Hoya UX II UV 58mm szűrő - Tennofoto.hu

Hoya UX II UV 58mm szűrő

9 490 Ft
Hoya
Y5UXUVC058II

- víztaszító bevonattal ellátott
- csökkenti az UV sugarak képre gyakorolt negatív hatását.

 • Hoya UX II UV 58mm szűrő

   

  Bár szabad szemmel nem látható, az UV-sugarak hatással lehetnek a képek minőségére, különösen tengerparti vagy hegyvidéki környezetben történő fényképezéskor, ami homályos kontúrokat vagy fakó, fehéres képeket eredményezhet.

  Az UV-szűrők képesek csökkenteni a nappali fényben található UV-spektrum hatását, ami káros hatást gyakorolhat a képekre. Ez a szűrő alkalmas analóg és digitális fényképezőgépekhez is, és élénkebb képeket eredményez. Emellett a szűrő folyamatos használata által mindennapos lencsevédelem is biztosított.

   

  Az UX II UV-szűrő egy teljesen új koncepcióval rendelkező termék, amely a belépő osztályú felhasználók számára készült, és magas minőségi színvonalat kínál alapvető és modern funkciókkal.A HMC UV(C) szűrő újratervezése, mely az UX II CIR-PL szűrővel együtt az új szabványos osztályú UX II sorozatba került beépítésre. 

  Az "UX" a sorozat nevében a "User eXperience" (felhasználói élmény) rövidítést jelenti, ami utal arra, hogy milyen élményekre számíthatnak a felhasználók a szűrők használata során, és mindazt, ami ezzel jár. A sorozat UX elnevezésével azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy jobb egyéni élményeket nyújtsunk a felhasználóknak a fényképezéshez kapcsolódó tevékenységeik során.

   

  FŐ JELLEMZŐK ANTIREFLEX BEVONAT Az antireflex bevonat megakadályozza a nem kívánt tükröződéseket és növeli a fényáteresztést.

  VÍZLEPERGETŐ BEVONAT A víztaszító bevonat kiegészíti az antireflex bevonatot. Ez a bevonat taszítja a vízcseppeket, és megkönnyíti a szűrő felületének tisztítását a szennyeződésektől vagy ujjlenyomatoktól.

  KARCSÚ KERET A karcsú keret biztosítja, hogy még a nagylátószögű objektívek esetén se legyen vignettálás.

 • Átmérő:55 mm
 • Hoya UX II UV 58mm szűrő

  Használati útmutató

  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS