Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

379 900 Ft 419 900 Ft Akciós ár: 2021-04-16-ig
Tamron
A032N

A Tamron SP 24-70 mm F 2,8 Di VC USD G2 egy nagy sebességű alap zoomobjektív beépített rezgéskompenzációval. Kiváló választás Nikon DSLR kamerákhoz.
Lehetőség van 5 éves kiterjesztett garanciára, ehhez a vásárlást követő 2 hónapon belül regisztrálni kell a Tamron oldalán.

 • Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

   


  A Kifinumult kialakítás kiváló teljesítményt és rendkívüli képminőséget biztosít
  A speciális és kiváló minőségű üvegek használata biztosítja a pontos színvisszaadást és a tökéletes élességet, amely megfelel a mai nagyfelbontású fényképezőgépeknek. Az optikai konstrukció (17 elem 12 csoportban) 2 XR (Extra Refractive Index) elemet, 3 LD (Low Dispersion) elemet, 3 GM (Glass-Molded aspherical) elemet és egy Hibrid Aszférikus lencsetagot használ. Ezek együtt minimalizálják a kromatikus aberrációkat, a keresztirányú kromatikus aberrációkat, a gömb alakú eltéréseket és a torzítást, és lehetővé teszi a kompakt design-t kiváló képminőséggel.

  A teljesen új vezérlőrendszer nagyobb sebességet és pontosságot biztosít
  Az A032 saját MPU-val (micro-processor unit) rendelkezik, beépített DSP (digital signal processing) blokkolókkal, amelyek lehetővé teszik a nagysebességű digitális jelfeldolgozást, mind a fényképezőgéptől és a kiváló pontosságú AF performációtól.

  Az eBAND bevonat csökkenti a szellemképeket és a becsillanást
  Az A032 a Tamron saját eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) bevonatát és a BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) bevonatát kombinálja a szellemkép és a becsillanás ellen. A nano-strukturált réteg és a hagyományos többrétegű bevonatok kiváló visszatükröződési tulajdonsággal rendelkeznek.

  Di - Integrált digítális tervezés
  A Di (Integrált Digitális tervezés – Digitally Integrated Design) jelölést a Tamron olyan objektíveken használja amelyek digitális fényképezéshez lettek optimalizálva. Fejlett technológia, többrétegű lencsebevonatok biztosítják a kiváló képminőséget. Ezen tulajdonságai miatt a Di objektívek kiválóan használhatóak teljes méretű, APS-C méretű érzékelős vagy filmes fényképezőgéppel.

  VC - Képstabilizátor
  A Tamron saját fejlesztésű VC (Vibráció Kompenzáló) mechanikája egy szabadalmaztatott beavatkozó és a hozzá tartozó algoritmus amely extrém stabil keresőképet és kiváló témakövetést biztosít. A kompenzáló lencsét három elektromágneses tekercs működteti. A lencse három rendkívül alacsony súrlódású golyón mozog. Ez az egyszerű mechanikai felépítés a titka a Tamron kompakt objektíveinek

  USD - Csendes autófokusz motor
  Az USD (Ultrasonic Silent Drive – Csendes Ultrahangos Motor) -a Tamron legújabb fejlesztése - egy nagy mértékben feljavított autofókusz meghajtó rendszer. Rendkívül gyors és pontos autofókusz, amely elengedhetetlen a gyors sporteseményeknél. Diszkrét, gyakorlatilag hangtalan ami fontos lehet bizonyos eseményeknél. A megoldás alapja a fejlett villanymotor technológia és az új fejlesztésű szoftver. Piezoelektromos kerámia egységek két nagyfrekvinciás ultrahangos rezgést állítanak elő a motor állórészén. Ezek felváltva mozgásra kényszerítik a forgórészt. Ez a fejlett, elektronikus vezérlésű autofókusz rendszer egy precíziós spirális áttételhez van kapcsolva amelyik a lencsét pontosan a fókuszpontba mozgatja. Az eredmény: az autofókusz egy új szintje sebesség, pontosság, egyenletesség és csendesség területén.

  Tulajdonságok


  • Gyújtótávolság: 24-70 mm
  • Maximális rekesz: F/2.8
  • Minimum fókusztávolság: 0,38 m
  • Maximum nagyítási arány: 1:5
  • Szűrő méret: 82 mm
  • Súly: 905g Canon / 900g Nikon
  • Felépítés: 12 / 17 (csoport/elemek)
  • Látószög: 84°04'-34°21'
  • Íriszlamellák száma: 9
  • Minimum rekesz: F/22
  • Átmérő x Hosszúság: 88,4 x 111 mm


  Tamron terméktájékoztatói


  Regisztráció az 5 éves garanciához

 • Kompatibilitás:Nikon
  Típus:Telezoom
  Gyújtótávolság:24-70 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:17 lencsetag / 12 csoport
  Látószög:84° – 34° 20′
  Minimum fókusztávolság:0,38 m
  Nagyítás:0,2x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:82 mm
  Átmérő:88,4 mm; 88,6 mm
  Hosszúság:111 mm
  Garancia:1 év A termék regisztrációja esetén: 4 év
  • Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez
  • Kezelési útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS