Sigma 18-300mm F3.5-6.3 DC MACRO OSHSM (C) objektív Canon EOS fényképezőgépekhez (KÉSZLETEN) - Tennofoto.hu

Sigma 18-300mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM (C) objektív Canon EOS fényképezőgépekhez

Sigma
s886954

16,6x nagy átfogású zoom objektív, mely 4 FLD lencsetagot foglal magában az optikai teljesítmény kihangsúlyozására
Megjegyzés: Az optikai stabilizátor funkció a Sony és Pentax bajonetteknél nem elérhető.

Jelenleg nem kapható!
  • 18-300mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM (C) objektív Canon EOS fényképezőgépekhez


    Hangsúly a képminőségen. - Ez a Sigma új minden az egyben objektívje. 16,6x nagyítású zoom objektív, mely 4 FLD lencsetagot foglal magában, hogy az optikai teljesítmény még kiválóbb legyen.
    A nagy átfogású zoom objektíveknek kompaktságot és más fejlesztéseket kell magában hordozniuk, hogy képesek legyenek a különféle fényképezési jelenetek kényelmes és sokoldalú megvalósításához. Még a nagy átfogású zoom objektívekkel is az a célunk, hogy kielégítsük a lelkes fotósokat az objektív sokoldalúságával és optikai teljesítményével. Ezért kerestük azt a pontot, ahol minden részlet, mint például a specifikációk, teljesítmény és a méret, a helyére kerül és ez az objektív, ennek az utazásnak az eredménye. Élvezze a teljesítményét egy nagy átfogású standard zoom objektívnek, aminek „ kiváló képminősége a legmagasabb színvonalú, minden koncepciónál”, amely termékvonalakat a SIGMA megújított és megalapított a SIGMA Global Vision-nel.

     

    A legújabb technológia a magas optikai teljesítményért és kompaktságért Az újonnan fejlesztett kép stabilizátor a jobb kompenzálásért
    A nagy átfogású objektívek gyakran követelnek kompaktságot és további funkciók javítását, hogy képesek legyenek kényelmesen és sokoldalúan átfogni számos fotógráfiai témát. Viszont a SIGMA továbbra is hiszi, hogy a képminőség számít a leginkább. Amikor kevés felszereléssel utazunk, az objektívnek képesnek kell lennie a széles zoom átfogásra, különösen ha nincs idő objektíveket cserélni. Még a nagy átfogású objektívekkel is az a célunk, hogy megfeleljünk a lelkes fotósok igényeinek, melyet ez az objektív a sokoldalúságával és optikai teljesítményével kínál. Ezért kerestük meg azt a pontot, ahol az összes tényező, mint a specifikáció, teljesítmény és méret a helyére kerül és ez az objektív lett munkánk gyümölcse.

     

    Új termékvonalak az SGV koncepcióból, új szintre emelik a képminőséget. Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a SIGMA szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.
    A kiváló objektívek készítéséhez három követelménynek kell megfelelni: megfelelő tervezés, pontos gyártás és ellenőrzés, amely biztosítja az előírásoknak való megfelelést. A SIGMA objektívjei jól átgondolt tervezés után kifinomult és fejlett Japán gyártástechnológia segítségével születnek. Objektívjeinknek a végső simítást a teljesítmény kiértékelése adja meg. Régen hagyományos érzékelőkkel mértük az objektívek teljesítményét. Mára már kifejlesztettük saját szabadalmaztatott A1* MTF (modulációs átviteli funkció - modulation transfer function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Ennek a rendszernek a használatával minden egyes objektívet az Aizu gyárunkban ellenőrzünk, saját gyártási telephelyünkön. Ezzel még a korábban észrevehetetlen nagyfrekvenciás spektrumok is a minőség-ellenőrzés felülvizsgálata alá kerülnek, biztosítva a folyamatosan magas objektív teljesítményt. MTF rendszerünk képes tesztelni a teljes méretű (full frame) 20 megapixel feletti 35 mm-es digitális fényképezőgépekhez készült objektíveket is.
    *A1:Aizu 1

    Megjegyzés: Az optikai stabilizátor funkció a Sony és Pentax bajonetteknél nem elérhető.

    Tulajdonságok


    • (C) Contemporary - Kompaktság és magas optikai teljesítmény legújabb technológiája. Magas teljesítmény, ami megfelel a különböző fényképezési helyzetekben
      A SIGMA az alábbi három termékvonalába szervezi át az összes objektívét: Contemporary, Art és Sports. A három közül, a Contemporary egy nagyteljesítményű széria, mely magában foglalja a legújabb technológiát, így lehetővé téve a magas optikai teljesítményt és kompaktságot számos fényképezési szituációban. A SIGMA megoldotta azt a nehéz problémát,hogy a méretet és a súlyt alacsonyan tartsa, anélkül, hogy lemondjon az optikai teljesítményről és funkcióról követve a legújabb technológiát.
       
    • Kiváló optikai teljesítmény, mely megfelel a tapasztalt felhasználóknak
      Ez az objektív 4 FLD („F” alacsony szórású) lencsetagot tartalmaz, melynek teljesítménye azonos 1 SLD lencsetagéval. Ez teszi lehetővé, hogy csökkentse a kromatikus aberrációt, főleg a tele állás végén és tiszta, színgazdag képminőséget biztosítson.
      * FLD lencse a legjobb minőségű alacsony fénytörésű üveg ami csak elérhető, rendkívül nagy fényáteresztő képességgel. Ennek az optikai üvegnek azonos a teljesítménye a fluorit üvegével, melynek alacsony fénytörési indexe és alacsony szórásképe van, a hagyományos optikai üvegekhez képest. Ezek a jellemzők kiválóan korrigálják a visszamaradó kromatikus aberrációt(másodlagos spektrum) , melyeket a hagyományos lencsék nem tudnak javítani és nagy felbontású, kontrasztos képet biztosítanak.
       
    • A sűrűen elhelyezett lencsetagok technológiája vezet a kiváló képminőséghez
      A legmegfelelőbb optikai lencse elemeket választottuk, hogy optimalizáljuk az objektív teljes fókusztávolságát. A nagylátószögön át a tele és makró állásig, kiváló képminőséget kínál a teljes zoomtartományban. Kompenzálja a torzítást, különösen a nagylátószög vége felé és rendkívül kifejezőképességet kínál a középponttól a sarkokig.
       

    • Bevillanás és szellemkép csökkentés
      Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős fényforrásoknak, mint például az ellenfény. A SIGMA Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.
       

    • Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg
      A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kissé eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, ami különösen észrevehető a teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként” ismert. A második spektrum minimalizálására – amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél –, a SIGMA objektívjeiben háromféle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F” Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a SIGMA objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.
       

    • Lekerekített blende
      Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy a víz felszínén visszaverődés a háttérben, a lekerekített 7 lemezes blende segíti a vonzó bokeh effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.
       

    • Újonnan fejlesztett kép stabilizátor a jobb kompenzálásért
      Megvizsgálva a rendszer kiépítését és a firmware algoritmusát, körülbelül 3.5x nagyobb kompenzációt sikerült elérni.
      *CIPA iránymutatáson alapszik. A méréseket a tele állás végén futtattuk, amikor az objektív APS-C szenzorú fényképezőgép vázhoz csatlakozik.
       

    • Újonnan fejlesztett Hyper Sonic Motor
      A nagy zoomátfogás kényelmes és gördülékeny használatát szem előtt tartva, az objektív nagyobb HSM (Hyper Sonic Motor) motort tartalmaz, melyet újonnan fejlesztettünk ki ehhez az objektívhez. Kellőképpen erős, hogy gyors és csendes AF-el szolgáljon.
       

    • TSC (hőstabil műgyanta)
      Hagyományosan a fém és polikarbonát minősége határozza meg a fényképezőgép és objektív szerkezetét. Az iparágban először a SIGMA objektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC)*, amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához.
      *A TSC (hőstabil műgyanta) az alumíniumhoz hasonló hőtágulási karakterű. A TSC-ből készült alkatrészek kevésbé deformálódnak, lehetővé téve a nagyon komoly precizitású lencseépítést. Az általában használt 20% üveget tartalmazó polikarbonáttal összehasonlítva a TSC körülbelül 70%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. A 30% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva pedig 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. (Az összehasonlítva más SIGMA gyártású komponensekkel.)
       

    • High-precision, rugged brass bayonet mount
      A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.
       

    • Az előtétlencsét kizárólag erre a termékre fejlesztettük. (külön megvásárolható)
      1:2 maximális nagyítási arányt kínál és a változtatható látószögek teszik alkalmassá zoom-makro fotózáshoz. Azzal, ahogy a zoom gyűrűt forgatjuk, lehetővé teszi a fotós számára, hogy közeli képeket készítsen például ékszerekről és virágokról.
       

    • 46-megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő
      Ténylegesen 46 megapixeles (4800 × 3200 × 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 × 3136 × 3 réteg) biztosító 23,5 × 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezet szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell aluláteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín három dimenziós érzést nyújt.
       

    • Kiemelkedő precizitás és minőség – teljesen egészében Japánban gyártva
      Integrált gyártási rendszerünk minőségének optimalizálásával a Sigma arra összpontosít, hogy a dolgokat helyesen végezzük el saját kezűleg, saját technikánkkal. Azon kevés gyártó közé tartozunk, akiknek a termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretünk úgy gondolni a termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk esszenciája, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Sigma termékeink valódi minősége miatt büszkék vagyunk magunkra, ami a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink szerte a világon kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit , mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.
       

    • Egy az Ön igényeire szabható objektív - Az új egyedülálló szoftver és USB dokkoló egyszerűvé teszi a személyre szabást.
      Új termékvonalainkhoz kifejlesztettünk egy egyedülálló SIGMA Optimization Pro szoftvert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az objektív szoftverének (firmware) frissítését és a fókusz pozíció, és más paraméterek állítását. A felhasználó képes összekapcsolni a számítógépét az objektívjével egy speciális USB dokkoló segítéségével, és egyszerűen kezelhető képernyő vezérléssel létrehozhatja saját objektív specifikációját. A Sports széria objektívjeihez a fókuszkorlátozó is személyre szabható.

  • Kompatibilitás:Canon
    Típus:Makró objektív
    Gyújtótávolság:18-300 mm
    Maximális rekesz:f/3,5-6,3
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:17 lencsetag/ 13 csoport
    Látószög:76,5° - 5,4°
    Minimum fókusztávolság:0,39 m
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:72 mm
    Átmérő:79 mm
    Hosszúság:100 mm
    Tömeg:585 g
    Garancia:3 év
    • 18-300mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM (C) objektív Canon EOS fényképezőgépekhez
    • Tartozék napellenzővel (LH780-07)
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS