Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD objektív, Canon fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD objektív, Canon fényképezőgépekhez

279 900 Ft
Tamron
F045E

Típus: Fix-objektív
Szerkezet: 10 csoport, 14 tag
Szűrőmenet mérete: 72 mm

 • 1979-ben kezdtünk el high-end, csúcskategóriás objektíveket gyártani, 40 éve született a Super Performance, röviden SP széria. Erre a jubileumi alkalomra nem is tehettünk mást, mint, hogy elhoztuk nektek minden idők legjobb rajzolatú Tamron objektívjét.

  A képminőség lenyűgöző lett. Tökéletes részletgazdagság a képek szélein, akár f/1.4 mellett is. Fantasztikus bokeh, krémesen lágyan mosott háttér, és tűéles téma, és valami megfoghatatlan plusz, ami csak a legjobb objektívekre jellemző. Nehéz megmondani mi ez, de az ember rögtön látja, amikor ránéz az elkészült képre: igen, megtörtént a varázslat.

   

  BBAR G2 bevonat

  A Tamron régóta ismert az innovatív lencsebevonatairól a szakmában, ezért bizonyos optikai megoldások megvalósításában megkerülhetetlenné váltunk. A BBAR második generációs változata soha nem látott módon szűri ki a nem kívánt becsillanásokat és tükröződéseket, így elképesztően tiszta és kontrasztos rajzolatot biztosít az objektívnek.

   

  Tap-in dokkoló

  Ez az optikánk is kompatibilis a Tap-in dokkolónkkal, ami egyedi fókuszbeállítást, és kalibrálást tesz lehetővé.

   

  A tökéletes alkotáshoz

  Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén: A frontlencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását. A magnézium-fluorid bevonatú jobboldali lencsét hiába próbáltuk összekenni egy olajalapú festéket tartalmazó filctollal. A bevonat nélküli lencsére rajzolni is lehet.

   

  Ellenáll az elemeknek

  A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is. 

   

  Ultrasonic Silent Drive, a precíz és csendes autofókuszért

  Az Ultrasonic Silent Drive (USD) autofókusz rendszer villámgyors élességállítást tesz lehetővé. Speciális ultrahangos motorok mozgatják a lencséket, amik a gyorsaság mellett szokatlanul csendesen és pontosan vezérelhetően működnek.

   

  Super Performance

  Az SP objektívek fejlesztésénél egyedüli célként a kompromisszum nélküli, kiemelkedő teljesítményt határoztuk meg, ez alapozta meg ennek a szériának a sikerét 40 évvel ezelőtt. Ez az objektív azoknak készült, akik a kompromisszum nélküli képminőség mellett a művészi alkotás varázsát akarják megragadni a képeikben.

 • Kompatibilitás:Canon EF
  Típus:Fix objektív
  Gyújtótávolság:35 mm
  Maximális rekesz:f/1,4
  Minimális rekesz:f/16
  Felépítés:14 lencsetag / 10 csoport
  Látószög:63° 26'
  Minimum fókusztávolság:0,3 m
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:72 mm
  Átmérő:80,9 mm
  Hosszúság:104,9 mm
  Tömeg:815 g
 • Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD objektív, Canon fényképezőgépekhez

  Használati útmutató

  Garancia

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS