Fujifilm Fujinon XF 18mm F1.4 R LM WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm Fujinon XF 18mm F1.4 R LM WR objektív

422 000 Ft
Fujifilm

- X-mount lencse/APS-C formátum
- 27 mm (35 mm-es egyenértékű)
- Rekesznyílás: f/1,4-f/16
- 3 Asperical, 1 ED optikai üvegelem
- 15 elem 9 csoportban
- Lineáris autofókusz motor
- Időjárásálló kialakítás

  • Fujifilm XF 18mm F1.4 R LM WR objektív

     

    Kerüljön közel és mutasson meg még többet a Fujifilm sokoldalú FUJINON XF18mmF1.4 R LM WR objektívjével, amely egy professzionális, hordozható és időjárásálló fix gyújtótávolságú objektív. Az ekvivalens 27 mm-nek megfelelő gyújtótávolság tökéletes választás a tájképekhez, az utca hangulatának megörökítéséhez és minden más témához, ami a kettő között van. A villámgyors autofókusz, a tág F1.4-es rekesznyílás és a páratlan optikai kialakítás révén minden kreatív pillanatra készen áll. Az XF18mmF1.4 R LM WR készen áll, hogy bárhová is vigyék a kalandjai, ez az objektív teljes mértékben képes arra, hogy kihozza az X széria fényképezőgépeiben rejlő legapróbb részleteket is.

    A nagyszerű képek mindig jó ötletekkel kezdődnek, de csak az olyan FUJINON objektívek, mint az XF18mmF1.4 R LM WR, képesek valóban FUJIFILM színekkel kiteljesíteni és életre kelteni ezeket az ötleteket. Az ekvivalens 27mm-es gyújtótávolság, a tág és sokoldaló F1.4-es fényerő hatására a fotósok és a videósok képesek lesznek olyan felvételeket készíteni, amelyek megmutathatják, hogy mire képes az XF18mmF1.4 figyelemre méltó felbontóképessége. Minden pillanat számít, kezdve a spontán utcai kalandoktól, egészen azokig, amelyeket az aprólékosan megtervezett természetjárásokon keresztül fedezünk fel. Rendeltetéstől függetlenül, az XF18mmF1.4 egyértelmű választás mindazok számára akinek a képminőség ugyanolyan fontos, mint a történet mesélés.

     

    Bokeh vonzó megjelenéssel

    Az XF18mmF1.4 R LM WR lenyűgöző képminőségét tökéletesen kiegészíti a gyönyörű bokeh, amelyet F1.4-nél a lekerekített lamellák hoznak létre. A mérnöki munka és a tervezés találkozása teljes kontrollt biztosít a kép felett, és a kreativitás széleskörű, új világát nyitja meg, amely azzal a kiváló szeparációval kezdődik, amelyet ez az objektív hoz létre a téma és a háttér között.

     

    Kézi precizitás, amikor csak szüksége van rá

    Azokban a helyzetek, amelyek sokkal inkább manuális kontrollt igényelnek, az XF18mmF1.4 R LM WR manuális élességállító gyűrűje sima, egyenletes forgatást biztosít az egyik végétől a másikig. Ezáltal a fókusz meghúzása gyerekjáték a videofelvételek rögzítésekor, a fókusz beállítása pedig egyszerűvé válik olyan tárgyakon keresztül történő fényképezéskor, mint a prizmák és a nagyító üvegek. Függetlenül attól, hogy felvételei elkészítésekor manuálisan vagy autofókuszt használ, az XF18mmF1.4 gondoskodik arról, hogy készen álljon a tökéletes pillanat megörökítésére, így az egyetlen szerencse, amire szüksége lesz, hogy a megfelelő helyen legyen a megfelelő időben.

     

    Soha ne hagyjon ki egy képet sem, bármilyenek is legyenek a körülmények

    A kreativitás nem állhat meg, akkor sem ha rossz az idő, ezért az XF18mmF1.4 R LM WR objektívet teljes mértékben úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Az objektívet összesen nyolc időjárásálló tömítés védi a portól, a nedvességtől és a -10 °C-os (14 °F) hőmérséklettől. Ennek köszönhetően akkor is folytathatja a munkát, mikor mások már kénytelenek feladni. A rekeszgyűrűn található "A" állású zár további nyugalmat biztosít azokban az esetekben, amikor igazán el kell merülnie a legjobb képek készítésének művészetében.

     

    Főbb jellemzők


    - A primer nagylátószögű objektívet APS-C formátumú FUJIFILM X-bajonettes tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezték, és 27 mm-es gyújtótávolságot biztosít, amely 35 mm-es gyújtótávolságnak felel meg.


    - Az optikai kialakítás 15 elemet tartalmaz 9 csoportban, köztük három aszférikus elemet és egy ED elemet, amelyek csökkentik a torzítást és a szférikus aberrációt az optimális élesség és a pontos megjelenítés érdekében.

    - Az optikai elemek Super EBC bevonattal rendelkeznek, amely csökkenti a lencse becsillanását és szellemképet a jobb kontraszt és színhűség érdekében.

    - A lineáris autofókusz motor gyors és érzékeny, szinte hangtalan AF-et biztosít, egészen 0,04 másodperc alatt mindössze 20 cm-es tárgytávolságig. Belső élességállítási kialakítással és finom kézi élességállítási vezérléssel is rendelkezik.

    Az objektívtest időjárásálló szigetelést kapott, amely megvédi a portól és a nedvességtől, és lehetővé teszi a gondtalan használatot zord körülmények között és akár a - 10°C-os fagyponton is.
     

    PIXINFO TESZT

    Hivatalos weboldal

  • Kompatibilitás:Fujifilm
    Típus:Professzionális nagylátószögű objektív
    Gyújtótávolság:18 mm
    Maximális rekesz:f/1,4
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:15 lencsetag / 9 csoport
    Látószög:76.5°
    Minimum fókusztávolság:0,2 m
    Nagyítás:0,15x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:62 mm
    Átmérő:68,8 mm
    Hosszúság:75,6 mm
    Tömeg:370 g
    Garancia:2 év
    • FUJINON XF 18mm f/1.4 R objektív
    • Első lencsevédő sapka
    • Hátsó lencsevédő sapka
    • Garanciajegy
    • Használati útmutató
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS