Hoya Cirkular polar UX II 55 mm szűrő - Tennofoto.hu

Hoya Cirkular polar UX II 55 mm szűrő

14 800 Ft
Hoya
Y5UXPOL055II

- WR rétegének köszönhetően megakadályozza a vízcseppek, ujjlenyomatok üvegen maradását, illetve a mikrokarcokat is.
- Ez az új, 10-szeres bevonat, amelyet a szűrőüveg mindkét oldalára alkalmaztak, szintén megbízható visszaverődés-elnyomást biztosít.

- Az UX II sorozat különösen azokat a belépő kategóriás fotósokat célozza meg, akiknek megfizethető árú szűrőkre van szükségük.

  • Hoya Cirkular polar UX II 55 mm szűrő

     

    KONTROLLÁRT REFLEXIÓK

    Általánosan ismert, hogy a cirkuláris polarizációs szűrőket (CIR-PL) a nem fémes felületek fényvisszaverődésének csökkentésére használják. A maximális pont általában a CIR-PL szűrő leginkább kihasznált pozíciója, amikor a tükröződéseket csökkentik. Vannak azonban olyan esetek, amikor a fényvisszaverődéseket a fotós szándékának megfelelően szabályozni kell. Ezzel kapcsolatban azt mondhatjuk, hogy a CIR-PL szűrő nem a tükröződések csökkentésére, hanem a tükröződések szabályozására szolgál.

     előtte                                                                                     utána                                                                                     

    KONTRASZTNÖVELÉS

    A CIR-PL szűrők az égbolt és a fák leveleinek telítettségét is fokozhatják a levegőben koncentrálódó apró nedvességcseppek és por fényvisszaverődésének levágásával. Ez kiemeli a fehér felhőket, és növeli a kép általános kontrasztját.

     előtte                                                                                     utána                                                                                     

    Az UX II sorozat különösen azokat a belépő kategóriás fotósokat célozza meg, akiknek megfizethető árú szűrőkre van szükségük.

    Az "UX" a sorozat nevében a "User eXperience" (felhasználói élmény) rövidítése, amely jelzi azokat az élményeket, amelyeket a felhasználók e szűrők használata során szereznek, és mindazt, ami ezzel jár. A sorozat UX elnevezésével az a célunk, hogy a felhasználóknak jobb egyéni élményeket nyújtsunk a fotózással kapcsolatos összes tevékenység során.

     

    Átmérő 67mm
    Gyártó Hoya
    Típus Polár
    Garancia 1 év

  • Átmérő:55 mm
  • Hoya Cirkular polar UX II 55 mm szűrő

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS