Hoya UX UV 52mm szűrő - Tennofoto.hu

Hoya UX UV 52mm szűrő

6 490 Ft
Hoya

- víztaszító bevonattal ellátott
- csökkenti az UV sugarak képre gyakorolt negatív hatását.

  • Hoya UX UV 52mm szűrő

     

    Az újonnan bevezetett víztaszító bevonattal ellátott UX UV-szűrő a HMC UV(C) szűrő átdolgozása, amely immár része az új, belépő szintű UX sorozatnak, együtt a CIR-PL Slim szűrővel. Az UX UC szűrő egy teljesen új koncepciótervezési termék, amely a belépő szintű felhasználóknak szól, és magas minőségi szabványokat kínál alapvető és modern funkciókkal.

    Az "UX" a sorozat nevében az "User eXperience" kifejezést jelenti, ami arra utal, hogy a felhasználók milyen élményekre számíthatnak a szűrők használata során, és minden egyéb vele járó előnyre.

    Bár szabad szemmel nem látható, az UV-sugarak befolyásolhatják a képminőséget, különösen olyan helyeken, mint a tengerpart vagy a hegyvidék, ahol homályosabb kontúrokat vagy fakó, elhalványult képeket eredményezhetnek.

    Az UV-szűrők csökkenthetik a napsugárzásban lévő UV-spektrumot, ami főleg negatív hatást gyakorol a képekre. Ez a szűrő alkalmas analóg és digitális fényképezőgépekhez egyaránt, és élénkebb képeket eredményez. Ráadásul, ez a szűrő mindennapos lencsevédelemként is szolgál a folyamatos használat során.

     

    FŐBB JELLEMZŐI

     

    TÜKRÖZŐDÉSMENTES BEVONAT

    A tükröződésmentes bevonat megakadályozza a nem kívánt tükröződést és növeli a fényáteresztő képességet.

     

    VÍZLEPERGETŐ BEVONAT

    A tükröződésmentes bevonathoz vízlepergető bevonat került. Ez a bevonat taszítja a vízcseppeket, és megkönnyíti a szűrő felületének tisztítását a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól.

     

    VÉKONY KERET

    A vékony keret biztosítja, hogy még a nagylátószögű objektíveknél sem keletkezik vignettálás.

  • Átmérő:52 mm
  • Hoya UX UV 52mm szűrő

    Használati útmutató

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS