Fujifilm FUJINON XF 18-135mm F3.5-5.6 R LM OIS WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 18-135mm F3.5-5.6 R LM OIS WR objektív

345 000 Ft
Fujifilm

A világ legfejlettebb 5.0 lépéses képstabilizátora időjárásálló felépítéssel mely több mint 20 tömítéssel rendelkezik.

  • Fujifilm FUJINON XF18-135mm F3.5-5.6 R LM OIS WR objektív

     


    Széles fényképezési tartománnyal bír, a 27mm* nagylátószögtől a 206mm telefotóig*

    Az objektív számos különböző fényképezési jelenet és a gyakran használt szögek rögzítésére használható. Ilyen a (27mm *) széles látószög, melyet gyakran használnak tájképek és az épületek fényképezésére, a (35mm * 40mm * 50mm *) normál látószög, amely természetes módon rögzíti a képet, illetve a (85mm * 135mm * 200mm * 7.5x zoommal) teleobjektív, amely kitűnő portrék és a sport jelenetek rögzítéséhez.

    Az éles és gazdag kontrasztú nagy leíró teljesítmény eléréséhez a széles látószögtől a telefotóig, kiváló teljesítményű üveglencse anyagok, köztük 4 aszférikus lencse és 2 ED üveg lencse került beépítésre. Többrétegű HT-EBC bevonattal rendelkezik, amely nagy áteresztőképességgel(99,8%) és az alacsony reflexióval (0,2%) bír, így hatékonyan csökkenti a lencse becsillanását és a szellemképet, ami gyakran előfordul háttérmegvilágítású környezetben. Kihasználva a lencse széles zoom tartományát, nagyobb mozgásteret biztosít a kompozíciók és a szögek kiválasztásánál.

    Időjárásálló felépítés

    A lencsehordón elhelyezett 20 időjárásálló tömítésnek köszönhetően az optika ellenáll a természetben előforduló hirtelen esőnek, pornak vagy a fröccsenő víznek.

    A felhasználók az időjárásálló függőleges "VG-XT1" markolat, az optika és FUJIFILM X-T1 kamerájának használatával még jobban ráfókuszálhatnak a jelenetre.

    A zoom beállítás továbbfejlesztéséhez egy ventilátor helyezkedik el a lencse hordó alján. A szerkezet gyakorlatilag megakadályozza, a porrészecskék és a nedvesség bejutását az objektívbe, biztosítva a zökkenőmentes működést.

    Gyors autofókusz (max. 0.10 mp.)**, csendes működés

    The XF18-135mmF3.5-5.6 R LM OIS WR belső fókusz mechanizmust használ*** a gyors autófókusz eléréséhez. Ezáltal lehetővé vált egy lineáris motor beépítése és a fókusz lencsék súlyának csökkenése. Az X szériás fényképezőgépek * 4 melyek kompatibilisek a fázis érzékelő AF-al, és ezen lencsék kombinálásával egyszerűbben fényképezhetünk és gyorsabb AF áll rendelkezésre.

    Lineáris motor technológia amely közvetlenül hajtja a fókuszlencséket, alacsony zajszintet és csendes működést kínál videók készítésénél.

    A világ legfejlettebb 5.0 lépésű képstabilizátor funkciója

    A világ legfejlettebb 5.0 lépésű képstabilizátor teljesítményények eléréséhez, az alacsony frekvenciatartományú működési teljesítmény javult és kifejlesztettek egy algoritmust, hogy pontosan érzékelje az elmosódást az érzékelt jelnél. Alacsony zársebesség tartományban 2x javult a korrekció teljesítménye. Így állvány használata nélkül is nagyszerű képeket készíthet.

    Az új precíziós giroszkóp érzékelő kvarc oszcillátorral került beépítésre, amely magas és alacsony frekvenciájú sávszélességnél is érzékei a működést.

    Könnyű és kompakt kialakítása miatt könnyen hordozható

    Nagy látótér, képstabilizátor funkció, és időjárás-ellenálló szerkezet, melynek súlya mindössze 490g. A FUJIFILM X-T1 kamrával kombinálva is csak 930g súlyú, könnyebbé téve a felhasználóknak még több jelenetet fényképezését.

    4 "aszférikus lencse" került beépítésre, amelyek növelik az általános gömb alakú lencsék együttes teljesítményét, segítve, hogy az optika felismerhesse a rendkívül rövid távolságot is. A könnyen irányítható méret egyensűlyban az optika teljes hosszúságával, kényelmes fényképezést kínál.

  • Kompatibilitás:Fujifilm
    Típus:Teleobjektív
    Gyújtótávolság:18-135 mm
    Maximális rekesz:f/3,5–5,6
    Felépítés:16 lencsetag / 12 csoport
    Minimum fókusztávolság:0,45 m
    Nagyítás:0,27x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:67 mm
    Tömeg:490 g
    • Fujifilm FUJINON XF 18-135mm F3.5-5.6 R LM OIS WR objektív
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS