Fujifilm FUJINON XF 100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR objektív

687 900 Ft
Fujifilm

A FUJINON XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR egy szuper zoom teleobjektív 35 mm-es gyújtótávolsággal, amely 152–609 mm-el egyenértékű.

 • Fujifilm FUJINON XF 100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR objektív


  A 14 csoportos, 21 lencsetagból álló nagy teljesítményű optikai összeállítás tartalmaz 5 ED lencsét és egy szuper ED lencsét a kromatikus aberráció csökkentése érdekében, amely gyakori probléma a teleobjektíveknél. Ennek következményeképpen kategóriája legjobb képminőségét biztosítja. Az objektívet kézi fotózásra tervezték 5.0-lépéses* képstabilizáló rendszerrel, a súlya pedig kevesebb mint 1,4 kg. A gyors autófókuszt a lineáris motor tökéletesen alkalmassá teszi a gyorsan mozgó témák – például repülőgépek vagy motorsportok – fotózására. Az objektív víz- és porálló, valamint akár -10 °C-os hidegben is működőképes, vagyis a legkülönfélébb kültéri fotózási körülmények között használható. Az első lencsetagot víz- és porlepergető fluorbevonat védi, amely tovább növeli az objektív ellenállóságát.

  Csökkentett kromatikus aberráció a nagy felbontású képekért

  A 14 csoportból és 21 lencsetagból álló optikai összeállítás, amely öt ED lencsetagot és egy szuper ED lencsetagot tartalmaz, a fluorlencsékhez hasonló eredményt biztosít, az axiális kromatikus aberráció csökkentésével pedig részletgazdag képeket készít. A maximális nagyítás 0,19x, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a tele-makróképek készítését.

  Kategóriájában egyedülálló 5,0-lépéses* képstabilizátor

  A szuper zoom teleobjektívek körében legerősebbnek számító 5,0-lépéses képstabilizáló rendszerrel bemozdulásmentes képet készíthet a maximális, 609 mm-es (35 mm-es formátummal ekvivalens) telefotó beállítások mellett is. Ha pedig pásztázást érzékel, az objektív automatikusan csak a függőleges síkra kapcsolja be a rezgéskorrekciót.

  Gyors és halk AF a két lineáris motornak köszönhetően

  A két lineáris motor segítségével gyorsan fókuszálhat a mozgó témákra is. A motorok csendesek, így az objektív ideális élő, zenés és színházi előadások rögzítésére. Még gyorsabb autófókuszos fényképezés lehetséges a fókuszkorlátozó funkció segítségével, amely a közeli fókuszpontot 5 m-re korlátozza.

  Kompakt és könnyű kialakítás

  A kevesebb mint 1,4 kg-os súlynak köszönhetően a kézi fotózás sokkal kevésbé megerőltető. Ha egy X-T1-re szereli fel az objektívet, a két eszköz együttes súlya kevesebb mint 2 kg, így könnyű menet közben fotózni. Ráadásul a vázhoz rögzített objektív kedvező súlyelosztásának köszönhetően a ténylegesnél könnyebbnek tűnik.

  Víz- és porállóság, működés -10 °C-on és fluorbevonat

  Az objektív 13 víz- és porálló tömítéssel rendelkezik 12 ponton, így még a legzordabb kültéri körülmények között is magabiztosan fotózhat. Az első lencsetagot védő fluorbevonat vízlepergető hatású, így kevésbé érzékeny a szennyeződésekre, és könnyedén tisztítható.

  Objektív napellenző polárszűrő ablakkal és zármechanikával

  Az objektív napellenzőjéhez tartozik egy csúsztatható ablak, amelyen keresztül akkor is elérhető a polárszűrő, ha a napellenző fel van helyezve.

  A napellenző zármechanikával is rendelkezik, amely biztosan rögzíti az objektívhez.

  Kompatibilis az 1,4x telekonverterrel

  Az objektív kompatibilis az XF1.4X TC WR telekonverterrel Atelekonverterrel egy 140–560 mm F6.3–8 vagy 213–853 mm objektívnek lesz megfelelő
  (35 mm-es formátummal ekvivalens). A fázisérzékelős AF fényképezés még F8 esetén is lehetséges.

   
 • Kompatibilitás:Fujifilm
  Típus:Szuper zoom teleobjektív
  Gyújtótávolság:100-400 mm
  Maximális rekesz:f/4,5–5,6
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:21 lencsetag / 14 csoport
  Látószög:16.2° - 4.1°
  Minimum fókusztávolság:1,75 m
  Nagyítás:0,19x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:77 mm
  Átmérő:94,8 mm
  Hosszúság:210,5 mm
  Tömeg:1375 g
  • Fujifilm FUJINON XF 100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS