4 év
  • Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív
  • Kezelési útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS