Fujifilm FUJINON XF 90mm F2 R LM WR objektív

348 990 Ft
Fujifilm

A FUJINON XF90mmF2 R LM WR egy nagy fényerejű fix objektív, fókusztávolsága 137mm* egyenértékű, maximális fényereje F2.0, mely még maximális rekeszállásnál is ultra-éles képeket készít gazdag bokeh háttérrel.

 •  

  Fujifilm FUJINON XF 90mm F2 R LM WR objektív


  Az optikai konstrukció 11 lencsetaggal rendelkezik 8 csoportban (köztük három ED üveg lencsetag) minimalizálja a vignettálást, gyönyörű bokeh effektel lekerekített írisznyílásának köszönhetően, ezért tökéletes portrékhoz, és egyéb alkalmakhoz.

  Tuljadonságok


  Ultra-éles képek még maximális rekeszértéknél is
  Az optikai konstrukció 11 lencsetagból áll 8 csoportban, köztük három ED (extra alacsony szórású) elem, ami csökkenti a kromatikus aberrációt, így éles, részletgazdag képet kínál még a legszélesebb F2.0 rekeszértéknél is.

  Gyönyörű bokeh
  A kerekített írisznyílás és az optikai konstrukció kombinációja minimalizálja a vignettálást, gyönyörű kör alakú bokeh hátteret kínálva a kép szélein. Lenyűgöző mélységélességű képek, borotvaéles téma gyönyörű bokeh effekttel mind az előtérben, mind a kép háttérben.

  Nagysebességű akár 0.14mp autófókusz*az új fejlesztésű Quad lineáris motornak köszönhetően
  A lineáris motor gyors, halk és pontos, de ez a konstrukcó négy mágnest használ a nagyobb nyomaték eléréshez. A nagysebességű autófókusz sokoldalú fényképezést kínál, így a felhasználók gyorsan reagálhatnak a portré alany arckifejezésének finom változásaira.

  60cm makro távolság és 0.3x nagyítás (35 mm-es formátumban kifejezve)
  A FUJINON XF90mmF2 R LM WR makro kapacitása lehetővé teszi, hogy a téma legfontosabb elemére koncentráljon, hogy drámai portrékat vagy virágokról és rovarokról készíthessen közeli felvételeket.

  Időjárás és porálló és alacsony hőmérsékleten is üzemképes
  Az objektív hordó időjárásálló és porálló szerkezete hét tömítéssel rendelkezik. Akár-10°C hőmérsékletig üzemképes. A szerkezet megvédi az objektívet az esőtől, portól és a fröccsenő víztől.

  Könnyű és kompakt
  Az objektív súlya kb. 540g, kompakt méretű, szűrőmenete mindössze 62 mm. Az XF56mm F1.2 R teljes súlya kevesebb, mint 1 kg – ez jó hír a portré fotósoknak, akik nem akarnak nagy súlyt cipelni utazásaik alatt, de szeretik a fix objektívek éles képeit és erős bokeh megjelenítését.

   

 • Kompatibilitás:Fujifilm
  Típus:Fix objektív
  Gyújtótávolság:90 mm
  Maximális rekesz:f/2
  Minimális rekesz:f/16
  Felépítés:11 lencsetag / 8 csoport
  Látószög:17.9°
  Nagyítás:0,2x
  Íriszlamellák száma:7
  Szűrő méret:62 mm
  Átmérő:75 mm
  Hosszúság:105 mm
  Tömeg:540 g
  • Fujifilm FUJINON XF 90mm F2 R LM WR objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS