Sigma 14-24 mm F2.8 DG HSM objektív, Canon fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 14-24 mm F2.8 DG HSM objektív, Canon fényképezőgépekhez

529 800 Ft
Sigma
s212954/0019963

- Zéró torzítás
- A tökéletes nagy fényerejű 14-24 mm-es zoom objektív
- Kiemelkedő Art sorozatos képminőség
- Kompatibilis a Canon objektív korrekciós funkciójával
- Por és fröccsenő víz ellen védett felépítés

  • Sigma 14-24 mm F2.8 DG HSM objektív, Canon fényképezőgépekhez 

     

    A tökéletes nagy fényererjű, ultranagy látószögű zoom objektív 
    Megteremti a tökéletesség új szabványát az ultranagy látószögű objektívek között

    Kihasználva az Aizu üzem gyártási előnyeit, a SIGMA képes akár 80 mm átmérőjű ultranagy pontosságú, öntött üvegből készült aszférikus lencsetagok előállítására és új termékekbe való beépítésére. Ez a vezető optikai technológia új szabvány megteremtését ígéri az ultranagy látószögű objektívek terén.

    Az Art sorozatban a SIGMA egyszerre kezdte meg egy 14 mm-es ultranagy látószögű fix gyújtótávolságú és egy zoom objektív ultranagy látószögű objektív fejlesztését. 2017-ben a cég bemutatta az ultranagy látószögű 14 mm F1.8 DG HSM | Art objektívet. Ez az objektív kimagasló képminőséget biztosít az F1.8 fényerővel kombinálva.

    Most a SIGMA bemutatja az ultranagy látószögű 14-24 mm F2.8 DG HSM | Art zoom objektívet. Miközben minimálisan tartja a torzítást, ez az objektív kiemelkedő, F2.8 fényerőt biztosít a teljes gyújtótávolság tartományon, és minden gyújtótávolságnál illetve tárgytávolságnál a legmagasabb képminőséget kínálja. Éppen ezért ez a csúcs a nagy átmérőjű, nagy látószögű zoom objektívek között.

     

    Kiemelkedő Art sorozatos képminőség
    Az 50 megapixelesnél is nagyobb felbontású fényképezőgépekhez tervezve

    Az 50 megapixelnél is nagyobb felbontású fényképezőgépekhez tervezett, a teljes zoomtartományban a legmagasabb képminőséget biztosító 14-24mm F2.8 DG HSM | Art objektív három FLD lencsetagot, három SLD lencsetagot, és három aszférikus lencsetagot tartalmaz, melyek egyike kiemelkedően nagy átmérőjő aszférikus elem. Ezen nagy törésmutatójú üveg lencsetagoknak a megflelelő elosztásával tovább lehetett növelni az FLD és SLD lencsetagok korrekciós hatását. Az optikai rendszer minimalizálja a traverzális kromatikus aberrációt és egyéb optikai rendellenességeket, kiemelkedően magas képminőséget eredményezve.

    Az optikai rendszer első eleme egy nagy átmérőjű aszférikus lencsetag. Ennek és a többi lencsetagnak az optimalizálásával a torzítás 1%-os szinten belül marad.* Ennnek eredményeként a fénylő pontok nem csak a kép közepén, de a széleken is elhúzás nélkül, pontként jelennek meg, miközben a bejutó fény mennyisége is bőséges a kép teljes felületén. Ezen felül a tervezési fázistól kezdődően elvégzett szimulációk segítették minimálisan tartani a tükröződések és a szellemképek kialakulásának veszélyét. Ezek a technológiák együtt biztosítják a tökéletes ultranagy látószögű teljesítményt.

    * Végtelenre állított élességnél

     

    Exkluzív, alacsony szórású üveg

    Az üvegen áthaladó fény törésének mértéke függ a fény hullámhosszától. Ennek a ténynek tudható be, hogy a különböző színek nem ugyanabban a pontban lesznek élesek. Az eredmény a kromatikus aberráció és a színes szegélyek, amiket főleg teleobjektíveknél lehet megfigyelni. A kromatikus aberráció jelentős része eltüntethető egy nagy fénytörésű konvex, és egy kis fénytörésű konkáv lencsetag kombinálásával. Ennek ellenére valamennyi kromatikus képhiba maradhat, amit „másodlagos spektrumként” emlegetünk. A hagyományos objektíveknél komoly gondként jelentkező másodlagos spektrumot a SIGMA objektívekben akár három különböző alacsony szórású üvegből készült lencsetag is csökkentheti: ELD (Extraordinary Low Dispersion - extra alacsony szórású), SLD (Special Low Dispersion - speciálisan alacsony szórású) és FLD (“F” Low Dispersion - „F” alacsony szórású). Az FLD lencsetag ultra-alacsony szóródás mellett rendelkezik nagy fényáteresztő képességgel, ami a fluorit szokatlanul alacsony szórásával párosul. Az ilyen jellegű, egyedülállóan alacsony szórású lencsetagok felhasználásával készülő SIGMA objektívek kromatikus hibáktól mentes, kiemelkedő rajzolatot biztosítanak.

     

    A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

    Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az olyan problémás megvilágításoknak is, mint amilyen például az ellenfény. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is. A mellékelt napellenző segítségével blokkolhatók a képminőséget rontó beeső fénysugarak is.

     

    Kompatibilis a Canon opjektív korrekciós funkciójával*

    A Canon bajonettes változat kompatibilis a Canon Lens Aberration Correction (Canon Objektív Aberráció Korrekció) funkcióval. Az objektív optikai karakterisztikájához igazodva ez a funkció a fényképezőgépen belül korrigálja a periférikus megvilágítást, a kromatikus aberrációt, a geometriai torzítást és egyéb hibákat.

    * A funkció nem minden Canon fényképezőgépen érhető el. Továbbá az elérhető korrekciók listája a Canon modellek között eltérő lehet.

     

    Professzionális jellemzők - Lehetővé teszi a munkát minden időjárási helyzetben

    Mint a SIGMA Sports sorozat objektívjei, a 14-24 mm F2.8 DG HSM | Art is nagyon hatékony por és fröccsenő víz ellen védő szigetelésekkel van ellátva, amit a bajonettnél, az élességállító gyűrűnél és a zoom gyűrűnél speciális szigetelés egészít ki, hogy a fotós minden időhárási körülmény mellett dolgozhasson. Ezen felül a frontlencsét egy víz és olajtaszító réteg védi, ami megkönnyíti a tisztítást is. A nagy sebességű és nagy pontosságú automatikus élességállítás segít, hogy a fotós azonnal reagálva elkészíthesse azokat a különleges fotókat.

     

    Bemutatjuk az új front konverziós szolgáltatást

    Napjaink virtuális valóság alkotói kedvelik az ultranagy látószögű objektívekre épülő többkamerás videós rendszereket. Felkészülve erre a trendre, a SIGMA egy speciális front konverziós szolgáltatást kínál (külön díj ellenében), aminek keretében a 14-24 mm F2.8 DG HSM | Art objektív szirom alakú napellenzőjét lecserléik egy minden irányban azonos méretű elemre. Ez a módosított front felépítés alkalmassá teszi ezt az objektívet a több-kamerás rendszerekben való szabadabb használatra. Az új front segít elkerülni, hogy az objektív más objektíveket zavarjon, illetve hogy látható árnékot vessen. Ennek a szolgáltatásnak az igénybevétele nem befolyásolja a termékgaranciát.

     

    Kompatibilis az MC-11 bajonett konverterrel

    A Mount Converter MC-11 (bajonett konverter) lehetővé teszi, hogy a SIGMA SA és SIGMA EOS (Canon kompatibilis) bajonettes objektíveket a Sony E bajonettes fényképezőgépeken használhassa.

     

    Ultra magas precizitás és minőség Japánból.

    Néhány apró kivételtől eltekintve a Sigma összes terméke, ideértve a lencséket és az alkatrészeket is, egyetlen integrált gyártói rendszerben készül Japánban. Ma azon nagyon kevés cég egyike vagyunk, amelynek termékei valóban Japánban készülnek. Úgy gondoljuk, hogy a termékeinket átitatja hazánk esszenciája, a tiszta levegő és víz illetve a keményen dolgozó emberek elhivatottsága. Büszkék vagyunk a SIGMA termékek hiteles minőségére, ami a tökéletes szakértelem és az intelligens, korszerű technológia házasításának eredménye. Kifinomult termékeink profik és lelkes amatőrök tömegeit győzték már meg maguknak a világ minden táján, mert a gyártást a valódi szaktudásra, a szenvedélyre és a szakembereink büszkeségére építettük.

  • Kompatibilitás:Canon EF
    Típus:Nagylátószögű zoom
    Gyújtótávolság:14-24 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:17 lencsetag / 11 csoport
    Látószög:114,2° - 84,1°
    Minimum fókusztávolság:0,26 m
    Nagyítás:0,19x
    Íriszlamellák száma:9
    Átmérő:96,4 mm
    Hosszúság:135,1 mm; 91,8 mm
    Tömeg:1150 g
    Garancia:3 év
    • Sigma 14-24 mm F2.8 DG HSM objektív, Canon fényképezőgépekhez
    • Kezelési útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS