Fujifilm FUJINON XF 56mm F1.2 R APD objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 56mm F1.2 R APD objektív

575 000 Ft
Fujifilm

Nagy átmérőjű közepes telefotó fix objektív. A gyors F1.2 objektív krémesen lágy bokeh effektet készít, míg 56mm fókusztávolsága, mely 35 mm-es filmformátumban 85mm egyenértékű, kényelmes felvételi távolságot kínál.

  • Fujifilm FUJINON XF 56mm F1.2 R APD objektív

     


    Az X szériás fényképezőgépek híresek valósághű bőrszín visszaadásukról, ezzel az objektívvel pedig még tökéletesebb kép készíthető. A beépített APD szűrő segítségével, mely a Fujifilm nanotechnológiájának csúcsa, még egyenletesebb bokeh készíthető, a téma még élesebb, nagyobb kreativitást kínálva nemcsak portrék, de számos egyéb jelenetnél is.

    Tulajdonságok


    Apodizációs szűrővel kreatívabb képeket készíthet
    A Fujinon XF56mmF1.2 R APD objektív kimagasló élességet kínál, még F1.2 rekeszértéknél is. Ráadásul az apodizációs szűrő ellágyítja a bokeh körvonalait. A kép élesség és a szép bokeh kombinációja háromdimenziós érzetet kelt a gyönyörű portrékon.

    Optikai felépítése 11 lencsetag nyolc csoportban, köztük egy aszférikus öntött lencsetag és két extra alacsony szórású lencsetag. Az aszférikus elem korrigálja a szférikus aberrációt, magas felbontást kínálva maximális rekeszértéknél. A két extra alacsony szórású lencsetag és három ragasztott lencse kombinációjával a kromatikus aberráció is jelentősen csökken.

    A Fujifilm egyedülálló HT-EBC (magas fényáteresztő elektron nyaláb) bevonatát használva a lencse teljes felületén, ellenőrzi a szellemképet és a becsillanást és éles, tiszta képeket készít.

    A lencse a Fujifilm egyedülálló X-Trans X-Trans™* CMOS aluláteresztő szűrő nélküli érzékelőjével rendkívül magas képminőséget biztosít. Csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket még olyan felvételi körülmények között is, mint a háttérvilágítás.

    Az objektív, és egy X szériás ** Lencse modulációs optimalizáló*** (LMO) technológiájú fényképezőgép test kombinálásával, a lencse teljesítménye még tovább növelhető. Az LMO korrigálja a diffrakciót *4 éltől élig éles képeket készít realisztikus háromdimenziós hatással, még kis rekeszállásnál is.

    Autofókuszálás apodizációs filteres szűrővel
    A múltban az apodizációs szűrőt csak a manuális fókusz lencséknél használták, ez az első használható, nagy pontosságú kontraszt AF.

    Egy X szériás fényképezőgéppel kombinálva, még természetesebb felvételt készíthet a jelenetről, a szinte teljesen csendes exponálásnak köszönhetően.

    Filmszerű effektek Film szimulációs funkcióval
    Az X szériás cserélhető objektíves fényképezőgépek Film Szimulációs móddal rendelkeznek, amelyet a Fujifilm 80 éves gyártási tapasztalatával fejlesztettek a színek és a tónusok reprodukálására. Pro Neg. Film szimulációs móddal kombinálva az objektívet, melyet kifejezetten a portréfotózáshoz fejlesztettek, gyönyörű bőrszín jeleníthető meg.

    Magas minőség és kényelmes használat
    Az apodizációs szűrő a legjobb eredményt biztosítja nagyobb rekeszértékeknél. Annak érdekében, hogy még világos környezetben is használhassuk ezeket a rekeszértékeket, a lencse egy ND szűrőt tartalmaz, mellyel három szinten állíthatjuk a fényerőt. Az objektív rekeszgyűrűje pirossal mutatja a tényleges FNo értéket. A különbség az FNo. és a hatékony FNo. között jelzi az apodizációs szűrő hatékonyságát.

    Mind a fókusz mind a rekesz gyűrű fém, ahogy a külső a lencse test is minőségi kivitelben. A textúra és a gyűrű nyomaték kényelmessé teszi a fotózást még finom kézi élességállításnál is.
     

     

  • Kompatibilitás:Fujifilm
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:56 mm
    Maximális rekesz:f/1,2
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:11 lencsetag / 8 csoport
    Látószög:28.5°
    Nagyítás:0,09x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:62 mm
    Átmérő:73.2 mm
    Hosszúság:69.7 mm
    Tömeg:405 g
    • Fujifilm FUJINON XF 56mm F1.2 R APD objektív
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS