Fujifilm FUJINON XF 23mm F2 R WR objektív

174 990 Ft
Fujifilm

Az objektív fém burkolata prémium minőséget és stabilitást kínál, ezen kívül az objektív időjárás- és porálló. Akár -10°C-on is üzemképes, így tökéletes választás kültéri fotózásra.

 •  

  Fujifilm FUJINON XF 23mmF2 R WR objektív


  Az XF 23mm F2 R WR széles látószögű objektív fejlett képfelbontással, képes átrajzolni a Fujifilm X-Trans CMOS szenzor performációját. Hasonló méretű és design ihlette, mint az XF 35mm F2 és ezzel bővíti az elegáns F2 kompakt kollekciót. A belső fókusz AF rendszer egy léptetőmotort használ a gyors és csendes autofókuszért. 

  Az objektív 10 elemből áll 6 csoportban, köztük két aszférikus lencsetaggal. Az aszférikus lencsetag optimális elhelyezkedése biztosítja a képsík élességét egészen a kép széléig. Ezen kívül a lencsetag segíti minimalizálni a teljesítményingadozást különböző fókusztávolságnál.

  Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás a kiváló kezelhetőségért
  A lencse súlya mindössze 180g.
  A kompakt és elegáns forma kivitelezés szinte teljesen kiküszöböli a mechanikai vignettálást, amikor az optikai keresőt használjuk a FUJIFILM X-Pro2 és X-Pro1 kamerákon.

  Gyors és csendes automatikus élességállítást
  A belső fókusz AF rendszer egy léptetőmotort használ a könnyű fókuszáló elemek mozgatására a csöndes és gyors autofókuszálásért. Ha ez kombinálva van a FUJIFILM X-Pro2 és az X-T2 fázisalapú AF rendszerével, az objektív hihetetlenül gyorsan, 0,05 másodperc alatt fókuszál. (Egy belső mérésnek megfelelően a CIPA-szabvány alapján, a High Performance üzemmód működésével.)

   

   

 • Kompatibilitás:Fujifilm
  Típus:Kompakt nagylátószögű objektív
  Gyújtótávolság:23 mm
  Maximális rekesz:f/2
  Minimális rekesz:f/16
  Felépítés: 10 lencsetag / 6 csoport
  Látószög:63.4°
  Minimum fókusztávolság:0,22 m
  Nagyítás:0,13x
  Szűrő méret:43 mm
  Átmérő:60 mm
  Hosszúság:51,9 mm
  Tömeg:180 g
  • Fujifilm FUJINON XF 23mm F2 R WR objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS