Sigma SGV tele-converter 1.4X TC-1401 Nikon DSLR fényképezőgépekhez

99 900 Ft
Sigma
s879955

Magas színvonalú Tele Converter: megújulás az új koncepciókhoz és jobb képminőség

 • Sigma SGV tele-converter 1.4X TC-1401


  A SIGMA Tele Convertert az új objektív termékvonalhoz fejlesztettük. Felcsatolva a teleobjektív és a fényképezőgép váz közé, a TC-1401 nagyítása 1,4x, míg a TC-2001 2x-es nagyítást kínál. 

  Mindkét modell SLD (Special Low Dispersion) lencsetagokat tartalmaz, melyek kiváló optikai aberráció javítást végeznek. Kivételes eset hogy egy objektív kiegészítőben a legjobb üvegeket használják, de a SIGMA a legjobb képminőséget keresi és azért is szükséges, hogy az „SGV” szabványnak megfeleljen.
  Professzionális használatra is alkalmas mivel tartós a felépítése, por és cseppálló. Kompakt, könnyű és könnyen kiterjeszthető a fókusztávolság.


  Tulajdonságok


  • SLD lencsetagok használata a jobb képminőség eléréséért.
   TC-1401 1db SLD (Special Low Dispersion) lencsetagot tartalmaz, míg a TC-2001 kettőt. A kromatikus aberrációt hatékonyan minimálisra csökkenti, ezért ér el jó optikai teljesítményt és képes megtartani az eredeti objektív minőségét.
  • Kompatibilis a nagy átmérőjű objektívekkel
   Az erőelosztása nagyobb átmérőjű objektívekhez lett tervezve. Az optikai teljesítmény befolyásolása nélkül, stabil képminőséget kínál a szélekig. A gazdag periférikus fényerő teszi lehetővé, hogy minőségi képek készülhessenek bármilyen fókusztávolságon.
  • A tartós por és cseppállóság teszi alkalmassá a professzionális felhasználásra.
   Por és cseppálló, mely nagy strapabírásra lett fejlesztve. SIGMA 15-600mm F5-6.3 GD OS HSM | Sport és más telezoom objektívek is megfelelnek az igényeknek, hogy a profi fotósokat kiszolgálhassa még a nehéz körülmények között is, mint például az eső.
  • AF egészen F8-ig hatékony
   Amikor az új SIGMA Tele Converter-t a kamerához csatlakoztatjuk melyek kompatibilisek AF F8-on, lehetőség van fényképezni AF-el.
  • Értékelés a SIGMA saját MTF mérési rendszerével „A1”
   Régen hagyományos érzékelőkkel mértük az objektívek teljesítményét. Mára már kifejlesztettük saját szabadalmaztatott A1* MTF (modulációs átviteli funkció - modulation transfer function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Míg a korábban észrevehetetlen nagy frekvenciájú részletek ismeretlenek voltak, mostanra a minőség ellenőrzésünkön meg tudjuk vizsgálni. Az összes TC-1401 és TC-2001 SIGMA Tele Converter-t ellenőrizzük az „A1” rendszerrel mielőtt szállítjuk.
  • Könnyű használat
   Egy gumírozott rész van ott, ahol az eredeti objektívhez csatlakozik, hogy a részek nehogy megkarcolják egymást. Ugyanazokkal az anyagokkal és bevonatokkal készül, mint az új szériás objektívjeink.
  • „Made in Japan” a legjobb szaktudással
   Minden Sigma gyártást – egészen a szerszámokig és alkatrészekig – az integrált gyártási rendszerünkben végzünk, teljes egészében Japánban. Szeretünk úgy gondolni a termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk esszenciája, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Büszkék vagyunk magunkra a Sigma termékeinek valódi minősége miatt, amely a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit szerte a világon, mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

  * Különbséget kell tenni a specifikációban a bajonett és bajonett között.
  * Amikor kevés fényben és alacsony kontrasztú tárgyakat fotózunk, a fókusz nem biztosan lesz a tárgyon.

   

 • Kompatibilis:Canon EOS
  Gyújtótávolság szorzó:1.4 x
  Lencse konstrukció: 7 elem/ 5 csoport
  Méret:69,8 mm × 25 mm
  • Sigma SGV tele-converter 1.4X TC-1401
  • Garancia
  • Használati útmutató

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS