Fujifilm FUJINON XF 50-140mm F2.8 R LM OIS WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 50-140mm F2.8 R LM OIS WR objektív

579 900 Ft
Fujifilm

A legújabb technológiával rendelkezik, por és vízálló, jól bírja az alacsony hőmérsékletet, hármas lineáris motorral, és kategóriájában a világ legjobb képstabilizátor technológiájával rendelkezik, így a felhasználók nem maradnak le egyetlen pillanatról sem, bármilyen körülmények között is fényképeznek.

 • Fujifilm FUJINON XF 50-140mm F2.8 R LM OIS WR objektív

   

  Egy telefotó zoom a legújabb technológiával

  Optikai kialakítása a telefotó képminőség zászlóshajója

  Kategóriájának legjobb képminőségét biztosítva, ez a kimagasló telefotó zoom speciális optikai konstrukcióval rendelkezik, 23 lencsetaggal 16 csoportban, öt ED lencsetaggal és egy szuper ED lencsetaggal, így méltán összevethető a fluorit lencsékkel. Maximalizálja a kromatikus aberrációt, és nagy felbontóképességet kínál.

  A Fujifilm egyedülálló HT-EBC (magas fényáteresztő elektronsugár bevonat) bevonatával rendelkezik a teljes lencsefelületen, mely kontrolálja szellemképet és a becsillanást és éles, tiszta képeket rögzít. Ráadásul, az újonnan kifejlesztett Nano-GI (Gradient Index) bevonat technológiája megváltoztatja az üveg és a levegő törésmutatóját, hatékonyan csökkentve a diagonálisan beeső fény szellemképeit és a tükröződéseket.

  Mint a többi XF objektív, a hét késes írisz sima, kör alakú bokeh effektet kínál. Az optikai tervezést kihasználva, gyönyörű bokeh rögzíthető mind elöl mind a kép hátsó részén.

  Egy belső zoom mechanizmusnak köszönhetően az objektív hossza nem változik, így annak egyensúlya továbbra is ugyanaz a teljes zoomtartományban.

  Kombinálva a lencsét egy X szériás fényképezőgép vázzal* mely lencse modulációs optimalizáló** (LMO) technológiával rendelkezik, az objektív teljesítménye még tovább nőtt. Az LMO korrigálja a diffrakciót*** éltől élig tartó élességet és realisztikus háromdimenziós hatást kínálva, még kis rekeszállásnál is.

  Nagy sebességű, csendes autófókusz a világ első hármas lineáris motorjának köszönhetően

  Belső fókuszáló rendszer*4 segíti a nagyasebességű AF. A fókusz objektív súlyának csökkentése és a 120° állítható hármas lineáris motor beépítése nagy sebességű, csendes AF tesz lehetővé.

  Gyorsabb AF akkor lehetséges, ha a lencsét egy fázisérzékelő autófókusszal rendelkező X szériás fényképezőgép vázzal kombináljuk. A szinte hangtalan zár segítségével, észrevétlenül készíthet képeket.

  Mivel az AF a képérzékelő jelét használja, rendkívül precíz élességállítás lehetséges.

  1m legkisebb üzemi távolsággal a teljes zoomtartományban, az optika tökéletes közeli felvételek készítéséhez.

  Kategóriájának legjobb képstabilizátor teljesítménye

  A nagy teljesítményű giroszenzorak és az egyedi algoritmusnak köszönhetően, megszünteti a hőmérséklet változás miatti jelsodródást, a Fujinon XF50-140mmF2.8 R LM OIS WR objektív kategóriájának legjobb képstabilizátor teljesítményét kínálja. Tiszta F2.8 rekeszértékével, kézben tartva is készíthet telefotó képeket.

  Időjárásálló, porálló, és-10°C alacsony hőmérsékletű működés

  A lencsehordón elhelyezett időjárásálló tömítéseknek köszönhetően, az optika időjárásálló, porálló, és -10°C alacsony hőmérsékleten is működőképes, így tökéletes társa a FUJIFILM X-T1 kamerának, amely szintén rendelkezik ezzel a védelemmel.

  Magas minőség és kényelmes használat

  Mind a fókusz mind a rekesz gyűrű fém, valamint a külső a lencse test is, minőségi kivitelben. A nagy tapasztalatnak és az egyéb csúcskategóriás professzionális objektívek ismeretének köszönhetően, mint a műsor-és CinemaScope, a textúra és a gyűrű nyomaték kényelmessé teszi a fotózást még a finom kézi élességállításnál is. A bajonett sárgarézből készült, mely növeli tartósságát.

  A kameratesttel együtt, a lencse kb. 60% - a gép teljes tömegének*5,jelentősen csökkentve a fényképész terheit.

  Az AF + MF funkció lehetővé teszi a zökkenőmentes kézi élességállítást. Miután megnyomta a zárat a jelenet autofókuszálásához, a manuális fókusz gyűrűvel finomhangolást végezhet*6
   

 • Kompatibilitás:Fujifilm
  Típus:Telezoom
  Gyújtótávolság:50-140 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés: 23 lencsetag/ 16 csoport
  Látószög:31.7° - 11.6°
  Minimum fókusztávolság:1 m
  Nagyítás:0,12x
  Íriszlamellák száma:7
  Szűrő méret:72 mm
  Átmérő:82,9 mm
  Hosszúság:106 mm
  Tömeg:995 g
  • Fujifilm FUJINON XF 50-140mm F2.8 R LM OIS WR objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS