Hoya HD Nano MKII UV 49mm szűrő - Tennofoto.hu

Hoya HD Nano MKII UV 49mm szűrő

24 800 Ft
Hoya
YHDVMK2UV049

- egyedülálló ultra kemény titán bevonat
- nagynyomású préselési technológiával gyártott üveg
- Víz- és olajtaszító és foltálló tulajdonságok.
- Prémium szűrő 32 rétegű tükröződésmentes

 • Hoya HD Nano MKII UV 49mm szűrő

  A Hoya új, minden eddiginél erősebb szűrőcsaládja, melynek használatával te is megtapasztalhatod a titán erejét. A szűrőbe épített üveget nagynyomású préselési technológával gyártottak, majd az egyedülálló ultra kemény nano bevonattal láttak el, amivel a Hoya szűrők közt is kiemelkedő teljesítményt nyújt a HD Nano MKII UV filter.

  Ez a szűrő lesz az erőd a felszerelésen. 

  A HOYA HD nano Mk II valóban mércét állít a prémium kategóriás szűrők között. Minősége minden téren kiemelkedő, egyszerre nyújtja a legjobb hatékonyságot és védelmet. 

   

  AZ ULTRAKEMÉNY NANO BEVONAT PÁRATLAN ERŐSSÉGE

  A szűrők legsérülékenyebb pontja a bevonat. A bevonat nem tartós. A napi használat és a szűrő tisztítása során történő törlés koptatja a bevonatot. A szűrő véd az esetleges fizikai sérülésektől – de a bevonatnak rendkívüli szilárdságúnak is kell lennie, hogy ne kopjon le a szokásos karbantartás során. Ha a bevonat elveszti hatékonyságát, a képminőség romlik.

  De nem a HD nano Mk II ultra-kemény nanobevonatával. Ez az újonnan kifejlesztett bevonat minden eddiginél szilárdabban és szorosabban kerül fel a szűrő üvegfelületére nano szinten. Ennek köszönhetően a részecskék rendkívül nagy sűrűséggel rétegeződnek az üvegfelületen, ami nehezen leválasztható és sima bevonatot hoz létre.

                                           FELÜLETI NAGYÍTOTT KÉP

  Alapbevonat                                                             HD nano MK II bevonat

   

  A most már hihetetlen mennyiségű, 32 réteg alkalmazása a szűrőüveg mindkét oldalán a bevonat elképesztő, 800%-kal karcállóbbá válik, mint az általánosan használt bevonat - és még a közvetlen acélgyapottal való törléssel szemben is képes védelmet nyújtani! 

   

  A bevonat simasága a szűrőnek foltálló, valamint víz- és olajtaszító tulajdonságokat biztosít, így a mindennapi tisztítás a lehető legegyszerűbbé és leggyorsabbá válik.


  Az ultrakemény nano bevonatnak köszönhetően a HD nano Mk II tökéletesen alkalmas olyan drága objektívek védelmére, amelyeket rendszeresen használnak zord körülmények között - anélkül, hogy a szűrő állandó cseréjével kellene törődnie.

  A PÁNCÉL AMELY A HD MEGERŐSÍTÉSŰ OPTIKAI UV VÁGÁS ÜVEG

  Míg a bevonat a legjobb képminőséget biztosítja, a szűrőüveg elengedhetetlen az objektív tényleges védelméhez. Senki sem fog nyugodt lélekkel fotózni, ha egy egyszerű, könnyen törhető üveggel ellátott védőszűrőt tesz egy drága objektív elé. Még ha a védőszűrő fel is fogja az ütést, az üveg akkor is eltörhet, és a szilánkok végül úgyis károsítják az objektívet. Amire szükség van, az egy olyan védőpáncél, amely még ha sérül is, soha nem törik össze - mint a HD Reinforced UV-Cut Glass.

  A HD nano Mk II UV üveg egy speciális, kémiailag továbbfejlesztett optikai üveg, amely figyelemre méltóan négyszer erősebb, mint a normál üveg, így rendkívül robusztus. Azonban minden üvegnek vannak határai, és így van ez a HD Reinforced UV-Cut Glass esetében is. Annak érdekében, hogy csökkentsük annak kockázatát, hogy az objektív üvege kárt szenvedjen egy olyan szélsőséges forgatókönyv esetén, amikor a szűrő nem bírja el az ütést, a HD nano Mk II UV nem törik szét minden irányba könnyen. Ehelyett inkább összetapad, elkerülve annak kockázatát, hogy a szilánkok eltalálják az objektív elülső elemét.


   

  Az üveg éles UV-vágási tulajdonsággal rendelkezik, amely anélkül vágja ki az UV-fényt, hogy negatív hatással lenne a látható fényspektrum színeire. Az UV-fény potenciálisan homályt és kék színárnyalatot okozhat a képen. A szűrő csökkenti ezeket a negatív hatásokat, így a végső kép végső soron élesebb és tisztább lesz.

   

  A HD megerősített UV-csiszolt optikai üveg fizikailag is tökéletes védelmet nyújt a lencsének, a kiváló minőség pedig biztosítja, hogy a képen soha nem lesz nemkívánatos színváltozás!

  ÖRÖKKÉ TARTÓ TARTÓSSÁG A HD ALACSONY PROFILÚ KERETTEL
  Amikor a szűrő minőségéről van szó, egy gyakran figyelmen kívül hagyott tényező a keret, és különösen az, ahogyan az üveg bele van szerelve.

  A HD nano Mk II új szintre emeli a stabilitást: Az üveget egy speciális, nagynyomású préselési technológiával szerelik a keretbe. Ez extra tartós stabilitást ad az üvegnek, ami növeli a szűrő általános szilárdságát és jelentősen meghosszabbítja az élettartamát.

  Maga a keret a legjobb tartósság érdekében alumíniumból készült, és ultravékonyra tervezték, ami rendkívül csökkenti a vignettálás esélyét - így a szűrő abszolút kompatibilis a nagylátószögű objektívekhez.

  A HOYA HD nano Mk II valóban mércét állít a prémium kategóriás szűrők között. Minősége minden téren kiemelkedő, egyszerre nyújtja a legjobb hatékonyságot és védelmet. Ezt a titánt haladó és profi fotósoknak ajánljuk - különösen azoknak, akik gyakran fotóznak zord körülmények között, akiknek extra minőségi szűrőre van szükségük.

 • Átmérő:49 mm
 • Hoya HD Nano MKII UV 49mm szűrő

  Használati útmutató

  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS