Fujifilm FUJINON XF 16-55mm F2.8 R LM WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 16-55mm F2.8 R LM WR objektív

416 900 Ft
Fujifilm

Az időjárásálló XF16-55mm F2.8 R LM WR objektív az XF standard zoom objektívek zászlóshajója 24mm* - 84mm* ekvivalens gyújtótávolsággal, F2.8 rekeszértékkel a teljes tartományban. Fejlett optikai kialakítás szabályozza a különböző aberrációkat, éltől-élig élességét kínálva a teljes zoom tartományban.

 • Fujifilm FUJINON XF 16-55mm F2.8 R LM WR objektív

   


  Optikai tervezés maximális képminőséggel, a standard zoom objektívek zászlóshajója

  Kategóriájának legjobb képminőségével, egy gyors standard zoom objektív, konstans F2.8 rekeszértékkel, 17 lencsetaggal 12 csoportban. Magában foglal három aszférikus lencsetagot, a szférikus aberráció és torzítás kontrolálására, és három ED üveg lencsetagot mely csökkenti az oldalirányú kromatikus aberrációt (nagylátószög) és az axiális kromatikus aberrációt (telefotó), széltől-szélig élességet kínálva a teljes zoom tartományban.

  Kilenc lekerekített rekesz lamellája lágy, kör alakú bokeh effektet kínál. A szférikus aberráció csökkentésével gyönyörű bokeh készíthető mind a kép előterében mind hátul.

  A Fujifilm egyedülálló HT-EBC (magas fényáteresztő Electron Beam Coating) bevonatát használva a lencse teljes felületén, biztosítja a szellemkép és a becsillanás kontrolálását éles, tiszta képeket kínálva. Ráadásul, az újonnan kifejlesztett Nano-GI (gradiens Index) bevonat technológiával, amely megváltoztatja az üveg és a levegő közötti törésmutatót, a szellemkép és a becsillanás jelentősen csökken átlósan beeső fénynél.

  Az objektív és egy X szériás*Lencse modulációs Optimalizáló ** (LMO) technológiájú fényképezőgép test kombinálásával, a lencse teljesítménye még tovább növelhető. Az LMO korrigálja a diffrakciót*** éltől élig éles képeket és realisztikus háromdimenziós hatást kínálva, még kicsi rekeszállásnál is.

  Gyors és csendes autófókusz a lineáris motornak köszöngetően

  A fókusz lencse súlyának csökkentésével és a dupla lineáris motorral csendes, nagy sebességű akár 0,06 mp-es AF érhető el ha az objektívet egy X szériás *4 fázis alapú AF-al rendelkező fényképezőgép testtel kombináljuk. Együtt a szinte hangtalan zárral, észrevétlenül készíthetünk fényképeket csendes helyeken.

  Időjárásálló, porálló és -10°C hőmérsékletig működőképes

  Tömítések alkalmazásával a lencsehordó minden részén, az objektív ídőjárás és porálló, és -10°C hőmérsékletig működőképes, így tökéletes kiegészítője a FUJIFILM X-T1 kamerának, mely ugyanezzel a védelemmel rendelkezik.

  *35mm formátummal egyenértékű
  **CIPA (Camera & Imaging Products Association) szabványoknak megfeleltetve,belső mérések alapján, nagy teljesítmény módban, Fujifilm 2012. május
  ***Módszer, ami a viszonylag kisebb lencséket középre vagy végére mozgatja az első csoport mozgatása nélkül, amely viszonylag nagyobb lencsékből áll
  *4A "FUJIFILM X-T1", "FUJIFILM X-T1GS" és "FUJIFILM X-E2" támogatásával 2015.január

 • Kompatibilitás:Fujifilm
  Típus:Fix objektív
  Gyújtótávolság:16-55 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:17 lencsetag / 12 csoport
  Látószög:83.2°- 29°
  Minimum fókusztávolság:0,3 m
  Nagyítás:0,16x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:77 mm
  Átmérő:83,3 mm
  Hosszúság:106 mm
  Tömeg:655 g
  • Fujifilm FUJINON XF 16-55mm F2.8 R LM WR objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS